Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Rytinis Klaipėdos priemiestis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė veikejas
    Vat būtent - IŠTIRTI, tik gaila kad ne tuos tiriate.
    na man labai gaila, kad aš šiais pasisakymais teršiu forumą, bet tiesiog noriu išsakyti savo nuomone, kad reklamai čia ne vieta. Beje reklama aš išmanau - ja ir studijuoju.
    Beje tirti čia ne vietą - jums reikėtų tirti potencialią auditoriją, O čia retas kuris ruošiasi pirkti namą (aušku užeina ir tokių) - bet jei pastebėjote, dauguma forumo dalyvių arba besidomintys projektais bei atchitektūra arba jau tapę savotiškais jos ekspertais, todėl forumiečių ir pirkėjų nuomonės daugeliu atžvilgiu gali skirtis.
    Manau šis projektas nusipelnė tiek pat dėmesio, kiek ir kiti (eiliniai) kvartalai, ir nereikia brukti nuomonės koks jis nuostabus, geriausias gražiausias, ir pan. Nereikia teršti fotumo "padiskutuokim, išsiaiskinkim" jei niekam neįdomu, ir visur kišti interneto adreso.
    + dar tos "slėpynes", tai kaip jumis tuomet galima pasitiketi, ar jūsų suteikta info, jei jūs taip iškart veidmainiaujate?
    Džiugu kad prisijungėte prie forumo, kad turite info, prašau suteikite ją, idėkite savas foto, rodykite kas ten vyksta, bet nebrukite nuomonės ir dirbtinai nekelkite diskusijų. mano manymu tai nemandagu ir iškreipia forumo prasmę.

Manau tai gerai apgalvota reklamos ir viešųjų ryšių kampanija:
    kaip saviakas ateinate čia, "draugiškai" dalijates info ir tuo pačiu reklamuojate (tai matosi iš jūsų žinučių turinio), kad sukurtumėte gerą projekto įvaizdį.
    tuo pačiu atremiate visus forumiečių neigiamas pastabas ar argumetus (kurie galbūt kyla), ir apginate savo pozicijas nes turite daugiau info apie projektą nei forumiečiai.
    O kadangi dabar žmonės kurie perkasi būstą yra jauni, pasiturintys, moka naudotis kompiuteriu tai ieško nešališkos info apie projektą, ir netyčia randa foruma su visa info, nešališka nuomone (kaip žinia žmonės labiau pasitiki pašaliečiais nei gamintojais) ir atremtais argumentais. o ko daugiau reikia kad apsisprestum?

Beje susidaro toks vaizdas, kad norėdama dirbtinai sukelti diskusiją norite sukelti "brainstorma", kad išsiaiškintumet ko labiausia reikia tokiems projektams, kokias savybes turi turėti tokie namai ir pan. Viso to tikslas pasinaudoti iškeltomos idejomis, pasiulymais jei ne statybos tai rinkodaros procese.

Iš visko išplaukia, kad šis forumas reikalingas tik rinkodaros tikslams pasiekti.
    Kaip reklamistas sakyčiau pasirinktas neblogas būdas.
    Bet neetiškas.
    VEIKĖJAU, ar sakydamas, kad ne tuos tiriu, kalbi savo vardu, ar viso forumo vardu? O gal tiesiog turi baimių, kad tavęs kas nors neištirtų?

Apie kokią reklamą kalbi? Ir gal palik adminams spręsti kas yra reklama ir kam čia vieta, kam ne? O gal tamstai patogiau, jei individualių namų ir sklypų pirkėjai nieko nesuprastų apie namo kokybę, sklypo patrauklumą, gyvenimo kokybę ir kitus dalykus?

Beje, pažiūrėjus į forumo temose vykstančias diskusijas, susidaro vaizdas, kad kiekvienoje diskusijoje yra reklaminio elemento. Ar yra problema, jei kažkas forumo svarstymui pateikia savo idėjas, vizijas, projektus? Juk tai nėra brukimas, o puiki galimybė diskutuoti.

