Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Alytaus sporto rūmų rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nuotrauka paimta is Alytaus gido, seip tikrai alytiskiai galetumet nuotrauku padaryt, visgi svarbus Lietuvai projektas

Comment

Parašė evaldinas Rodyti pranešimą
      Pietine arenos puse jau kartono plokstemis nukalta. Tvirtinamos plyteles. Rct3, tai kaip ten su foto is vidaus?
      Deja bet uzmurijo jau mano langeli pro kuri viska fotografavau

Siaip kur ta kardona deda tai man atrodo deda dviguba toki kardona ir palieka tarp jo nemaza tarp ir i ta tarpa pripils betono ir bus sienos (cia mes tokia isvada padarem).

Comment

Parašė Rct3 Rodyti pranešimą
        Deja bet uzmurijo jau mano langeli pro kuri viska fotografavau

Siaip kur ta kardona deda tai man atrodo deda dviguba toki kardona ir palieka tarp jo nemaza tarp ir i ta tarpa pripils betono ir bus sienos (cia mes tokia isvada padarem).
        Tai nueik i vidu ir nufotkyk.

Comment

Šian pralėkiau pro šį objektą, dėl laiko stokos ir durnos galvos (pamiršau fotiką ) nepadariau foto. Bet šiaip alytiškiams gėda tikrai turėtų būti.

Mačiau, kad viduje ventiliacija montuojama, ant fasado montuojamos plytelės. Daug darbininkų laksto ir manau iki rugsėjo šią areną damuš. O kada oficialus jos pabaigimas?

PS: greičiau eikit fotkinti, nes tuoj vidaus nesimatys, kai fasadą visą uždengs...
          You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
            Šian pralėkiau pro šį objektą, dėl laiko stokos ir durnos galvos (pamiršau fotiką ) nepadariau foto. Bet šiaip alytiškiams gėda tikrai turėtų būti.

Mačiau, kad viduje ventiliacija montuojama, ant fasado montuojamos plytelės. Daug darbininkų laksto ir manau iki rugsėjo šią areną damuš. O kada oficialus jos pabaigimas?

PS: greičiau eikit fotkinti, nes tuoj vidaus nesimatys, kai fasadą visą uždengs...
            As kalbejau siandien su vadovu sake baigs rugpjucio 5d. o viesbuty prades kovo 25

Comment

Parašė antibrit Rodyti pranešimą
              Tai nueik i vidu ir nufotkyk.
              Lengva paskyt ieiti galima tik per 2 vietas bet jos abi saugomos G4S apsaugos

Comment

Radau tokia projekcija kaip turetu atrodyti sales viduje
                Attached Files

Comment

Tu visiskai teisus. Vizualizacijos sios arenos yra butent tokios

Comment

bet tos kolonos vidury tribunu nevietoj, atsiras salej nepatogiu vietu stebeti rungtynes

Comment

As abejoju, ar daug kas atitiks vizualizacijas. Tikekimes,kad ne, nes vaizdineje medziagoje sales vidus,mano akimis- tragiskas.

Comment

Nu gėda alytiškiams, kad man foto reikėjo padaryti per jus po Žalgirio pergalės anksčiau turėjau atsikelti Šian fotkinta, 7:40

Nuo Iris pusės

Geras akcentas toks oldschool'as tikiuosi jį paliks. Ir kaip bus su senuoju pastatu, tikiuosi atnaujins jį visą kai viešbutį padarys ar yra kokie nors planai apie senąjį pastatą??

Atvykstant iš Kauno, iš mašinos

Gal kas žino ar dės dar vatą ar putą? Ir iš vis kokia čia fasadinė sistema?

O čia kaip suprantu naujas kelias bus daromas ir naujai sankryža perdaryta. O iš kur tas keliais ateina? Gal kas ant žemėlapio papaišysit?

Comment

Labai ačiū už atnaujinimą. Iš manęs nekoks piešėjas, bet turėtų būti lygtais šitaip

P.S Raudoni skrituliai - žiedinės sankryžos

Comment

Dėkui už piešimą. Man tas keliukas identiškas Naujajai gatvei niekad nebuvo suprantamas, dbr galės logiškiau padaryti...

Comment

Fasadas tikrai idomiai dengiamas, bet sake, kad is vidaus bus papildomai siltinamas. O del senu patalpu, tai nedaug ju ten liko pagrazint, nes baseino puse visa atrenovuota ir nudazyta.

Comment

kad vargu ar bus žiedas prie sporto rūmų. Na gal, bet aš abejoju. Šiaip jis ten reikalingas, kaip ir tokiose vietose kaip Statybininkų ir Naujosios sankryžoje, bei Naujosios/Jotvingių ir Tvirtovės/Rūtų sankryžoje.

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                                  Gal kas žino ar dės dar vatą ar putą? Ir iš vis kokia čia fasadinė sistema?
                                  Ne dės, o jau deda. Geriau įsižiūrėjus galima pamatyt PAROC pakuotes ant stelažų.
                                  www.lt-lv-forum.org/

Comment

Atrodo kad sporto rūmus OSB plokštėmis apkala.
                                    Paskutinis taisė Depeche; 2010.02.27, 17:42.
                                    DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<

Comment

Parašė Depeche Rodyti pranešimą
                                      Atrodo kad sporto rūmus USB plokštėmis apkala.
                                      osb

Comment

Gal yra zinanciu kokie vyksta procesai del viesbucio - gal jau projektuojamas kieno?

Comment

Kątik per LRT žinias pasakė, kad Alytuje lyg ir išspręstas viešbučio klausimas, kadangi surado viešbutį netoli Birštono, jis atitinka reikalavimus, ko gero ir atstumas ne per didelis, negu reikalaujama. Apie naujo viešbučio statybas nieko neužsiminė.

Comment

Working...
                                          X