Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė evaldinas Rodyti pranešimą
    Tai visgi, koks tas bendras arenos vaizdas jums pasirode? Gal biski maksimos stiliaus, bet kaip uz nepilnus 30 mln pastatyti arena nuo pat pamatu gal ir neblogas vaizdas.
    na kanadgi tai yra priestatas, o ne naujas statynys, nereiktų kažko stebūklingo norėt. Juk viskas ir buvo derinama prie senojo pastato

Comment

Reikia, kad taip pat renovuotu pastato vidurį. Gal kas žino tiksliai ar bus jis atnaujintas, ar bus toks koks dabar senas ?
      Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.

Comment

Labadiena.Pries pora dienu buvau abziuret vidu.Nelabai patiko nes kaip bliudas.Aukstis padidejo vienu metru,o plotis vos ne dvigubai.Na tikiuosi kaip bus baigta atrodys geriau.Bet jau aisku kad is virsutiniu eiliu asmeniskai man atrodo bus nejauku nes labai zemai lubos.

Comment

O ka viduje dabar daro? Kaip ten tribunos, bus kazkokios teleskopines? beje, reikejo foto padaryti

Comment

Viduje kedziu dar nera tik laiptai.Manau kad kedes des paciam gale,nors jau ismatavo.Siuo metu ten deda gipsa.Rudeni ateina dazytojai.Rytoj trim dienom iskrendu,o gryzes butinai uzvaziuosiu ir pafotkinsiu.Ir jei sugebesiu tai ikelsiu.

Comment

O kokios spalvos dominuos, nezinai? Galbut dar kokios nors idomios detales?

Comment

Vyriausybė tarsis, ar skirti 9 mln. litų statyti viešbučiui krepšinio čempionato laukiančiame Alytuje
                Alytaus jaunimo draugas
                http://www.jaunimo.lt

Comment

Teko sestadieni pabut alytuje tai visai graziai ziurisi ta arena vis kazkoks naujas akcentas mieste ) idomu kaip ten viduje bus ar tikrai tos lubos zemos?

Comment

as ziurejau man ir nepatiko tos plyteles bet istoli graziai atrodo kai su tais stiklais, beje turi derintis prie likusio pastato kaip atrodytu jei butu viena puse betonu o kita stikline kai dabartines, man kaskaip atrodo naujai statyt arena butu geriau bet taip tikriausiai pigiau.

Comment

Parašė Vilis Rodyti pranešimą
                      Labadiena.Pries pora dienu buvau abziuret vidu.Nelabai patiko nes kaip bliudas.Aukstis padidejo vienu metru,o plotis vos ne dvigubai.Na tikiuosi kaip bus baigta atrodys geriau.Bet jau aisku kad is virsutiniu eiliu asmeniskai man atrodo bus nejauku nes labai zemai lubos.
                      apie ka as ir kalbejau..

Comment

[/IMG]tp://foto.terpe.lt/inkelti/2010[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]0507/i84_CIMG8221kt.JPG[/img][/IMG]

Comment

Atsiprasau uz kokybe nes ir fotikas prastas ir vidui labai tamsu.Antroj nuotraukoj fotkinta is virsutines eiles.

Comment

[/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]

Comment

labai jau tikrai klaustrofobiška salė,bet gal iš tos mažos erdvės gausis išpešt jaukumą

Comment

Dėkuj, kad ir už tokias nuotraukas Man taip rodos, kad bus kažkas panašaus į halę Tik aišku, bet tų senovinių kolonų, kurios laiko halės stogą...
                                Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

halė aukštesnė

Comment

Aciu uz vidaus nuotraukas. Pagaliau vidu pamatem. Kolkas vaizdas neipatingas ir kartu labai sunku issivaizduoti ta erdve, kuri bus per krepsinio varzybas. Turetu nemazhai nusileisti teleskopines tribunos, kurios sumasintu sales ploti. Ir dar vienas pastebejimas, kad nujauciu, jog arenos uzbaigimas truputeli veluos.

Comment

kažkaip labai jau mažai vietų atrodo. Kaip ten tuos 5000 išspaus nesuprantu

Comment

Su vietom ten bus viskas gerai.Dar tribunos iki zemes nusileis,o va su terminais tai nelabai speja.Birzeli turejo baigt,bet terminas atidetas iki rugsejo.Nors nemanau kad ir iki rugsejo suspes.Tuo labiau kad lyg tai jau pradeda strigt finansavimas.Kartojasi tilto statybos scenarijus.

Comment

buvau siandien viduj tai man patiko labai, viskas ten graziai bus

Comment

Working...
                                          X