Parašė Andre
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalo Gargžduose naujakuriai
Collapse
X
-
-
Parašė jovita02 Rodyti pranešimąSveiki, noriu paklausti, ar garažai bus su vartais ar tik stovėjimo vieta?
Comment
-
Parašė jovita02 Rodyti pranešimą
Kur kaimynai dingę?
Comment
-
Parašė ERROR Rodyti pranešimąseip gausiau kaimynu susirinke kitame forume
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąTai kviesk tas super-mamas čia, į super-berniukų miestų ir architektūros forumą
Comment
-
Na ten jos prikalbėjo... Aš nufotkinau didžiausius brokus, parašiau prašymą juos ištaisyti, bo kitaip negaliu pradėt daryt apdailos. Tai pasirašė, kad turėsiu padaryti apdailą per 3 mėnesius nuo brokų priežasčių išsiaiškinimo ir ištaisymo...
Viskas dabar.... Be manęs niekur su statybų pridavimu...Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimą
Na ten jos prikalbėjo... Aš nufotkinau didžiausius brokus, parašiau prašymą juos ištaisyti, bo kitaip negaliu pradėt daryt apdailos. Tai pasirašė, kad turėsiu padaryti apdailą per 3 mėnesius nuo brokų priežasčių išsiaiškinimo ir ištaisymo...
Viskas dabar.... Be manęs niekur su statybų pridavimu...
kur trifazis atvestas,sake dezutes kitam name sudetos,reiks ir man prasyt,kad idetu,bo islindes laidas dabar styro is sienos
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąBalko nuolydis padarytas į vidų, miegamo sienos kampas drėgnas, prie balkono durų gipsas perdrėkęs, kad net supuvęs, vienoje vietoje drėksta lubos ir aišku išsipūtusios palangės...
Comment
-
Tau lengva jį į pirmą aukštą užsitempt, o man reikia už ausų i 8...
Pažiūrėk palangių sujungimą prie balkono durų. Prie metalinio palangių sujungimo nuo drėgmės išsipūtusios palangės gali būti. O man prapučiamus kampus irgi reiks dar parodyt...Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąTau lengva jį į pirmą aukštą užsitempt, o man reikia už ausų i 8...
Pažiūrėk palangių sujungimą prie balkono durų. Prie metalinio palangių sujungimo nuo drėgmės išsipūtusios palangės gali būti. O man prapučiamus kampus irgi reiks dar parodyt...Paskutinis taisė ERROR; 2007.01.19, 00:15.
Comment
Comment