Parašė veikejas
Apie kokią reklamą kalbi? Ir gal palik adminams spręsti kas yra reklama ir kam čia vieta, kam ne? O gal tamstai patogiau, jei individualių namų ir sklypų pirkėjai nieko nesuprastų apie namo kokybę, sklypo patrauklumą, gyvenimo kokybę ir kitus dalykus?
Beje, pažiūrėjus į forumo temose vykstančias diskusijas, susidaro vaizdas, kad kiekvienoje diskusijoje yra reklaminio elemento. Ar yra problema, jei kažkas forumo svarstymui pateikia savo idėjas, vizijas, projektus? Juk tai nėra brukimas, o puiki galimybė diskutuoti.
Dėl slėpynių sutinku. Tiesiog slapsčiausi nuo tų, kurie bijo kitokios nuomonės, kurie patys daro savo reklamą. Klydau, nereikėjo slapstytis. Džiaugiusi, kad čia atsirado įžvalgių žmonių ir pagavo mane besislapstant - darbar nebereikia slapstytis, galima paprasčiau reikšti savo nuomonę, lengviau besidomintiems pateikti informaciją (ne reklamą). O jei kas įžvelgsite reklamą, bandykite mane taisyti.
Mano keliamos diskusijos nėra dirbtinės. Manau, kad jos daug kam aktualios. Svarbiausia, kad čia dar niekas nekalba apie tai, koks turi būti Rytinis priemiestis, kur geriausiai pasirinkti namą, ko dažnai namų/sklypų pirkėjai pasigenda, kai namas/sklypas jau nupirktas ir pakeisti nieko nebegalima... Tai kur gi čia dirbtinumas?
Comment