Dėl slėpynių sutinku. Tiesiog slapsčiausi nuo tų, kurie bijo kitokios nuomonės, kurie patys daro savo reklamą. Klydau, nereikėjo slapstytis. Džiaugiusi, kad čia atsirado įžvalgių žmonių ir pagavo mane besislapstant - darbar nebereikia slapstytis, galima paprasčiau reikšti savo nuomonę, lengviau besidomintiems pateikti informaciją (ne reklamą). O jei kas įžvelgsite reklamą, bandykite mane taisyti.

Mano keliamos diskusijos nėra dirbtinės. Manau, kad jos daug kam aktualios. Svarbiausia, kad čia dar niekas nekalba apie tai, koks turi būti Rytinis priemiestis, kur geriausiai pasirinkti namą, ko dažnai namų/sklypų pirkėjai pasigenda, kai namas/sklypas jau nupirktas ir pakeisti nieko nebegalima... Tai kur gi čia dirbtinumas?

Comment

Parašė Llinass
      Ar jau nustatyta kaina už kiek bus pardavinėjami namai? Beja reikėjo iš karto mane pataisyti, nes mano komentare kaip matei buvo minėta 139 namai.
      Šiandieninė kaina yra tik teorinė. Iki 2009 metų sąnaudų struktūra gali šiek tiek pasikeisti. Šiandieniniais skaičiavimais, Baukštėje vienas namas (vidutiniškai 175 kv. m.) kainuos apie 650 000 lt. Į kainą įtraukta ir žemė, ir gerbūvis, ir pilna apdaila.

Comment

Parašė Llinass
        Oho. Išsamiai. Pagalvojau ar aš taip nesielgiu ir dirbtinai neginu savųjų. Manau kad ne. O jei ginu tai sakau tiesą ir įdedu papildomą info kurios eilinis forumietis nežino. Man net nereiktų to daryti nes paklausa ir taip milžiniška. O be to nei vienas forumietis nepasakys kokią įmonę galėčiau ginti, nes ginu ir kitas kurios dėl statybos verslo neišmanymo yra nepagrįstai puolamos.
        Jei pastebėjote, mano pasisakymuose buvo minėti ir Didieji Leliai. Minėjau juos tik iš teigiamos pusės, nors tai yra greta mūsų esantys konkurentai (o gal partneriai). Taip kad jei kam ir vaidenasi reklama, tai galiu pripažinti, kad reklamuoju Rytinį priemiestį ir ypač tas jo dalis, kuriose statytojai kompleksiškai tenkins pirkėjų poreikius.

Comment

Parašė vytautass
          Šiandieninė kaina yra tik teorinė. Iki 2009 metų sąnaudų struktūra gali šiek tiek pasikeisti. Šiandieniniais skaičiavimais, Baukštėje vienas namas (vidutiniškai 175 kv. m.) kainuos apie 650 000 lt. Į kainą įtraukta ir žemė, ir gerbūvis, ir pilna apdaila.
          650 000 lt yra būtent ta suma už kiek galima pastatyti namą su pilna apdaila. Čia labai grubiai skaičiuojant. Na sakysim Klaipėdoje pastatyti kainuoja pigiau nei Vilniuje tai nuo 1 namo galima gauti apie 50 000 lt pelno. Nors aš manau kad jūs pasiskaičiąvę nuo namo didesnį pelną. Sakykim apie 100 000 lt.

Ar šiuo metu vyksta kokie darbai, komunikacijų tiesimas ir pan.?
          Per kiek metų žadate pastatyti kvartalą? Ir kokiais etapais vyks darbai, kas genrangovas? Kaip ketinate dirbti su klientais, pirmiau ieškosite pirkėjo ir paskui statysite namą ar etapais statysite namus ir tik po to ieškosite pirkėjų?

