Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Maršrutas Vilnius - Talinas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė sleader Rodyti pranešimą
    O kaip tas traukinys pasitarnautų maršrutų aptarnavimui Lietuvoje, jei jis nevaziuodamas į Valgą tiesiog prastovės Rygos depe? Vietoje tuščio stovėjimo generuoja pajamas, kas tik į naudą.
    Čia tamsta tikrai to pats nesuprantate ar kitus visiškais durniais laikote ir kalbate, bei čia rašote dalykus be jokios logikos?
    ​​​​
    Taigi tamstai atsakau:

Ok, tai kol LTG link kalba apie tvarias keliones ir kaip jie perveš milijonus turistų, ir kad jie tam pasiruošę, eilinė kelionių agentūra geležinkelių turizme dirbanti bene 15 metų pabandė nupirkti bilietus savo geležinkelių fanų grupei. Ir čia atsitiko visa epopėja Visų pirma, niekas negalėjo paaiškinti, kaip nupirkti bilietus įmonei, kaip bus su mokėjimais, kaip bus su sąskaitomis faktūromis ir etc. daugybę smulkmenų. Finale patarimas - registruotis LTG link verslo paskyroje. OK, registruojamės. Sutarties ir atsakymo laukiame bene 3 mėnesius! Ir čia prasideda pati maloniausia dalis - pirkimas. Pirmi bilietai pavyksta. O toliau Bilietai Ryga - Tartu. Iš 21 bilieto pavyksta nupirkti 16. Kaip gauti kitus? LTG link konsultantė sako - pirkite partnerių Elron ir VIVI puslapiuose, jie parduoda 45 d iki kelionės. Kad tik ne - pardavimai vyksta tik 10 d iki kelionės. Ir ką dabar daryti? Toliau dar gražiau - traukinys Varšuva - Vilnius internete kabo išvykimo laikas 03.38. Skambinu - čia kas klaida? Jo klaida. Pataiso į 12.25. Nuperku grupei bilietus ir žiūriu sau iki Kauno į tą patį traukinį. Ir man rašo kad traukinys su tuo pačiu numeriu išvyksta 12.35. Ir vėl skambutis - čia kas klaida? Jo klaida. Tai o kaip su tais grupės bilietais - atsiūsite iš naujo nes gi blogas laikas? Tai ne, tai tipo turite daryti grąžinimą, bet prarasite pinigus. Rimtai???? Ir tai dar ne viskas. Reikia bilietų Ryga - Vilnius. Imu 20 bilietų ir sistema rašo kad visą grupę galiu susodinti į I klasę. Perku ir UPS... pasirodo netiesa - dalis grupės į I klasę, dalis į II... Va taip va ir gyvename... Aš jau nekalbu, kad pasirodo grupiniai traukinio bilietai nekeičiami ir nekoreguojami... Apibendrinant - LTG link turizmo srityje dar toli kaip iki mėnulio, o man su baime lieka laukti kaip reikės nupirkti bilietus dar didesnei grupei.... Kaip sakoma, velnias slypi detalėse, o kad jas žinoti reikia kompetencijos. Tad su tuo ir sveikinu, kolegos

Comment

Išbandė beveik 11 valandų trunkančią kelionę traukiniu iš Vilniaus į Taliną: parodė, kaip viskas atrodo

Keliauti galima įvairiais būdais – vienas jų yra važiuoti traukiniais. Tai labai populiaru visoje Europoje, bet Lietuvoje mes šį reikalą dažnai primirštame. O aš noriu priminti, kad traukiniai yra ne tik patogus susisiekimo būdas, bet ir labai romantiškas. Šiandien pats išbandysiu reisą Vilnius–Ryga–Talinas. Ilgą laiką jis buvo dingęs, žmonės pasigedo, prašė, ir reisas buvo sugrąžintas, sako „Delfi“ kelionių ambasadorius Orijus Gasanovas.

Maršrutą į Taliną ir atgal į Vilnių organizuoja visų trijų Baltijos šalių geležinkelių kompanijos – tai bendras jų projektas. Vis dėlto 10 val. 30 min. trunkančios kelionės metu iš traukinio į traukinį persėsti reikia tik vieną kartą. Vos kirtus Latvijos ir Estijos sieną, vyksta greitas perlipimas iš lietuviško į estišką traukinį.

Kelionė iš Vilniaus prasideda 7 val. ryto. Galima rinktis iš dviejų klasių – pirma ir ekonominė, paprastesnė antra klasė. Aš važiuosiu antrąja.

Comment

Working...
      X