Parašė Svečias
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Diskusijos apie įvairius būsto projektus - kainos, privalumai, trūkumai
Collapse
X
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimąO kodėl dalinė apdaila? Aš ieškočiau tik su pilna apdaila. Tiesiog smalsu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Gali įsirengti pagal savo skonį plius sutaupyti pinigų.
Ir labai abejočiau ar galima sutaupyti pačiam nedarant.
Comment
-
Smelio 8 statybos kokybe gera. Puiki garso izoliacija, vedinama fasado apdaila. Uzdaras kiemas, su parkavimu nera problemu.
State buvusi MG valda, name gyvena kelios MG vadovu seimos.
Minusai - dregsta senos ties laiptines langais. Nors yra bendrija, teritorija priziurima prastai. Daug butu nuomojama.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Saule 22 Rodyti pranešimąI sapiegos 18 renovuojamus daugiabucius vertetu dairytis ar ne? Skaiciau apie pozeminius vandenis
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimąSmelio 8 statybos kokybe gera. Puiki garso izoliacija, vedinama fasado apdaila. Uzdaras kiemas, su parkavimu nera problemu.
State buvusi MG valda, name gyvena kelios MG vadovu seimos.
Minusai - dregsta senos ties laiptines langais. Nors yra bendrija, teritorija priziurima prastai. Daug butu nuomojama.
Comment
-
Parašė Saule 22 Rodyti pranešimą
labai aciu uz issamius atsakymus dvejoju, nes dar eigoje kainuotu remontas ir baldai
Comment
-
labai aciu uz issamius atsakymus dvejoju, nes dar eigoje kainuotu remontas ir baldai
Comment
-
Parašė vaidasp Rodyti pranešimą
Beje Antakalnyje aš irgi randu sau daug tinkamų butų. Ir aplinka patinka ten. Bet mane visi atkalbinėja dėl kamščių, sako prapulsiu. Nes tiek man, tiek žmonai darbas visai kitose miesto pusėsė. Čia tiesa?
Comment
-
as renkuosi Antakalni del jo strategines vietos. Kamsciu ten nemazai, taip. Jus dairotes i nauja statyba?
Comment
-
Ne į visiškai naują, nes ten dažniausiai dalinė apdaila. Svarbiausia VIETA, prioritetas aišku naujasniam namui. Dar norisi 2 san. mazgų, o senoje statyboje to nebus. Man pats svarbiausias dalykas atrodo pačio namo vieta, net atrodo geriau gyvent Šeškinėj, kur namo vieta gera, nei Žvėryne, kur bloga.
Comment
-
man daline jau atrodo privalumas, nes gali isikurti, kaip pats nori, o perkant irengta buta sumoki ir uz sena irengima, nors jis tau visai netinka
Comment
-
jei netinka, tai ir neperki. Perki tokį, kuris tinka. Mes čia sugalvojom namie pasikeisti lovą, tai kol viską apvažiavom ir išsirinkom... Nusprendėm, kad niekada su daline nepirksim ir patys jokių remontų nedarysim. Žiauriai gaila laiko, nors nieko kaip ir nedarau per tą laiką. Bet jau geriau pasivaikščioti šiaip miške, nei duotis po parduotuves.
tai o kas turejo lova isrinkti? .. As lova neseniai rinkausi irgi, 2 menesius ieskojau ir internetu, ir realiai Bet dabar turiu tokia, kokios reikia butent man, o ne, pvz. tokia, kuria rasiu svetimam bute. Lejai - Sapiegines pusynais nesidomejau bent jau kol kas
Comment
Comment