Galvoju dabar apie didelį butą, gal net kotedžą, bet, kad gyvenimas virtų mieste.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kokio tipo būste gyvenate?
Collapse
X
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąO aš atvirkščiai- gyvenu name, bet būčiau ne prieš iškeist jį į butą Žinoma, ne komiblokinį, o gal naujesnės statybos daugiabutyje.
Vienas iš atvejų,kuris man patiktų gyvenant bute, kad namas butų nedidelis ir jame keletas butų tebūtų.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąO aš atvirkščiai- gyvenu name, bet būčiau ne prieš iškeist jį į butą Žinoma, ne komiblokinį, o gal naujesnės statybos daugiabutyje.
Comment
-
Kaip tik dabar kapitaliai remontuojamės paveldėtą butą Pašilaičiuose. O kol kas gyvenam nuomojamam bute centre (labai gražiame). Tai, jei atvirai, jau yra atsiradusi mums baimė keltis gyvent į komibloką. Kai nuvažiuoju į Pašilus ir suprantu, kad lubos ten dukart žemesnės, lengvai išsigąstu Ir tie garsai. Dabar pas mus tylu kaip bažnyčioj. Mums tai privalumas... Pats augau komibloke, tai man nėra kažkas nauja, tačiau per tiek laiko buvo atitrūkta nuo to ir jautiesi, kad galbūt (galbūt) žengi žingsnį atgal. Čia truputėlį varau Dievą į medį, nes butas nuosavas, palankiomis sąlygomis jį remontuojam ir t.t. bet vis tiek nerimo yra. Juolab, kad darbas centre, o ir visas gyvenimas trijų km spinduliu sukasi. Raminamės, kad nebūtina prie to prisirišti, kad galėsim bet kada parduoti ir pan. Šiaip, kai pagalvoju, kad jei remontuotumėmės kotedžą (nereikia namo), būtų ramiau. Arba keltumėmės į naujos statybos brangesnį butą.
Comment
-
Aš praktiškai visą gyvenimą pragyvenau tipiškuose 5 aukštų komiblokuose. Jų kainos/kokybės santykis gana neblogas (Nes geresni ikisovietinės ar naujos statybos namai arčiau centro gerokai brangesni), tik dėl daug skirtingų kaimynų yra šioks toks "kolūkio" jausmas.
Niekada negyvenus individualiame name labai keistai atrodo darbo kiekis, kurio reiktų jį prižiūrėti. Vien jau kol išvalytum viską kiek užtruktum, nežiūrint jau kūrenimo, žolės pjovimo ir t.t.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąPats irgi tik 3 metus nuosavam gyvenu, bet į butą nebenorėčiau. Darbų daugiau, bet patogumų dar daugiau.
Šiek tiek pasikartosiu.
1) Turi savo kiemą kur gali išeiti vasarą (žiemą ne taip įdomu).
2) Visada rasi kur pasistatyt mašiną.
3) Į liftą/laiptinėje niekas neprimyža.
4) Kaimynai nebesidaužo dėl nepatinkančios muzikos (tas pats ir jei užsisėdi su draugais).
5) Žiemą šilta mašina rytais.
6) Malonūs kaimynai.
7) Negirdėti kaip žvygauja kaimynai per sienas.
čia ką greitai sugalvojau iš savo pusės.
2) Pas mane prie daugiabučio parkingas su šlagbaumu- visada yra vietos, plius tiek žiemą tiek vasarą parkingą valo. Beje, soduose prie kai kurių namų nėra net vietos atvažiuojantiems kaimymams, kai prie daugiabučio gatvėje dažniausiai jos yra.
3) Niekas mano laiptinėje nedergia.
4) Kaimynų nesigirdi, na tik per naujus girdėjosi, ir tai tik vonios kambaryje. O individualiuose pas kaimynus kartais "tūsai" vasaromis kasnakt, net lango neina atsidaryti.
5) Šilta, bet mašinai užšala-atšyla ciklai nelabai gerai, greičiau rūdyja.
6) Kaimynės malonios ir gražios , kai tuo tarpu pažįstami pjaunasi su kaimynais dėl želdinių, tvorų ir t.t.
7) "žiūėti 6 punkta"
Plius dar kiek laiko užima gerbūvio tvarkymas, kuro sąnaudos ir t.t.
Comment
-
Parašė RolandasM Rodyti pranešimąO tai kuo tau nepatinka gyvenimas tavo name? Senas, sugriuvęs?Nepatogus susisiekimas ar kaip?
Vienas iš atvejų,kuris man patiktų gyvenant bute, kad namas butų nedidelis ir jame keletas butų tebūtų.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą1) O ar eini? Manau svarbiau strategiškai patogi vieta miesto atžvilgiu, nes savam kieme būti atsibosta
2) Pas mane prie daugiabučio parkingas su šlagbaumu- visada yra vietos, plius tiek žiemą tiek vasarą parkingą valo. Beje, soduose prie kai kurių namų nėra net vietos atvažiuojantiems kaimymams, kai prie daugiabučio gatvėje dažniausiai jos yra.
3) Niekas mano laiptinėje nedergia.
4) Kaimynų nesigirdi, na tik per naujus girdėjosi, ir tai tik vonios kambaryje. O individualiuose pas kaimynus kartais "tūsai" vasaromis kasnakt, net lango neina atsidaryti.
5) Šilta, bet mašinai užšala-atšyla ciklai nelabai gerai, greičiau rūdyja.
6) Kaimynės malonios ir gražios , kai tuo tarpu pažįstami pjaunasi su kaimynais dėl želdinių, tvorų ir t.t.
7) "žiūėti 6 punkta"
Plius dar kiek laiko užima gerbūvio tvarkymas, kuro sąnaudos ir t.t.
Comment
-
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąMan tie naujesnės statybos butai, kažkaip nepapuolė su šitais, bent jau kur pasitaikė gyvent, tai labai nekokybiškai pastatyti. Visa gyvenimą gyvenau senos statybos , Kaune - smetoninės, Vilniuje - 18 amžiaus kotedže/ veliau persikelėm į butą antakalnyje, visur storos sienos, jokių garsų iš kaimynu ir t.t. plius man visi tokie senesni namai turi kažkokią malonią aurą.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąTai suremontuokit ir parduokit, nusipirkit butą arčiau centro
Comment
-
Bute gyvenu blokiniame name Pašilaičiuose su tėvais nuo pat 1991 metų. Visą laiką ten gyvenau, tai net kažkaip keista būtų kur kitur gyventi. Augai, matei kaip keičiasi viskas aplinkui, naujai kas statosi ir pan. Kas dėl kaimynų - tai pusę maždaug gyvena nuo įsikūrimo iki dabar(toje laiptinėje kur mes gyvenam) labai padorūs, laiptinė rakinama, sutvarkyta, niekas nedergia ir pan, gėlės vazonuose auga
Comment
-
Visai įdomi tema ir diskusija gavosi, nors pradžia visiškai niekam tikus.
Man asmeniškai teko gyvent (paeiliui) su tėvais priv. bute, indiv. name, vėliau studijos ir bendrabutis, toliau nuoma buto. Dabar jau pribrendo reikalas ir galimybės įsigyt nuosavą būstą ir mąstau tik apie butą centrinėj miesto daly (greičiausiai Klaipėdoj), perkant butą be remonto ir įsirengiant viską pagal asmenines vizijasN N N
Comment
Comment