Spėčiau kad varvekliai susidarė kai pradėjo šaldyti drėgną vasarinį orą. Kai temperatūra viduje bus pastovi tokių problemų neturėtų kilti...
lrytas.lt ir delfi.lt yra nuotraukų galerijos
Papildau informaciją: sniego mašinos yra šonuose, kur žmonės neleidžiami, tad jokio pavojaus nėra. Galite slidinėti Informacija patikima, iš žmogaus, kuris ten pastoviai lankosi
Papildau informaciją: sniego mašinos yra šonuose, kur žmonės neleidžiami, tad jokio pavojaus nėra. Galite slidinėti Informacija patikima, iš žmogaus, kuris ten pastoviai lankosi
Aš tai apskritai nesuprantu įvairiausių "ekspertinių" įžvalgų iš nuotraukų. Bet ką aš čia. Tikriausiai ten visiškai nemąstančios būtybės viską daro... Nesurenka keltuvų normaliai, byra detalės, padaro varveklius, kurie bus žmonėms virš galvų ir vis kėsinsis pasiglemžti kieno nors gyvybę... Vienu žodžiu - BAISU!
Tai bus paskirtas kazkoks laikas kada profai sportininkai treniruosis ir trasa bus uzdaryta lankytojams? Na kaip buna baseinuose ar ledo arenose. Kas nors ta linkme girdet? Nes keista butu, kad profai treniruotusi kartu su turistais besimaisanciais takelyje.
Teko jau girdėti pirmuosius įspūdžius iš buvusių paslidinėti naujojoje arenoje. Įspūdis - NEKOKS, arena dar nebuvo pilnai parengta atidarymui, sniego trūko, elektroninė sistema neveikė, keltuvas kėlė labai lėtai etc...
Teko jau girdėti pirmuosius įspūdžius iš buvusių paslidinėti naujojoje arenoje. Įspūdis - NEKOKS, arena dar nebuvo pilnai parengta atidarymui, sniego trūko, elektroninė sistema neveikė, keltuvas kėlė labai lėtai etc...
Norintis ras prie ko prikibti, tačiau, kai tokių trasų žmonės, greičiausiai, anksčiau nebandė, tai ir tokią nuomonė kiek keistoka. Trasos nebandžiau, tačiau aš įsitikinęs, jog jį atlieka savo pagrindines funkcijas kuo puikiausiai ir bet kokie priekaištai labai ankstyvi ir neobjektyvus.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Anot apsilankisiųjų arenoje - arena dar nėra pilnai parengta atidarymui. Matyt, kad paskubėjo su atidarymo data (gal norėta atidaryti prieš Europos krepšinio čempionatą). Manau, kad viskas susitvarkys po kažkiek laiko ir bus viskas puiku.
Anot apsilankisiųjų arenoje - arena dar nėra pilnai parengta atidarymui. Matyt, kad paskubėjo su atidarymo data (gal norėta atidaryti prieš Europos krepšinio čempionatą). Manau, kad viskas susitvarkys po kažkiek laiko ir bus viskas puiku.
kokybė žinoma gerės, tačiau man atrodo, kad jau ir momentui trasa gerai atlieka savo funkcijas, ir tobulėti galima tik po to, kai arena gauna kažkokį krūvį
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
kokybė žinoma gerės, tačiau man atrodo, kad jau ir momentui trasa gerai atlieka savo funkcijas, ir tobulėti galima tik po to, kai arena gauna kažkokį krūvį
Ar buvai, kad taip teigi?
Būtų labai įdomu pasiskaityti buvusių įspūdžius iš pirmų lūpų...
trumpai tariant tokioje "vaikiskoje" ir profesonaliam sportui nepritaikytoje trasoje nei musu biatlonininkai treniruosis, nei greitojo nusileidimo atstovai, si arena skirta pramogai ir lietuvos slidinejimo ir biatlono federacijos tikrai neplanuoja nuomotis sios arenos treniruotems.
trumpai tariant tokioje "vaikiskoje" ir profesonaliam sportui nepritaikytoje trasoje nei musu biatlonininkai treniruosis, nei greitojo nusileidimo atstovai, si arena skirta pramogai ir lietuvos slidinejimo ir biatlono federacijos tikrai neplanuoja nuomotis sios arenos treniruotems.
Dar pridurčiau, kad bobslėjaus, dailiojo čiuožimo ir šiaurės divkovės federacijos taip pat neplanuoja nuomotis šios arenos treniruotėms.. Net nežinau, kaip čia bus dabar...
Comment