Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Būsto kainų burbulas II

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tada atsiprašau kokiam reikia būti bukam jei pasirašai toki sutarti. Kiek tu nusipirkai ir pardavei butų ? Aš nuo 2003 metu jau pasikeičiau 3 ir turiu truputi patirties. Nemačiau dar tokio . Perkant senos statybos butą, paliekant avansą ir supratai, kad ne tavo variantas ar radai pigesni varianta visada gražinamas užstatas ir mokamą bauda, dėl to norima kad užstatas būtų kuo didesnis .
    Pirkau naujos statybos butą, sutartyje pasirašyta kad jei pirkėjas atsisako turi perspėti iki namo pridavimo ir bauda sudaro 5 proc nuo pirmo įnašo
    ( Užsakovas gali nutraukti sutartį savo noru pranešdamas Rangovui raštu likus iki statybos pabaigos daugiau kaip 3 mėnesiams sumokėdamas Rangovui 3 proc kainos netesybas nuo pradinio įnašo kuris sudaro 20 proc nuo bendros kainos, likus mažiau kaip 3 mėnesiams iki statybos 5 proc dydžio sutartinės kainos netesybas Rangovo turėtų išlaidų padengimui )
    ( Rangovas turi teisę vienašališkai nutraukti sutartį jeigu Užsakovas ilgiau kaip 10 kalendorinių dienų nesumoka numatytų įmokų arba nevykdo p. 6,3,1 reikalavimų ir nesutinka , kad Rangovas darbus vykdytų pagal projektą. Nutraukus sutartį pagal šį punktą Rangovas turėtų nuostolių padengimui išskaičiuoja 5 proc buto vertės netesybų ir likusių pinigų sumą 5 d.d laikotorpyje grąina Užsakovui į sąskaitą iš kurios gavo pinigus )
    Nu ir t.t.... nerašysiu viso sutarties ką įsipareigoja Rangovas, kaip įsipareig viską daryti ir kokios baudos jei nevykdo laikų .
    Manau, kad perkant butą turit truputi pasidomėti ką iš jūs nori ir turit reikalauti ką jus norit. Atsiprašau butas tai ne kompas, o jei iš jūsų reikalaujama visa sumą dar nepastatytam namui, jūsų vietoje gerai pagalvojau .
    O dėl pavyzdžių, nemanau kad turiu teisę rašyti ir daryti antireklamą, jei tai būtų nutikės man, asmeniškai, parašyčiau, gal mano draugai užeis ir papasakos. Sakau, kad tai buvo, jei tavo kompas sulūš, turi tau gražinti pinigus tai ir dėl buto, jei tu supranti tik kompo pavizdžių.

Comment

Parašė Domas79 Rodyti pranešimą
      Sveikinu. Sukūrei pati nereikalinga pastebėjimą, bet dabar turi 160 pranešimu.
      Domai, pusė Golfiečio pranešimų buvo aukso vertės, jei pažiūrėtum į archyvus, taip kad relax.
      www.scriptorium.ie

Comment

Perkant senos statybos butą, paliekant avansą ir supratai, kad ne tavo variantas ar radai pigesni varianta visada gražinamas užstatas ir mokamą bauda, dėl to norima kad užstatas būtų kuo didesnis
        Na man paprekiauti teko tik senais, bet tokio dalyko dar nesu matęs. Ir man ir kitai pusei visada būdavo natūralu, kad užstatas gražinamas nebus. Jei atsisako pardavėjas, gražina dvigubą sumą. Tiesą sakant ir iš kitų man žinomų sandorių daroma tik taip. Nežinau kad su naujom statybom, bet irgi kažkaip nesitiki, kad pardavėjai tokie be galo suicidiški. Matyt gyvenu paralelioj visatoj.