Comment

va būtent, diskutuoti čia visi linkę, juk tam ir yra forumas.
            tik esmė, kad cia siek nelb diskusija primena, ypač po tu bajeriu su susidvejinimu:]
            ir man pikčiausia, kad ta pati propaganda (atseit diskusija) ir kitose temose skleidžiama, yra tema ir joje viska rašyk blemba
            Ir tu teisi, visi supranta kas ir kaip čia, bet tai kam tuomet fotuma teršti

Comment

Parašė veikejas
              va būtent, diskutuoti čia visi linkę, juk tam ir yra forumas.
              tik esmė, kad cia siek nelb diskusija primena, ypač po tu bajeriu su susidvejinimu:]
              ir man pikčiausia, kad ta pati propaganda (atseit diskusija) ir kitose temose skleidžiama, yra tema ir joje viska rašyk blemba
              Ir tu teisi, visi supranta kas ir kaip čia, bet tai kam tuomet fotuma teršti
              Veikėjau nusiramink ir palik šito klausimo sprendimą moderatoriams . Aišku tokias baikas su susidvejinimais visada galima atitinkamai įvertinti skiriant įvertį, ką aš sėkmingai ir padariau

Comment

Bet reklama yra reklama Uz reklama pas mus atsakingas samanas Vytauc, tad turbut ta prasme Vytautass'ui nereikejo slapstytis, o tiesiog kreiptis i Vytauca Tada nauda bent jau butu abipuse

Comment

Parašė Alindra
                  O aš kaip tik manau, kad reklamos kompanija kaip tik nelabai apgalvota, nes bet koks jaunas, išsilavinęs ir pasiturintis žmogus greit suuos, kad čia reklama, o ne objektyvios diskusijos Ir forumo
                  Tačiau diskuotuoti su Vytautu aš linkusi Įdomu pabendrauti su tokių (gal; kiek utopinių) kvartalų kūrėjais. Dėl to, kad maga sužinoti, kaip bus įgyvendinamas toks projektas, kokia bus kaina ir t.t. Juk konkurencija invidualių namų statyboje tik didės....
                  Ačiū Alindra už palankų nusiteikimą diskutuoti

Apie kainą jau parašiau žemiau. O projektas bus įgyvendintas be jokios euforijos ir reklamos. Baukštei reklamos aplamai nereikės, nes projekto dydis, jo dislokacijos vieta (miškas; rekreacinė zona; mažesni nei 10 km atstumai iki miesto centro, traukos zonų svorio cetnro, Melnaragės; pakankamas atstumas iki judrių gatvių ar taršos šaltinių) apsprendžia projekto kompleksiškumą. Išbaigta inžinerinė infrastruktūra ir maksimali paslaugų infrastruktūra pirkėjus trauks be jokios reklamos. Suprantu, kad visi projektai turi teisę gyvuoti, bet pirkėjai renkasi tuos, kurie yra patraukliausi. Ir jei kuris projektas gali pasiūlyti daugiau nei kiti, tai toks projektas iššoka virš konkurencijos. Linkiu, kad Rytiniame priemiestyje rastųsi kuo daugiau rimtų projektų, siūlančių kokybiškas gyvenimo sąlygas. O pirkėjams linkiu atidžiau rinktis bene pagrindinį gyvenimo pirkinį, neskubėti pirkti, neįsitikinus, kad namas kokybiškas, pastatytas patrauklioje vietoje, gatvės tvarkingos, teritorija saugi, paslaugų objektai šalia, o taršos šaltiniai toli.

