Man sis pastatas vienas is paciu baisiausiu Vilniuje kartu su Vyroko slykstyne.Ta pilka, didziule mase sugadino visa pusyno kelio parko grozi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Trinapolio 9 (Žvalgų g.) naujakuriai
Collapse
X
-
Kad dabar visi daugiabuciai statomi, pagrinde, is monolito. Garso izoliacija tokiuose pastatuose - nekokia, bet su laiku kaimynai vieni kitus isaukles ir del triuksmo problemu nebus . Vibracijos pirmuose aukstuose neturetu jaustis, virsutiniuose - gal biskiuka, bet uztai galbut pro langus matosi grazios panoramos su Nerimi. Langai irgi visur panasus. Tinkas byra gal but del to, kad pastatas dar nera pilnai eksploatuojamas ir kazkur sudregsta konstrukcijos, gal temperaturu skirtumas. Bet vel gi, panasios problemos - visur.
Sita vieta yra arti Verkiu parko, Neries, netoli centras. Vaiku darzelis, pradine mokykla, parduotuves, laisvalaikio centras - vietoj. Manau sis projektas kolkas yra netinkamai vertinamas.Paskutinis taisė Limpopo; 2006.04.12, 23:55.sigpic
Solov'ev Mikhail Mikhajlovich :senas:
Comment
-
Džiaugtis reikia, kad pats gyventojas šitokį forumą sukūrė. Kas čia per mada atsirado, kad jūs už kitus žmones sprendžiate kur jam geriau dėti nuotraukas. Vienintelis forumas, kuriame pats gyventojas deda patirtį iš dar statomo namų komplekso. Mane asmeniškai labai sudomino to valomo kvartalo perspektyva... Ačiū už šitą forumą, jis man įdomiausias iš visų naujausių.:dumas:
Comment
-
Parašė SveciasMan tai šis projektas kažkos dvilypas. Jis kažkaip neįsipaišo į aplinką. Gal tai yra todėl, kad aplinka nesutvarkyta, aplink daubos, krūmai, kažkokie miškeliai ? Tikiuosi, kai sutvarkys aplinką ir daugiau pastaų atsiras, tai ir šitas nebebus toks griozdiškas, nederantis.Simas
Comment
-
Parašė x|RAY...kas gali zinoti kaip ten bus su autobusu parku, pasiulys kas rac.pasiulyma iskelt uz miesto kad neterstu miesto savo susidevejusiu varikliu autoparku
Comment
-
idomu dar buvo paskaityt kaip bylinejosi komplekso uzsakovai su savivaldybe, del galimybes pasidaryt autonomini dujini sildyma:
http://66.249.93.104/search?q=cache:...t&ct=clnk&cd=3Simas
Comment
-
Parašė x|RAYdar vienas rakursas:
O namai orientuoti ne visai gerai - ten geriausi vaizdai yra į šiaurę (mišką) ir į pietus (miestą), o ne į bendrabučius rytuose ar vakaruose.
Nors, ... jei langai į kaimyno langus, koks skirtumas, kurioje pasaulio dalyje jie yra...
Comment
Comment