Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Sveiki,

Nejau niekas neturi naujausiu foto is arenos vidaus? Siaip jau isore beveik baigta ir kiekvienas gali pamatyti ir ivertinti, bet juk pats idomumas viduje.
    Ir gal jau kas girdejote kaip vadinsis Alytaus arena? Manau nebus leista sukabinti senu kabejusiu reklamu, nes tada vaizdas visai dingtu.
    Laukiu foto.

Gero laiko visiems alytiskiams

Comment

maciau nakti pro tarpeli vidu. dege sviesa ir buvo sukrauta grindu danga. man gal pasirode bet sienos oranzines, bet gal pasirode;D

Comment

Parašė ieconn Rodyti pranešimą
        maciau nakti pro tarpeli vidu. dege sviesa ir buvo sukrauta grindu danga. man gal pasirode bet sienos oranzines, bet gal pasirode;D
        Oranzines sienos? Kazkas panasaus, kaip senosios arenos sienu spalva. Siaip, gal ir neblogai. Vis sukurtu kazkoki isskirtinuma nuo kitu lietuvos arenu.

Comment

Manau oranzine spalva butu visai nieko..... Man ji tiko senuose sporto rumuose. Laukiam foto.

Comment

galbut man tik pasirode ,bet ten kur bus treleskopines tribunos oranzine spalva.Tai ir virsuje tada bus;] o gal pasivaideno nuo sviesos,nz

Comment

galbut man tik pasirode ,bet ten kur bus treleskopines tribunos oranzine spalva.Tai ir virsuje tada bus;] o gal pasivaideno nuo sviesos,nz
              Pasirode.Dazoma spalva panasi i betono.Na tokia baltai pilka.Nebent ant virsaus dar des kokia spalva bet abejoju.Kol kas oranzines tikrai nemaciau.

Comment

ziuriu kad daugiau vietu yra kur bus is stiklo. netgi viduje bus stiklo daug, vietoj sienu. maciau kaip dar kelias vietas stiklino snd.

Comment

ziuriu kad daugiau vietu yra kur bus is stiklo. netgi viduje bus stiklo daug, vietoj sienu. maciau kaip dar kelias vietas stiklino snd.
                  Nu tai foto prasome,chebryt. Turite gi galimybe viska gyvai stebeti.

Comment

nufotkinciau ,bet nemoku idet ,arba man negalima;D

Comment

nufotkinciau ,bet nemoku idet ,arba man negalima;D
                      Nufotografuoki, o po to mes padesime ikelti

Comment

"Ziauriai" laukiu foto. Kiek zinau seno fasado niekas nesiruosia tvarkyti, bet juk jis atrodo kaip piktzaizde. Nejau niekas nesuranda keliu desimciu tukstanteliu ir tada jau butu viskas.

Comment

Kaip sakė, ar tai projektų vadovas ar kas, kad nebūtina viską perstatyt, o ypač tą senąjį įėjimą. Ale paliks kaip prisiminimą apie buvusią areną

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                            Kaip sakė, ar tai projektų vadovas ar kas, kad nebūtina viską perstatyt, o ypač tą senąjį įėjimą. Ale paliks kaip prisiminimą apie buvusią areną
                            Žiūrėjau aš tą laidą, kur atsakingas asmuo pareiškė, jog Vilniuje senus Valdovų rūmus atstato, nes tai istorija. Tad ir čia nereikia keisti seno fasado, nes TAI JUK ISTORIJA

Raičiausi iš juoko už pilvo susiėmęs

Comment

"S" o ne istorija. Gal kaip nors uzdengus stiklais ta mozaika ir butu kas nors. O dabar tai piktzaizde. Manau atvyke niekas nesupras, o visi manys kad kazkas pinigu nuplove ir neuzteko suremontuoti

Comment

geriausia suapvalint kampa tarp naujos arenos ir mozaikos. kad nuo mozaikos iskart eitu apvali siena link naujo pastato. atrodytu kad bendras pastatas tada ir siuolaikiskos formos;]

Comment

Tai aišku, kad reikėtų atnaujinti tą mozaiką. Bet panaikinti tikrai negalima
                                  100 minčių – miestai, transportas ir idėjos

Comment

Na alytiskiai, ar kada mes kokiu nuotrauku pamatysim is sporto rumu ar visgi mums teks laukt sporto rumu uzbaigimo? Jei neklystu pora menesiu ar menesis liko iki arenos atidarymo, butu idomu pamatyt kaip is vidaus atrodo, seip sis objektas svarbus visai Lietuvai, bet informacijos gana mazai, juk Alytus kitais metais zada surengt Europos cempionato grupes varzybas, ar netaip?

Comment

ir priims ne 4 o 6 komandas;D tai tos kurios gyvens alytaus triju zvaigzduciu viesbuty tures privaluma treniruotis alt arenoj,o tos kurios gyvens birstone treniruosis prienuose kiek zn;]

Comment

Kaip tai pasigendu nuotrauku.
                                        Ir jau smagu butu pamatyti vidu.

Comment

Kaip visada, šiose temose, be galo trūksta nuotraukų. Projektai gražūs, o vaizdinę medžiaga paliekama skaitytojo vaizduotei.

Comment

Working...
                                          X