O gal reiktu pagalvoti ir apie bendra ieskini, jei tam yra teisinis pagrindas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.
Collapse
X
-
Manau labai gerai butu dar karta susitikti, nes patys matote kas gaunasi savaite po savaites darbai neprasideda. Vieniems zada viena, kitiems kita, kazkokia nesamone, mes mokame didelius pinigus ir jau ne tie laikai, kad taip su zmonemis nesiskaitytu. Galetume nuvykti kartu pas projektu vystytojus, taip pat tai butu naudinga ir del ateities, jei darbai prasidetu, jie pamatytu, kad mes taip nenusileisime ir jie tures istaisyti visa broka.
Tad siulykit kokia data kam patogi?
Comment
-
Parašė pauksteee Rodyti pranešimąAr yra cia asmenu kurie jau pradejo remontus stirnu gatvej pirmame name? ar lb daug ten broko? Ir gal znot kada zada priduoti?
Comment
-
Parašė Rasa R Rodyti pranešimąGalim kad ir ketvirtadienį, 9val kur nors, kokių yra dar pasiūlymų galbūt atsiras iki tol daugiau būsimų gyventojų, geriausias variantas būtų akistata "Lokio" ir "Daliktos"
Comment
-
Sveiki, matyt reikia atideti planus kitos savaites pradziai, kad ir antradieniui, gal iki to laiko kas nors issispres, kaip zadejo eilini karta UAB "Lokys". Taigi, jei pirmadieni nieko rimto nebus, eisim pas juos pasikalbeti akis i aki, beje gal yra pazistanciu ka nors is Daliktos, kad butu ir ju atstovas?
Comment
-
Sveiki, gerbiami, kolegos, kaimynai. Aš taip pat už kelionę pas dvarininkus. Taip pat pažįstu keletą vadovaujančių žmonių iš DST. Manau, kad galima būtų pasikviesti kažkurį iš jų. Tačiau DST kalba, kad problemos yra išspręstos tarp jų ir Lokio, ir šiuo metu laukiama pavedimo, kas toliau paleistų darbus. Tai viskas nuo to ir priklauso. Tačiau žinant šiandieninę situaciją statybų rinkoje pinigai dažnai nevaikšto taip kaip visiems norėtūsi. Man taip pat sakė kad šią savaitę turi atsinaujinti darbai, bet kaip visi matome tai neįvyko. Siūlau luktelti šią savaitę, o prasidėjus rugsėjui pabandyti suorganizuoti kelionę pas projekto valdytojus.
Comment
-
Parašė Dvarponis Rodyti pranešimąSveiki, gerbiami, kolegos, kaimynai. Aš taip pat už kelionę pas dvarininkus. Taip pat pažįstu keletą vadovaujančių žmonių iš DST. Manau, kad galima būtų pasikviesti kažkurį iš jų. Tačiau DST kalba, kad problemos yra išspręstos tarp jų ir Lokio, ir šiuo metu laukiama pavedimo, kas toliau paleistų darbus. Tai viskas nuo to ir priklauso. Tačiau žinant šiandieninę situaciją statybų rinkoje pinigai dažnai nevaikšto taip kaip visiems norėtūsi. Man taip pat sakė kad šią savaitę turi atsinaujinti darbai, bet kaip visi matome tai neįvyko. Siūlau luktelti šią savaitę, o prasidėjus rugsėjui pabandyti suorganizuoti kelionę pas projekto valdytojus.
Comment
-
Parašė _Andrius_ Rodyti pranešimąPaskutiniais duomenimis vila turetu pabaigti per 2 savaites pardedant nuo pirmadienio, o kitus namus per 2 menesius. Aisku noretusi tuo tiketi, kadangi musu butas yra viloje, bet deja tai jau ne pirmas pazadas "padaryti po 2 savaiciu"
Linkiu visiems didelės kantrybės šią savaitę, kiekvieną dieną pro ten važinėju, kai pamatysiu judesį, pranešiu
Comment
Comment