Gal kas zinot kaip bus su logotipu ar pavadinimu ant sporto rumu? Ar jis uzsakytas? Ar gaminamas? O gal jau yra tik niekas neskuba uzdet? O gal visai jo nereikia, tegu kabo tas laidas..?
Gal kas zinot kaip bus su logotipu ar pavadinimu ant sporto rumu? Ar jis uzsakytas? Ar gaminamas? O gal jau yra tik niekas neskuba uzdet? O gal visai jo nereikia, tegu kabo tas laidas..?
Jis bus pakabintas po EČ, nes FIBA draudžia čempionatų metu įvardinti arenos pavadinimus saugumo sumetimais. Miestuose, kuriuose yra pavadinimai uždėti bus nuimti arba uždengti. O Alytaus arenos pavadinimas ir logotipas bus toks [FOTO]
Jis bus pakabintas po EČ, nes FIBA draudžia čempionatų metu įvardinti arenos pavadinimus saugumo sumetimais. Miestuose, kuriuose yra pavadinimai uždėti bus nuimti arba uždengti. O Alytaus arenos pavadinimas ir logotipas bus toks [FOTO]
Toki pavadinima galetu deti ir dabar, tik komerciniai kaip :Cido, Svyturio per EC tures buti uzdengti
"Galvos skausmo dėl pavadinimų neturės dar du čempionato miestai – grupės varžybas rengsiantys Alytus ir Šiauliai. Šios arenos turi bendrinius savo miestų vardus ir tai atitinka „FIBA Europe” pageidavimus."
Man jau tas pavadinimas Ir sugalvok tu man,rekreacijos,regeneracijos kazkoks centras.Na kodel ne paprastai Alytaus sporto rumai,kaip visi zmones ir vadina.Is didelio rasto isejo is krasto....
Man jau tas pavadinimas Ir sugalvok tu man,rekreacijos,regeneracijos kazkoks centras.Na kodel ne paprastai Alytaus sporto rumai,kaip visi zmones ir vadina.Is didelio rasto isejo is krasto....
Geras pavadinimas. Be to, Sporto rūmai - pavadinimas atgyvenęs. Kažkoks vertinys (rus. Дворец спорта). Dabartinis pavadinimas gal kiek gremėzdiškas (Alytaus sporto ir rekreacijos centras), tačiau jis ganėtinai tikslus, nes pastate vyksta ne tik sporto renginiai. Manau, kad alytiškiai įpras atnaujintą statinį vadinti tiesiog Alytaus arena.
Prasidėjo paskutinis rekonstrukcijos etapas, tvarkoma ta baisiausiai vidurinė rūmų dalis, bus sutvarkytos sienos ir laiptai ir taip pritaikyta prie bendro arenos vaizdo. darbam skirta apie 200 000 Lt. nuoroda daugiau
Labai gerai, kad pinigų nepagailėjo ir sutvarkys tą vietą. Puikiai alytiškiai prasisuko, už sąlyginai nedidelę sumą turės gerą areną. Tik gaila, kad ten nebus lkl rungtynės žaidžiamos, čempionatas praras gerą areną.
Gerai, kad pradėjo darbus ,bet klausimas ar spes viską padaryti ? Jei spės viskas gerai, jei ne tada ar nebus taip ,kad prasidėjus čempionatui visa vidurinioji dalis bus apstatyta pastoliai ir apsauginėmis tvorelėmis......reikėjo ankščiau jiems krutėti
Likus mėnesiui iki čempionato pradžios pats laikas pradėti rekonstrukciją... Kažin, ar spės per porą savaičių viską sutvarkyti?
Neseniai dar teko girdėti, kad Alytaus arenai atkeliauja įvairūs vandentiekio įrengimai ir mazgai. Tikiuosi, kad nedings vanduo arenoje čempionato metu
Comment