Ką mano vilos gyventojai apie pasirašymą, galbūt reikėtų kiekvienam namui atskirą parašyt pretenziją?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.
Collapse
X
-
Parašė Rasa R Rodyti pranešimąKą mano vilos gyventojai apie pasirašymą, galbūt reikėtų kiekvienam namui atskirą parašyt pretenziją?
Comment
-
Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąRasa R is kurio Jus buto ?
del pretenzijos pasirasymo nezinau, mum nedaug Viloj truksta, gal pabaigs.
Manau viskas civilizuotai kaip ir turi buti... O ne pazadai ir neaiskumas visiskas...
Comment
-
gerimantai gal gali persiust pretenzija i pm ?
nes mes jos kaip ir neskaitemPaskutinis taisė gediminas0817; 2008.08.13, 14:48.
Comment
-
Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąRasa R is kurio Jus buto ?
del pretenzijos pasirasymo nezinau, mum nedaug Viloj truksta, gal pabaigs.
Comment
-
Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimągerimantai gal gali persiust pretenzija i pm ?
nes mes jos kaip ir neskaitem
Comment
-
Parašė Arturas N Rodyti pranešimąGerimantai, projekteli sioki toki galejai pasivartyt, jei tik zinoma kalbejai su namo darbu vadovu..nors kazi ar daug naudos is to,- dare kaip kas sugalvojo, t.y. isvis negalvodami. beje, manau pats pirmas namukas visai neblogai pastatytas.
Comment
-
Parašė Rasa R Rodyti pranešimąRuošiuos gyvent trečiam bute, šiaip norėčiau ir aš paskaityti pretenziją, gal gali kas nors persiųsti
mes 4 bute
Comment
-
Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąpas ka bus pretenzijos pilnas variantas su parasais ? mes siandien negalime 19 val, tai bandysim ta zmogu pagaut veliau arba ryt.
as tures pretenzija parasykit mum i pm mob nr. mes taip pat prisidesim
Comment
-
Parašė Gerimantas Rodyti pranešimąPretenzija pas IngaN, jos mobilus auksciau jau buvo minimas...
Comment
-
Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąpas ka bus pretenzijos pilnas variantas su parasais ? mes siandien negalime 19 val, tai bandysim ta zmogu pagaut veliau arba ryt.
as tures pretenzija parasykit mum i pm mob nr. mes taip pat prisidesim
As galvojau issiusti registruotu laisku ir uzsisakyti saknele, kad jau gavo vadinamas direktorius, bet tai padarysiu rytoj.
Comment
Comment