Cia su ta metaline tvorele tai truputi persistenkta
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alytaus miesto stadiono rekonstrukcija
Collapse
X
-
Rct3
-
Parašė Rct3 Rodyti pranešimąCia su ta metaline tvorele tai truputi persistenkta
Comment
-
Parašė Rct3 Rodyti pranešimąCia su ta metaline tvorele tai truputi persistenkta
Comment
-
Šaunios nuotraukos
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąKuria prasme, persistengta? Nori pasakyti, jos išvis nereikėjo? Jei taip, tai labai klįsti. Šita tvorelė yra tiesiog aukso viduriukas dabar - nieko neužstoja, atlieka apsauginę funkciją nuo vaikų, šunų ir kitų padarų Ir svarbiausia - ant jos bus galima puikiausiai išsikabint fanų vėliavas100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimąŠaunios nuotraukos
Pritariu tau, Rct3 klysta. Gerai, kad ir sirgalių vėliavas galima bus pasikabinti
Su stadionu viskas gerai, blogai tik,kad jame niekas nezaidziaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
Su stadionu viskas gerai, blogai tik,kad jame niekas nezaidzia
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimą/\ Tavo žiniai, jis dar nėra oficialiai atidarytasKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąTavo ziniai zinau tai. Stadionas pastatytas , bet neatidarytas , todel jame niekas ir nezaidzia. Tai isiskaityk i mano zodzius, Stadionas geras, bet blogai ,kad niekas jame nezaidzia. Neteigiu jog jis atidarytas.
Comment
-
Rct3
As nieko nesakau kad blogai ta tvorele kur tribunos bet ant posukiu tai jos tikrai nereikia. Pats esu patyres ir zinau kaip yra. Kalbu is lengvosios atletikos puses.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTaigi nežaidžia, nes neatidarytas. Atidarys- žaisKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąAtvirai, tai vienas gražiausių stadionų kuriuos mačiau (nekalbu apie tuos super stadionus, o mažus iki 10000vietų). Tiek stadionas, tiek aplinka
Kokios kategorijos jis yra? Ar galės rinktinė žaisti?
Comment
-
LFF gali parasyt prasyma UEFA ir zaist isimties tvarka, pvz rugpjucio draugiskas ar pries Lichtensteina. D&G juk ir iki galo neatitinkaYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąLFF gali parasyt prasyma UEFA ir zaist isimties tvarka, pvz rugpjucio draugiskas ar pries Lichtensteina. D&G juk ir iki galo neatitinkaKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Su tom VIPinėm tribūnom tai tikrai galėjo labiau pasistengt. Nes dabar toks įspūdis, kad padarė vadovaudamiesi principu "darom taip, bus gerai, kokie dar ten reikalavimai..". Va ir gavosi "VIP" tribūnos..: http://www.miestai.net/forumas/attac...4&d=1254588395
Comment
-
Parašė evaldinas Rodyti pranešimąIdomu, o kada naujieji savivaldybiu rinkimai, ka?
Comment
Comment