O viešpatie švenčiausias.. ar tu bent įsivaizduoji, kiek reikėtų žmonių, kalbančių skirtingom kalbom globalinio masto aferai prasukti? kokio tai masto organizacija turėtų būti? ir kaip tokioje mašinoje išsaugoti konfidencialumą, kad niekas neišlįstu į dienos šviesą? kaip suvaldyti tokius procesus, kai net tokia brandi organizacija kaip ES viduje nesugeba susitarti ir bendrai veikti, o toks OPEC kartelis negali nieko padaryti, kad suvaldyti kainas?
Bet fine, sako, žmonėms reikia leisti tikėti tuo, kuo jie nori tikėti. Tad tebūnie, aš pabūsiu vidurinės grandinės vadybininku be mąstymo, o iliuminuotieji paprasti žmonės su globaliu analitiniu mąstymu tegu žaidžia Žaidimus.
Ir prašau nesikreipti į mane gerb., nes aš nenusipelniau to gerb., pasirodo.. Einu paverksiu ant savo ego kapo..
Bet fine, sako, žmonėms reikia leisti tikėti tuo, kuo jie nori tikėti. Tad tebūnie, aš pabūsiu vidurinės grandinės vadybininku be mąstymo, o iliuminuotieji paprasti žmonės su globaliu analitiniu mąstymu tegu žaidžia Žaidimus.
Ir prašau nesikreipti į mane gerb., nes aš nenusipelniau to gerb., pasirodo.. Einu paverksiu ant savo ego kapo..
Comment