Nuotrauka paimta is Alytaus gido, seip tikrai alytiskiai galetumet nuotrauku padaryt, visgi svarbus Lietuvai projektas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija
Collapse
X
-
Rct3
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąPietine arenos puse jau kartono plokstemis nukalta. Tvirtinamos plyteles. Rct3, tai kaip ten su foto is vidaus?
Siaip kur ta kardona deda tai man atrodo deda dviguba toki kardona ir palieka tarp jo nemaza tarp ir i ta tarpa pripils betono ir bus sienos (cia mes tokia isvada padarem).
Comment
-
Parašė Rct3 Rodyti pranešimąDeja bet uzmurijo jau mano langeli pro kuri viska fotografavau
Siaip kur ta kardona deda tai man atrodo deda dviguba toki kardona ir palieka tarp jo nemaza tarp ir i ta tarpa pripils betono ir bus sienos (cia mes tokia isvada padarem).
Comment
-
Šian pralėkiau pro šį objektą, dėl laiko stokos ir durnos galvos (pamiršau fotiką ) nepadariau foto. Bet šiaip alytiškiams gėda tikrai turėtų būti.
Mačiau, kad viduje ventiliacija montuojama, ant fasado montuojamos plytelės. Daug darbininkų laksto ir manau iki rugsėjo šią areną damuš. O kada oficialus jos pabaigimas?
PS: greičiau eikit fotkinti, nes tuoj vidaus nesimatys, kai fasadą visą uždengs...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŠian pralėkiau pro šį objektą, dėl laiko stokos ir durnos galvos (pamiršau fotiką ) nepadariau foto. Bet šiaip alytiškiams gėda tikrai turėtų būti.
Mačiau, kad viduje ventiliacija montuojama, ant fasado montuojamos plytelės. Daug darbininkų laksto ir manau iki rugsėjo šią areną damuš. O kada oficialus jos pabaigimas?
PS: greičiau eikit fotkinti, nes tuoj vidaus nesimatys, kai fasadą visą uždengs...
Comment
-
Rct3
Parašė antibrit Rodyti pranešimąTai nueik i vidu ir nufotkyk.
Comment
-
Nu gėda alytiškiams, kad man foto reikėjo padaryti per jus po Žalgirio pergalės anksčiau turėjau atsikelti Šian fotkinta, 7:40
Nuo Iris pusės
Geras akcentas toks oldschool'as tikiuosi jį paliks. Ir kaip bus su senuoju pastatu, tikiuosi atnaujins jį visą kai viešbutį padarys ar yra kokie nors planai apie senąjį pastatą??
Atvykstant iš Kauno, iš mašinos
Gal kas žino ar dės dar vatą ar putą? Ir iš vis kokia čia fasadinė sistema?
O čia kaip suprantu naujas kelias bus daromas ir naujai sankryža perdaryta. O iš kur tas keliais ateina? Gal kas ant žemėlapio papaišysit?
You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąGal kas žino ar dės dar vatą ar putą? Ir iš vis kokia čia fasadinė sistema?
Comment
Comment