Parašė Kristina15
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.
Collapse
X
-
Parašė Kristina15 Rodyti pranešimąSkambinau i kontorą, ir man sake like laisvi butai dvare pirmame aukste i vakaru puse, t,y. i LŽUU puse.man siuo metu nera galimybes atvažiuoti,nes negyvenu kaune.Dekoju Viktorijai,jeigu butu galimybe nufotografuok, nes man labai aktualu.Aciu Viktorija.
Bet jei pirktum vis delto, butu malonu pabendraut, nes idomu kaip pirmame aukste zmones rengsis, kad ir terasas?
Comment
-
Taip viloje bus su pozemines stovejimo aikstele kaip as supratau, tai bus kaip antras aukstas, ne taip kaip kitu namu. Zinau kad mazesniuose namuose tikrai bus terasos, o ka darys vijoje tai reiktu tau dar pasitikslinti.
Tikrai baugu del vagiu, bet ka darysi, reikia viska gerai apsidrausti. Tikiuosi kad gal saugus rajonas bus
Comment
-
/\
Eglute cia ne Vila, o Dvaras. Vila ta tokia mazesne be pozeminio garazo kur salia stovi......
Beje kazin kur musu visi vyriskiai dingo.... Ir nejau niekas sia savaite nenuskuodet namo apziuret Kristinai kelias Foto is dvaro kitos puses padare butumet......Paskutinis taisė Viktorija; 2008.04.01, 09:22. Priežastis: Dar prirasiau viena minti.... nenorejau per 2 zinutes.... :)
Comment
-
[QUOTE=Viktorija;248973]/\
Eglute cia ne Vila, o Dvaras. Vila ta tokia mazesne be pozeminio garazo kur salia stovi......
visai galva susisuko kaip cia koks pastatas vadinasi
Aciu uz isaiskinima.
Buvau nuvaziavusi statybu apziureti, jau musu bute sienos pastatytos, nors dar pries sventes nieko nebuvo. Bet nors darbai ir juda i prieki, bet labai abejoju, bent jau musu nama, ar priduos geguzes pabaigoje, kaip zadejo apdaila darytis.
Kad tik iki rudens nereiktu laukti
Comment
-
kokios pas jus kainos uz m2? butu gerai kad pirmoj temoj issidetumet www namu adresa del lengvesnio diskutavimo is sveciu pusesPaskutinis taisė matroskinas9; 2008.04.01, 16:14.
Comment
-
Parašė ViktorijaO kaip reiktu toj temoj parasyt ir cia bet kuris galim ar butinai tik tas kuris sukure tema....Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimą/\
nuo 3900-4500lt uz 1kv.
O kaip reiktu toj temoj parasyt ir cia bet kuris galim ar butinai tik tas kuris sukure tema....
Comment
-
Parašė Kristina15 Rodyti pranešimąSveiki,norečiau pirkti butą dvare ,taciau liko tik pirmamae aukste.Kadangi siuo metu nesu Kaune , ar galetumete nufotografuoti koks vaizdas pro langus ziurint is dvaro namo is vakaru puses.Man sake,kad ten medziai salia auga, ar neuzstos saules.Labai dekoju, nes siuo metu galimybes atvažiuoti i kauną.
naujos foto neturiu bet gal sita pagelbes, prie pat langu tai nera tu medziu ir siaip ten daugiau antras nei pirmas aukstas.
Upelis ten ciurlena ir langai ne y kaimyno puse tai manau visai nieko
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąGogelmogel nebuvai prie namu??? Sako viskas ten sparciai juda...
Gal jau kazka daugiau zinot apie pridavima, juk jusu namu neuzkalnu..... Musu namas ir tas kitas mazesnysis kur Dalikta stato tai sake veliau bus priduotas, ne kartu su jumis.....
Reiks ziureti kas ir kaip, jei ka suzinosiu butinai pranesiu.
Comment
-
Oi kaip laukiam is taves ziniu....
Ar skaitei kaip Hermio projektai apsisudino(atsiprasau uz si zodi) matroskinas tiek pazeidimu prifotografaves, kad baisu.... Ir nelabai nori taisyti..... Ach tai kai pagalvoji kai tokie gangai taip daro tfu tfu tfu bar bar bar tikekimes mazesnieji nenores savo vardo pacioj darbu pradzioj susigadint
Comment
Comment