o pas jus pagal projekta sildomu grindu neturejo buti? jus papildomai tai mokesite?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.
Collapse
X
-
Parašė ttomeliss Rodyti pranešimąAs pirkau rudeni, o is jusu kas nors buvo susitike statybu imone- daliktos ststyba, as buvau kai ka keiciau, prasiau, kad vonioj sildomos grindys butu. klausiau apie statybu planuojama pabaiga, bet tipo nieko nezino. man dar keista kad sumazino 1 balkonu, db jau nebus tu balkonu is galo, bus tik 1 balkonas bute - cia kalbu apie tuos mazuosius namus.
as apskambinau visiem is pat ryto...... Ir i Daliktos statyba, skambinau ir i NT investiciju valdyma man visi aiskino, kad tikrai tikrai tie balkonai bus...... Taip kaip gavote savo buto plana niekas nesikeicia.....
O jus kuriame aukste rezervaote buta????? Ir kuriam name nes jei tam kur arciau Vilos tai ten ir nepriklauso is sonu balkonai taip pat balkonai nenumatyti pirmu aukstu gyventojams........
Nu bet jauciu reiks dar ir statybose apsilankyt......
Comment
-
Parašė ttomeliss Rodyti pranešimąnu pagal mano brezini tai irgi turejo buti, bet sia savaite daliktos statyba aiskiai man pasake, kad nera ir nebus. sake, kad ir 1 uzteks, nes labai didelis, nors ju paciu breziniuose, jie juos man rode, tie balkonai is galo irgi yra. bet itariu, kad nu
sprende pataupyti.
Comment
-
Parašė gogelmogel Rodyti pranešimąo nebandei i investiciju valdyma pasiskambint ir pasiiklaust, siaip tai bishky nesamone, kai rezervavai, balkonas buvo daba nera , tikiu kad visiems norisi uzdirbt bet ne pirkejo saskaita
Comment
-
Talka I-ajame Kauno tvirtovės forte (2008-03-29)
Sveiki
Nepykite, kad rašau šiek tiek ne į temą
Norėčiau visius esamus ir būsimus Noreikiškių gyventojus pakviesti į mūsų tinklalapio kovo 29 d. (šeštadienį)organizuojamą talką Jūsų kaimynystėje - I-ajame forte
Bandysime po truputį šį istorijos paveldo objektą pritaikyti visuomeniniams poreikiams - paversti gražia vieta pasivaikščiojimui gamtoje su šeima ir draugais, tinkama aikštelė bendruomenės susibūrimams bei sporto šventėms. Kai fortas taps prižiūrimas ir lankomas, šiukšlintojams nekils rankos vėl suversti kalnus atliekų.
Laukiame visų, galinčiųjų prisidėti prie talkos, pagalbos
Ači0.
Detalesnė informacija skelbime:
http://www.miestai.net/forumas/showp...6&postcount=97
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąAs skambinau visur tai mane uzgarantavo, kad koki uzsirezervavai toki ir gausi...... Ypac Mantas sake nesinervuot ir klause is kur as tokia info gavau.... Bet jauciu reikia butinai statybose apsilankytPaskutinis taisė gogelmogel; 2008.03.03, 17:02.
Comment
-
Parašė qwerty_ Rodyti pranešimąSveiki
Nepykite, kad rašau šiek tiek ne į temą
Norėčiau visius esamus ir būsimus Noreikiškių gyventojus pakviesti į mūsų tinklalapio kovo 29 d. (šeštadienį)organizuojamą talką Jūsų kaimynystėje - I-ajame forte
Bandysime po truputį šį istorijos paveldo objektą pritaikyti visuomeniniams poreikiams - paversti gražia vieta pasivaikščiojimui gamtoje su šeima ir draugais, tinkama aikštelė bendruomenės susibūrimams bei sporto šventėms. Kai fortas taps prižiūrimas ir lankomas, šiukšlintojams nekils rankos vėl suversti kalnus atliekų.
Laukiame visų, galinčiųjų prisidėti prie talkos, pagalbos
Ači0.
Detalesnė informacija skelbime:
http://www.miestai.net/forumas/showp...6&postcount=97
Bet gal po to suspeciau atlekt........
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąKaip noreciau sudalyvauti......... Kazin iki kelintos valandos viskas bus , nes ta diena turiu du koliokviumus (neakivaizdziai studijuoju)
Bet gal po to suspeciau atlekt........
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąTai ka jau pirma nama iskepe musu Dvaru kompleksePaskutinis taisė gogelmogel; 2008.03.05, 16:45.
Comment
-
Parašė Viktorija Rodyti pranešimąTai vadinasi blogai mane informavo....
Is tiesu gerai butu, kad jie prisijungtu tada mes galetume greiciau ir veiksmingiau daugeli klausimu spresti....
gogelmogel o tu gal ten netoli gyveni, kad tiek info apie tuos namus turi...
Ar kasdien uzsuki i statybas???
Comment
-
Tu 100% teisus!!! Labai truksta cia foto. Beje tau galima padekoti, kad bent tiek yra....
Nu dabar daug laisvu dieneliu nusimato gal kaip nors prisiruosiu i ta puse......
Tiesa o jus i ta talka I forto nesiruosiat?????Paskutinis taisė Viktorija; 2008.03.06, 16:39. Priežastis: Dar viena minti buvau pamirsus(nenorejau per dvi zinutes rasyt)
Comment
Comment