Apie reklamą daugiau nebekalbėkime, nes jei ką reklamuoju, tai tik Rytinį Klaipėdos priemiestį. Jei kam dar reklama vaidensis, prašau atidžiau paskaityti šio forumo pradžią, kur mielai reklamavau ir tiesioginius Baukštės konkurentus - Didžiuosisu Lelius. Galiu reklamuoti ir bet kurį kitą projektą, jei tik jis atitiks pirkėjų lūkesčius, jei pirkėjams bus pasiūlytos realios finansinės įvykdymo garantijos:
                  • Gatvių asfaltavimui
                  • Gatvių apšvietimui
                  • Vaikų darželio statybai
                  • Mokyklos statybai
                  • Sporto-sveikatingumo kompleksui
                  Kitiems komerciniams paslaugų objektams (prekybos centras, biurų pastatai, restoranas, viešbutis...) garantijų nereikia, nes jie ir taip prie didesnės gyvenvietės atsiras.

Comment

Parašė Llinass
                    650 000 lt yra būtent ta suma už kiek galima pastatyti namą su pilna apdaila. Čia labai grubiai skaičiuojant. Na sakysim Klaipėdoje pastatyti kainuoja pigiau nei Vilniuje tai nuo 1 namo galima gauti apie 50 000 lt pelno. Nors aš manau kad jūs pasiskaičiąvę nuo namo didesnį pelną. Sakykim apie 100 000 lt.

Ar šiuo metu vyksta kokie darbai, komunikacijų tiesimas ir pan.?
                    Per kiek metų žadate pastatyti kvartalą? Ir kokiais etapais vyks darbai, kas genrangovas? Kaip ketinate dirbti su klientais, pirmiau ieškosite pirkėjo ir paskui statysite namą ar etapais statysite namus ir tik po to ieškosite pirkėjų?
                    Pelnas nėra skelbiamas. Suprantama, mes jį planuojame.

Darbai kol kas nevyksta. Jie prasidės tik 2007 metais. Kol kas tik pasiruošimas. Prieš akis žemės paskirties keitimas. Individualių namų ir paslaugų objektų statybos ir pardavimai vyks 2009-2013 metais. Gal dar metus užsitęs.

Esame suinteresuoti turėti vieną kitą pirkėją, perkantį iš anksto (tokie pirkėjai turės išskirtines sąlygas), tačiau didžiąją dalį namų parduosime jau pastatę, prieš apdailą. Taip pat bus dalis pirkėjų, kuriems namus statysime pagal specialų užsakymą (nestandartinis projektas, dydis, įrengimas ar kitos detalės)

Namus statysime kvartalais. Kvartalai bus 3 tipų - mūrinių namų, karkasinių namų, rąstinių namų. Taip pat planuojame, kad kai kurie kvartalai bus užstatomi kotedžais ir net žemaaukščiais daugiabučiais.

Comment

Parašė Llinass
                      Veikėjau nusiramink ir palik šito klausimo sprendimą moderatoriams . Aišku tokias baikas su susidvejinimais visada galima atitinkamai įvertinti skiriant įvertį, ką aš sėkmingai ir padariau
                      Beje, susidvejinimo nebuvo. Ten rašė mano žmona iš kito kompo Ir be reikalo ją užblokavote, nes ji ketino apie darželį padiskutuoti.

Comment

Parašė vytautass
                        Pelnas nėra skelbiamas. Suprantama, mes jį planuojame.
                        Savaime suprantama Čia tik mano pamastymai
                        tačiau didžiąją dalį namų parduosime jau pastatę, prieš apdailą.
                        Manau čia esminė klaida galinti suduoti smūgį. Turėtumėte tai žinoti.

Dar kartą reikia nepamiršti kad perkant namą skirtingai nuo buto yra keliami labai aukšti reikalavimai.

Įsivaizduokime kad aš pirkėjas ir svartau pirkti namą pas jus yra jau pastatyti vieta ir kaina mane gal ir tenkintų, tačiau nepatinka namo išplanavimas, tada aš jo tikrai nepirkčiau ir ieškočiau dar tik planuojamų namų kad galėčiau projektą pasikoreguoti pagal savo poreikius, arba numuščiau kainą ir nusipirkčiau iš jūsų

Comment

Parašė Llinass
                          Savaime suprantama Čia tik mano pamastymai

Manau čia esminė klaida galinti suduoti smūgį. Turėtumėte tai žinoti.