Comment

Aš kategoriškai nieko neteigsiu taip irgi būna, viskas priklauso koki sutarti pasirašysi ir žiūrint koki užstatą jei 2 000 lt žinoma nieks negražins ( kaip susitarsi ) o užmokėsi dvigubai ( sutinku ). Bet noriu atkreipti dėmėsi, kad pasirašant sutarti ar paliekant užstatą gerai pagalvokit. Man siaubas imdavo kokius duoda sutartis pasirašyti ir žmonės aklai taip pasirašo ir sako kad neeina derėti,s bet pasirašo. Geriau užmokėkit už konsultaciją su juristų bet miegosit ramiau, kodėl sakot kad jie protingi jos neapgausi, kodėl jūs turit jos apgaudinėti ir duodat save mulkinti, tai jūsų teisė reikalauti palankesnio jums sutarties, aš taip padariau ir man galvą neskauda.

Comment

Va ir lietrytis uzsimena apie burbuliuka http://www.lrytas.lt/?data=20080219&...k_id=99&view=2

Comment

„Eika“ ir „Ranga IV“ pardavimo vadovai uzsirekomendavo kaip melagiai ir kaipgi jiems negeda

Comment

Aš kategoriškai nieko neteigsiu taip irgi būna, viskas priklauso koki sutarti pasirašysi ir žiūrint koki užstatą jei 2 000 lt žinoma nieks negražins ( kaip susitarsi ) o užmokėsi dvigubai ( sutinku ). Bet noriu atkreipti dėmėsi, kad pasirašant sutarti ar paliekant užstatą gerai pagalvokit. Man siaubas imdavo kokius duoda sutartis pasirašyti ir žmonės aklai taip pasirašo ir sako kad neeina derėti,s bet pasirašo. Geriau užmokėkit už konsultaciją su juristų bet miegosit ramiau, kodėl sakot kad jie protingi jos neapgausi, kodėl jūs turit jos apgaudinėti ir duodat save mulkinti, tai jūsų teisė reikalauti palankesnio jums sutarties, aš taip padariau ir man galvą neskauda.
                Domas, šiam forume susirinkę ohoho kokie žmonės , čia netgi būdingos aliuzijos į tamsius delfio komentarus. Manau čia ne ta publika, kad siūlyti juristo konsultacijas. Ir ta sutartėlė gi elementari, kiekvieną kartą surašydavau ją iš galvos. Vėlgi nekalbu apie naują statybą.

Comment

Tai dėl to man tas forumas ir patinka, kad čia tikrai daug mąstančių ir protingų žmonių, bet čia labai daug kur sutikdavau frazė kad ką daryti, neina derėtis ir t.t ir tokių čia tikrai daug ir perkant butą užeiną būtent či, tai manu, kad kam nors pravers mano patarymas, nes kartais žmonės bijo parodyti, kad neišmano ką parašyta sutartyje, o aš noriu atkreipti dėmėsi, kad nieko tokio kad nunešit sutarti pas juristą ir taip būtina daryti.

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                    Va ir lietrytis uzsimena apie burbuliuka http://www.lrytas.lt/?data=20080219&...k_id=99&view=2
                    idomu ka norejo pasakyti zurnalistai smulkiai aprasinedami Ranga-IV vadybinke

"...Šnekantis su gyventojais pagaliau paskambino „Ranga group“ SVG pardavimo vadybininkė Justė Zigmantaitė. Ji į statybvietę iš „Vilniaus vartų“ komplekse esančio biuro atvažiavo blizgančiu juodu „MercedesBenz“ markės automobiliu. Jauna mergina po purvą klampojo ilgais, gerai prižiūrimais juodos odos batais..."

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą

"...Šnekantis su gyventojais pagaliau paskambino „Ranga group“ SVG pardavimo vadybininkė Justė Zigmantaitė. Ji į statybvietę iš „Vilniaus vartų“ komplekse esančio biuro atvažiavo blizgančiu juodu „MercedesBenz“ markės automobiliu. Jauna mergina po purvą klampojo ilgais, gerai prižiūrimais juodos odos batais..."
                      Norejo pasakyti, kad visa tai ieina i kvadrato kaina
                      Flickr

Comment

Norėjo pasakyt, kad vadybininkė turi papildomą su kilnojamuoju turtu susijusį verslą...
                        Visokių Daiktų Krautuvėlė / VDK
                        www.vdk.lt

