Pati mačiau kokie daliktos darbuotojai dirba viloj, manau darbo biržoj, kur stovi Jonavos g., atrodo geriau
girdėjau tokį pletką, kad dalikta aplamai nelabai nori mokėti savo darbuotojams tai turbūt tokie ten ir dirba. Nors tiesa pasakius aš šiandien buvau tai nei vieno nemačiau,gal per pietų pertrauką pataikiau, arba jie vidaus apdailą darė? Turbūt kompensuodami patirtus nuostolius įregs pilnai O gal jūs ten kokį bomžą matėt trainiojantis, gal ieškojo ką prasukti?
SKAMBINAU Į DALIKTĄ SAKĖ DIRBA DIRBA PO 2 MĖN. VISI DARBAI TURI BŪTI PADARYTI IR NAMAI PRIDUOTI
Sakė Dvaro pastate elektros darbai bus tuoj baigti, o ir ten nedaug kas beliko
Skambinau ir Mantui sakė, kad viskas gerai Lapkričio mėn DVARO gyventojams duos raktus, tai kitiems tur būt anksčiau.
SKAMBINAU Į DALIKTĄ SAKĖ DIRBA DIRBA PO 2 MĖN. VISI DARBAI TURI BŪTI PADARYTI IR NAMAI PRIDUOTI
Sakė Dvaro pastate elektros darbai bus tuoj baigti, o ir ten nedaug kas beliko
Skambinau ir Mantui sakė, kad viskas gerai Lapkričio mėn DVARO gyventojams duos raktus, tai kitiems tur būt anksčiau.
kažkaip net nesitiki tiek gerų naujienų ar tik nebus eiliniai pažadai, kažkaip aš jau netikiu jais...
Lubas daromės patys, nes sutarty pas mane lubų apdailos nėra įtraukta, problema, kad perdengimo plokštėse pilna vandens, aišku ne visose, bet yra, po 10 kibirų darbininkai jau išpylė, o dar kol išdžius
Labutis,
o kas ka zino del komunikaciju? Kolkas yra statybiniai ivadai, o kai mums jau priklausys butas, tai mes turesime eiti ir rasytis sutartis su VST, vandenimis, dujomis, moketi uz skaitliukus, kadangi butas jau bus musu, tai jei kas negerai galesime kapanotis patys....tai tokios naujienos.
Nieko gero dėl to bute laikėsi drėgmė, dabar prigrežiojo daugybę skylių lubose, kad išdžiūtų ir išbėgtų vanduo, na aišku geriau dabar negu po remontų pradėtų puslėm eiti
Labutis,
o kas ka zino del komunikaciju? Kolkas yra statybiniai ivadai, o kai mums jau priklausys butas, tai mes turesime eiti ir rasytis sutartis su VST, vandenimis, dujomis, moketi uz skaitliukus, kadangi butas jau bus musu, tai jei kas negerai galesime kapanotis patys....tai tokios naujienos.
Dėl komunikacijų tai nelabai aišku, tiksliai žinau, kad dėl vandens ir nuotekų techninės sąlygos išduotos, bet ne visiems namas, neradau vilos tehninių sąlygų, kas turėtų būti
Sveiki, ar cia yra zmoniu kurie jau pasirase pirkimo pardavimo sutarti ? jei yra parasykit i privacia zinute, arteja pridavimas lyg ir mum jau, tad pasikonsultuot noretusi
laukiam
Ko gero pasirašiusių pirkimo pardavimo sutartį dar nėra, pirmiausia žada priduoti vilą, galbūt vilos gyventojams reikėtų susitikti ir pasikalbėti, aptarti visus niuansus?
Ko gero pasirašiusių pirkimo pardavimo sutartį dar nėra, pirmiausia žada priduoti vilą, galbūt vilos gyventojams reikėtų susitikti ir pasikalbėti, aptarti visus niuansus?
ir mes manom kad reiktu susitikt pakalbet, kada jus galit ?
Comment