Parašė ERROR
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalo Gargžduose naujakuriai
Collapse
X
-
Parašė ERROR Rodyti pranešimąka ziuresit kai pridavines butus?nu ten reiks apziuret broko ar nepaliko,as kaip nelabai ismanantis sitoj srity galiu praleist ka nors,tai gal koki ismananti pasikviest,kaip manot ?
O dėl broko tai jo bus, kaip kitaip, jei ten puse darbininkų girti vaikšo visą dieną ...Tai taip dirbant išvengti broko neįmanoma.
Buvau nuvežęs brėžinus, ko noriu, cm tikslumu, viskas nubraižyta, sumatuota....o jie vistiek sugebėjo nugrybauti į pievas...Ir ka reik jiems padaryt?
Comment
-
Parašė Ieskotojas Rodyti pranešimąMūsų nama neoficialiomis žiniomis pradės atidavinėt žmonėms tvarkytis tik gruodžio mėn. ...
O dėl broko tai jo bus, kaip kitaip, jei ten puse darbininkų girti vaikšo visą dieną ...Tai taip dirbant išvengti broko neįmanoma.
Buvau nuvežęs brėžinus, ko noriu, cm tikslumu, viskas nubraižyta, sumatuota....o jie vistiek sugebėjo nugrybauti į pievas...Ir ka reik jiems padaryt?
Comment
-
Nu man tai draugai mūrininkai buvo pamūriję balkono durų saramą truputi į vidaus pusę. Tai kai sudėjo langus, žiūriu tos durys ne viduje, o luke stovi.
Putom neapipūsta, tai galvojau dar pastums. Paskui pamačiau, kad jie islygino reikiamą stori priklijavę gipso. Tai daviau velnių darbų vadovui (Ramūnui). "Viskas bus pataisyta". Dabar žiūriu deda apšiltinimą, tai sakau reik patikrint, o tai vėliau apdailos nenulupsi... Akurat niekas nepakeista. Nu tada jau supykau nejuokais... Kitą dieną atvažiavau - apšiltinimas nuimtas, gipso gabalas nuluptas ir priklijuotas blokelis... O gipso buvo 3 lapai tarpusavyje vietomis suklijuoti klijais.... Šikniai
Žiūrėkite grindų kampus, kad nebūtų per ploni ir suskilęs betonas. Kaikuriuose butuose mačiau. Pažiūrėkit tas vietas kur kolonos suijungia su blokeliais, kad nebūtų sutrūkinėjęs tinkas. Ventiliacijos angos, kad vietose būtų. Kad vedant gartraukio ortakį nebūtų uždengiama bendros ventiliacijos šachta...
Na tiek. Sėkmės....Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
-
Parašė ERROR Rodyti pranešimąnuvaziaves buvau,lyg ir nieko brokuoto nepastebejau,jei nesunku/netingi Andre uzeik i 4 buta pirmam aukste(60,7) tam name kur daugiau pastatytas,kiek pamenu ir tu tam paciam,uzmesk aki ,gal rasi prie ko prikibt..
Bet pastebėjau, kad tik įėjus vpo dešine virš durų kampo yra suskilinėjęs tinkas... Vietom jis barška...Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąNe savo yra ne savo...
Bet pastebėjau, kad tik įėjus vpo dešine virš durų kampo yra suskilinėjęs tinkas... Vietom jis barška...
Comment
Comment