Parašė Vilnietė iš Kauno
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Loftai
Collapse
X
-
Rainforest
Seubas. Tas taribines gamiklas reikia griauti. Anksčiau žmones trėmė į Sibirą ir jie verkė, kad labai blogos sąlygos, dabar eina patis niekieno beverčiami į gamyklą gyventi ir moka dar pinigus kaip už normalų namą kokiam tolimesniam rajone su sklipu žemės...
Ir miestas vietoj to, kad šluoti ir griauti šitus baisybinius angarus, leidžia iš durnų žmonių šaipytis apsukruoliams, pardavinėti į blizgantį popieriuką įviniotą šūdą...
Tokia buvo mano nuomonė.
Comment
-
Rainforest
Parašė M_Mindaugas Rodyti pranešimąVenta buvo Ateities g., bet, man atrodo, jog ne šiame pastate.
Gal kas tiksliai žino, kur ir kas joje "draugiško" aplinkai buvo?
O be to Vilniaus Ventos Puslaidininkų puslapyje nurodyti plotai sunkiai tilptų į minimą pastatą:
Taip kad skanaus garstyčių kvapo visiem gamyklų gyventojam. Aišku aš jokiu būdu nesakau, kad tai tiesa, tiesiog aš nežinau kas ten buvo, bet nežinau ir kas Plokštinėje buvo. Iš tiesų tai aš nieko nežinau šiais klausimais ir nesu jūsų patarėjas. Galvokite savo galvomis
Comment
-
Parašė Rainforest Rodyti pranešimąTen buvo karinė pramonė. Vadinas niekas nežino, kas ten buvo, jei supranti ką noriu pasakyti. O jei žino, tai nepasakis tau čia. Gal kokį cheminį ginklą talpiklose laikė, gal ipritą kokį, gal urano gabalais mėtėsi per kavos pertraukėles valgykloje, o gal juk tiesiog gamino paprasčiausius taribinius siurbius, telefonus, arne?
Taip kad skanaus garstyčių kvapo visiem gamyklų gyventojam. Aišku aš jokiu būdu nesakau, kad tai tiesa, tiesiog aš nežinau kas ten buvo, bet nežinau ir kas Plokštinėje buvo. Iš tiesų tai aš nieko nežinau šiais klausimais ir nesu jūsų patarėjas. Galvokite savo galvomis
Comment
-
Parašė Rainforest Rodyti pranešimąTen buvo karinė pramonė. Vadinas niekas nežino, kas ten buvo, jei supranti ką noriu pasakyti. O jei žino, tai nepasakis tau čia. Gal kokį cheminį ginklą talpiklose laikė, gal ipritą kokį, gal urano gabalais mėtėsi per kavos pertraukėles valgykloje, o gal juk tiesiog gamino paprasčiausius taribinius siurbius, telefonus, arne?
Comment
-
Rainforest
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTai ko amsi, jei nieko nežinai?
Comment
-
Paskutinis taisė Edvard; 2012.01.18, 13:22."Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąKas ten tiksliai buvo gaminama mažai kas žino liktai kažkas dėl kosmoso, 1991 metais dokumentai buvo išvežti su BTRu ir karine apsauga. Dar žinau kad buvo kažkoks išmetimas dėl ko ir buvo iškirstas šitas miškas.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė M_Mindaugas Rodyti pranešimąKada čia iškirto tą mišką? Nes dabar nepanašu, jog jis buvo iškirstas.
"Jeśli kto władzę cierpi, nie mów, że jej słucha;
Bóg czasem daje władzę w ręce złego ducha."
Adam Mickiewicz
Comment
-
Dar viena pasaka, o gal tiesa
Seniau buvo gražus, senas eglynas. Apie 1988 įsimetė bjaurūs parazitai, kurie graužė būtent egles. Beveik visos nudžiuvo ir buvo nukirstos. Baltupių (12) vidurinės mokiniai per darbų pamokas su mokytoju "Struška" ir kitais priešaky prisodino daug naujų lapuočių medelių (jų negraužia tas parazitas). Dabar miškas tankesnis, nebe toks jaukus.Paskutinis taisė M_Mindaugas; 2012.01.19, 13:19.