Comment

Išsiliejo dėl neteisybės esančios ant Lietuvos. Kodėl didlaikraščio profesionalūs ir labai objektyvūs žurnalistai nevažinėja mersedesais, neturi gražių batukų ir buto Perkūnkiemyje? Arba, tarp eilučių paklausė "ką aš darau ne taip, su kuo reikia permiegoti, kad taip ir man būtų gerai?". Labai lietuviškas straipsnis visas.
                          Jūsų,
                          Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

kaip ir priklauso, abstrakti TVF ataskaita apie Lietuvos ekonomiką 2008 02 19:
                            <...> the housing market is now cooling. Looking forward, property-related investment will likely fall, though strong profitability in export-oriented sectors and the elimination of the social tax will support overall private investment, and public investment will remain strong.

While a soft landing is likely, large uncertainties surround the outlook and there is a risk of a hard landing. The experience in other countries shows that rapid house price increases are sometimes followed by abrupt house price declines. In addition, Lithuania's reliance on external financing makes it vulnerable to a sharper scaling back of new lending by parent banks. If these risks materialize, domestic demand growth could slow sharply (a hard landing). Conversely, it is possible—though less likely—that property market sentiment could recover <...>.

Comment

He he, ryt bus šalta arba šilta, taipogi numatomas lietus arba giedra
                              www.scriptorium.ie

Comment

Laaabai idomus straipsnis latviskame Delfyje. Net pasimeciau nedidele citata is jo:

Цены на новые проекты станут приемлемыми
                                Даже с учетом командировочных расходов на пребывание в Риге стоимость трудa литовских строителей обходится на 15-20% дешевле, чем наем их латвийских коллег....

daugiau:
                                http://rus.delfi.lv/news/daily/reale...hp?id=20316649

Comment

http://www.delfi.lt/news/economy/rea...hp?id=16054560

Klaipėdos r. namų – daugiau nei gyventojų

Kaune berots lygiai taspats dedasi su detaliuju skaicium. idomu kaip Vilniuje? Atrodo ateityje gyvensim labai erdviai

40% nuolada tai jau sis tas

Comment

Vilniuje viskas kitaip - lenkai reguliuoja pasiūlą. Savotiška mažytė Rusija ar Ukrina, kur visą žemę susichapinę valdžios klanai ir paleidžia mažom porcijom į laisvę ir duoda leidimą.. Kelsiuos gyvent į Klaipėdą - jodas, saulė, jūra, gražiausios merginos - puiku.
                                    Jūsų,
                                    Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                      Vilniuje viskas kitaip - lenkai reguliuoja pasiūlą. Savotiška mažytė Rusija ar Ukrina, kur visą žemę susichapinę valdžios klanai ir paleidžia mažom porcijom į laisvę ir duoda leidimą.. Kelsiuos gyvent į Klaipėdą - jodas, saulė, jūra, gražiausios merginos - puiku.
                                      Del merginu apsirikai, o atpigti ir Vilniuoj atpigs, kai visiems likusiems 80% ar kiek ten zeme grazins
                                      Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                        Del merginu apsirikai, o atpigti ir Vilniuoj atpigs, kai visiems likusiems 80% ar kiek ten zeme grazins
                                        Nu jau, nepatinka klaipėdietės?.. O žemės visiems neužteks, dalį atiduos pinigais ir akcijom, o tai jau kapitalas, kurį lietuviai visų pirma linkę kišti į NT. Bus matyt..
                                        Jūsų,
                                        Analitikas PlėtRa™

Comment

Laaabai idomus straipsnis latviskame Delfyje. Net pasimeciau nedidele citata is jo:

Цены на новые проекты станут приемлемыми
                                          Даже с учетом командировочных расходов на пребывание в Риге стоимость трудa литовских строителей обходится на 15-20% дешевле, чем наем их латвийских коллег....

daugiau:
                                          http://rus.delfi.lv/news/daily/reale...hp?id=20316649
                                          Tai reiškia, kad lietuvių ir latvių darbininkai gauna vienodą algą, bet latvių darbininkai geria 15-20% daugiau už lietuvius

Comment

Working...
                                          X