Tai tamsta nedaug reikalų gal ten turėjot. O kas dėl vyraujančios klišinės nuomonės apie IKEA, tai tada su tamsta sutinku.
Turėjau, todėl ir žinau kaip nusipigino su sprendiniais ir medžiagų kokybe. Šiaip iš principo ne individualiai pagal projektą gamintas baldas negali būti ne biudžetinis variantas.
Taip, teisingai, papildysiu dar kad violetinės - sustiprintos. O pilkų ir man neteko matyt. Galbūt jei yra tokios tai jų klasė - atsparios interjero jaukumui
IKEA pigu ir neilgaamžiška, bet jaukumą jie sukuria. Problema ta, kad mūsų NT krachaborai suasocijavo IKEA'ą su pigia chaltūra. Yra įvairių būdų sukurti vertę pirkėjui. IKEA siūlo jaukumą už prieinamą kainą. O koks yra musų NT'išnikų verslo modelis? Koks vertės pasiūlymas? Jo nėra, yra tik makaronų kabinimas "terasos, jaukūs vakarai, gamtos apsuptyje, miesto ritmu ir t.t. ".
Na nežinau kaip su tuo ilgaamžiškumu. Man ikėjos baldai laiko ilgiau nei visokių SBA ir pan baldai. O kad baldai paliktų mano anūkams naudoti tai man to nereikia, pasikeis mados ir jie norės kitokių.
Comment