Apie kokį apdailos nebuvimą jūs kalbate?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija
Collapse
X
-
Alytuje arenoje – dvi krepšinio aikštelės (video, foto)
http://www.basketnews.lt/news-31421-...ideo-foto.html
Comment
-
Parašė HSV Rodyti pranešimąĮdomu, kaip ten 5500 vietų žiūrovams bus įrengta? Tribunos nėra aukštos, kur tos teleskopinės trubūnos bus įrengtos? Dar tos žemai kabančios stogo konstrukcijos...
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąIdomiai nuskambejo man tai, kad yra tikimybes, jog paliks ta likusia senaja, nerenovuota sporto rumu dali, kuri labai klaikiai atrodo. Butu juoko turistams per EC.
Comment
-
kaip ne vietiniui, pasakykit ar toks trukumas Alytuje saliu ir tiek daug rungtyniu visokiu,kad dvejose salese iskart rungtynes vyks? Pvz rankinis ir krepsinis. ar kas dar...KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Perdeda čia žurnalistai kaip visad turbūt, tiesiog salės išplėstos plotas gan didelis yra, ir esant reikalui būtų galima naudot iškart kelioms treniruotėms ar varžyboms, ar šiaip sumažintų salę kokiam renginiui tokiam auditorijos skaičiui kokiam reik, o ne visą plotą naudotų kokiam mažam renginiui, nereik šito fakto sureikšmint
Comment
-
Parašė ieconn Rodyti pranešimąna ir as manau ,kvaila sale i dvi dalis butu daryt, nevyktu normalus koncertai. nebent pakeliama pertvara busKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Maarko Rodyti pranešimąkirkorovas
Comment
Comment