Sveiki, na nemačiau šios temos tinklalapyje todėl norėčiau pasidomėti,kaip renkatės (ir pagal ką) rąstinių namų statytojus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Rąstiniai namai
Collapse
X
-
Rąstiniai namai
14Rinkčiausi reklamuojamą per žiniasklaidą.0,00%0Iš skelbimų.0,00%0Rekomenduotą draugų,pažystamų.35,71%5Pagal kokybę ir realiai pamatytus statytus objektus.64,29%9Pagal kainą (nesvarbu,kad prastai stato ar su broku,svarbu pigiausiai) :)0,00%0The poll is expired.
Paskutinis taisė Mantas; 2007.01.24, 13:11.Gražiausias kampelis Zarasų rajone...Dikmoniai ;)Žymos: Joks
-
Rastinių namų tema visiškai neužsivedus, tad pabandysiu ją išjudint savo kukliu klausimu. Gal kas yra susidūręs su rąstinių namų statyba ir žino firmą (-as), kuria būtų galima pasitikėti? Man tai visiškai naujas laukas, google'as meta įvairių variantų, tačiau esu tikras, kad tai tikrai ne viskas. Turėtų būti mažesnių, mažiau žinomų ir gerai dirbančių firmų. Ačiū.
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąRastinių namų tema visiškai neužsivedus, tad pabandysiu ją išjudint savo kukliu klausimu. Gal kas yra susidūręs su rąstinių namų statyba ir žino firmą (-as), kuria būtų galima pasitikėti? Man tai visiškai naujas laukas, google'as meta įvairių variantų, tačiau esu tikras, kad tai tikrai ne viskas. Turėtų būti mažesnių, mažiau žinomų ir gerai dirbančių firmų. Ačiū.
Comment
-
Taip, žinome. Esame išsirinkę iš tradicinių - "Kaimo statyba - Dzūkija". P. 26.http://gamta.cepkeliai-dzukija.lt/fi...a_Dzukija0.pdf Niekaip nesugebėjau išimti nuotraukos, tai dedu pilną nuorodą. Atleiskit. Dėl rastų tipo - taip detaliai dar nesame galvoję. Manau, kad rinktumėmės pigesnį variantą. Pagrindinis dalykas dėl kurio esame tikri - mums nereikia idealaus, "nuglaistyto" namo.
Comment
Comment