Comment
-
Parašė Edvard Rodyti pranešimąKas ten tiksliai buvo gaminama mažai kas žino liktai kažkas dėl kosmoso, 1991 metais dokumentai buvo išvežti su BTRu ir karine apsauga. Dar žinau kad buvo kažkoks išmetimas dėl ko ir buvo iškirstas šitas miškas.
Atvaizdas
Paskutinis taisė SPX; 2012.01.19, 11:07.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Kas ten buvo ir ką gamino jau turbūt nepavyks atkurti, nes pasakojimai visų skiriasi
Ką žalingo paliko ta gamybą galima ištirti, todėl dabar aktualiausias klausimas - ar DABAR ten veikiančios įmonės daro žąlą ir gali pakenkti būsimų loftų gyventojų sveikatai bei gyvenimo kokybei?
Kaip tai įvertinti?
Comment
-
Parašė M_Mindaugas Rodyti pranešimąKas ten buvo ir ką gamino jau turbūt nepavyks atkurti, nes pasakojimai visų skiriasi
Ką žalingo paliko ta gamybą galima ištirti, todėl dabar aktualiausias klausimas - ar DABAR ten veikiančios įmonės daro žąlą ir gali pakenkti būsimų loftų gyventojų sveikatai bei gyvenimo kokybei?
Kaip tai įvertinti?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąSakau, nes pažįstu žmogų, kuris ten dirbo. Aišku, kaip ir visur sovietmečiu būdavo slaptų gaminių, apie kuriuos ne visi darbuotojai galėjo žinoti. O užterštumas taip ar taip yra, ir dabar ko gero ne nuo gamyklos likučių, o nuo kiek toliau esančios šiluminės.
O ji išviso veikia?
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąTai aišku, kad veikia. Gaminama šiluma aplinkiniams rajonams, tai pačiai "Ventai" Veikia ir vasarą, nes gaminama šiluma, taip vadinamiem "gyvatukam". Ateities 12A berods ten.
Comment
-
Parašė M_Mindaugas Rodyti pranešimąKiek važiuoju pro šalį, tiek kaminas nerūksta, tai ir suabejojauKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Loftuose gyventi nesveika? Higienos normos turės pradėti galioti ir čia
Trečiadienį posėdyje svarstęs šią problemą komitetas nutarė, kad Sveikatos ministerija turi kuo skubiau parengti reikiamus teisės aktus, kad loftų vystytojai dar prieš pradėdami statybas būtų įpareigoti ištirti gruntą ir patalpas ir pašalinti užterštas medžiagas, jei jų bus randama. Loftų statybos turės vykti su Visuomenės sveikatos centrų priežiūra.
Comment
-
Parašė Ieva.SidSveiki, matau senoka tema apie loftus. Bet man šiandieną aktuali. Per tiek metų pasikeitė nemažai rinka, Kaune atsirado pagaliau šių įsomių gyv. erdvių! Esu nužiūrėjusi vieną naują NT projektą Kaune ir labai paprieštaraučiau, kad gyventi loftuose žalinga sveikatai! anaiptol. Nuo 2012 m. technologiniai sprendimai patobulėjo. Kalniečių parko namuose Kaune, S. Zukausko g. 2b loftuose įmontuotos ypatingos orlaidės, kurios nuolat vedins orą! Tai va apie tą peojektą šiuo metu svarstau.. gal kas esate jau ten irgi buvę?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Heh, galima įsivaizduoti, kas ten per projektas, jei jo developeriai/pardavėjai yra ANT TIEK nedamušti, kad gaili kelių Eurų FB ir Google reklamoms ir ateina spamminti į forumus. Aš jau vien dėl to būsto ieškančio kauniečio vietoje šitą projektą išbraukčiau iš galimų variantų sąrašo. Nu nes jai jau taupote centus reklamai, tai fuck knows, kam jūs ten dar pataupėte pačiame projekte?
Man labikau nepatinka ne nemokama reklama, o apsimetimas klientu.
Comment
Comment