Dar kartą reikia nepamiršti kad perkant namą skirtingai nuo buto yra keliami labai aukšti reikalavimai.

Įsivaizduokime kad aš pirkėjas ir svartau pirkti namą pas jus yra jau pastatyti vieta ir kaina mane gal ir tenkintų, tačiau nepatinka namo išplanavimas, tada aš jo tikrai nepirkčiau ir ieškočiau dar tik planuojamų namų kad galėčiau projektą pasikoreguoti pagal savo poreikius, arba numuščiau kainą ir nusipirkčiau iš jūsų
                          Sutinku, pirkėjas turi rinktis tai, kas jam labiausiai tinka. Ir mes tikrai leisime žmogui pačiam dalyvauti kambarių išplanavimo koregavime. Jei tik žmogus bus pasiruošęs ilgiau laukti. Tačiau norėtume visada turėti kelis jau pastatytus namus, kuriuos pirkėjai taip pat galės rinktis įvertinę, kad esamas išplanavimas juos tenkina. Beje, bus pastatyti ir 3 namai parodai, kad žmonės galėtų įvertinti apdailą.

Comment

Gal kas nors galėtumėte pagelbėti: pasufleruokite prašau, kurie projektai (gyvenvietės pavadinimas, tinklapis) yra nutolę nuo miesto centro nedaugiau kaip 10 km. Norėčiau šią info įdėti į tinklapį www.naujinamai.blogspot.com.

Comment

Labiausiai domina projektai patraukliausiose zonose, pažymėtose žaliais/juodais kvadratėliais:

Comment

Parašė vytautass
                                Gal kas nors galėtumėte pagelbėti: pasufleruokite prašau, kurie projektai (gyvenvietės pavadinimas, tinklapis) yra nutolę nuo miesto centro nedaugiau kaip 10 km. Norėčiau šią info įdėti į tinklapį www.naujinamai.blogspot.com.

Gindulių sodyba, Drugių kvartalas, zr. www.aidila.lt . Mes ten statomes (tik nezinau ar gyvensim ). Saulėtasis sodžius prie Slengių, kotedžai II Klemiškėje...oi daug tų kvartalų, kvartalėlių...visų pavadinimų nežinau...

Comment

Parašė Alindra
                                  Gindulių sodyba, Drugių kvartalas, zr. www.aidila.lt . Mes ten statomes (tik nezinau ar gyvensim ). Saulėtasis sodžius prie Slengių, kotedžai II Klemiškėje...oi daug tų kvartalų, kvartalėlių...visų pavadinimų nežinau...
                                  Ačiū Alindra. Gindulių sodybą radau, bet Drugių kvartalo ir kitų objektų internete dar neradau. Gal žinote nuorodas?

Comment

Parašė vytautass
                                    Ačiū Alindra. Gindulių sodybą radau, bet Drugių kvartalo ir kitų objektų internete dar neradau. Gal žinote nuorodas?
                                    Dauguma objektų yra sudėta šiame forume http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=1873

Comment

Kaip daug ishmanantis apie tokiu kvartalu statyba galiu pasakyti, kad sis projektas visikai niekinis, niekam nerekomenduociau ten apsigyventi....

Comment

Parašė tadux
                                        Kaip daug ishmanantis apie tokiu kvartalu statyba galiu pasakyti, kad sis projektas visikai niekinis, niekam nerekomenduociau ten apsigyventi....
                                        Tadux, ar apie Klaipėdos Ryrinį piremiestį kalbi kaip apie niekinį projektą?

Comment

Parašė tadux
                                          Manau po tokių pareiškimų turi būti pažerti argumentai.

Comment

Working...
                                          X