taj je tiksliai taj kur tas daugiabutis stovės?
čia šneka, kad statys dangoraižius,,, viską planuoja, bet matau darbą tik kulturnamį. o kas čia per..?Varėnos miesto daugiafunkcinis sporto, pramogų, konferencijų, parodų, turizmo ir aktyvaus poilsio centras? pirmą kartą matau... šiaip tai pagal viską turėtų Rimi statyti, bet nieks nejuda
Na, jei gyveni Varėnoje, labai lengva iš vizualizacijos matyti, kur stovės. Jis stovės tarp Kultūros namų ir Dzukų gatvės. Jei nesupratai: http://www.vprojektas.lt/lt/
Kur radai šnekų, kad Varėnje bus dangoraižių?
Apie ,,Varėnos miesto daugiafunkcinis sporto, pramogų, konferencijų, parodų, turizmo ir aktyvaus poilsio centras" viskas yra parašyta, tik reikia paskaityti. viskas vyksta pagal planą, dernamas projektas, o kitąmet prasidės statybos.
,,RIMI" prekybos centras stovi vietoje, kadangi kiek girdėjau jie supirkę teritoriją, tačiau nesutaria su savivaldybę.
Taigi, trumpa apzvalga, ka nuveike Varena siemet. Juoda spalva pazymeta teritorija(kitos dalies zemelapyje nematyti)- Derėžnyčios upelio praeities taršos padarinių pašalinimas ir ekologinės būklės bei rekreacinių galimybių gerinimas. Kitaip tariant, tai Varenos tvenkinio valymas, buvo sukurtas, galbut reiketu sakyti sutvarkytas plezas.
Geltona spalva- Socialinių paslaugų centro įkūrimas.
Raudona- Varėnos "Ryto" vidurinės mokyklos remontas.
Zalia spalva pazymejau teritorija, kur turi stoveti PC ,,RIMI".
Nežinau kaip jums, bet man ši kultūros namų rekonstrukcija kažkaip žiauriai atrodo. Aš ir į foto žiūrėjau, grįžęs ir gyvai apsižvalgiau, bet . . . spalvos, konstrukcijos ir pan. Na galbūt čia tik mano toks keistas požiūris.
Nežinau kaip jums, bet man ši kultūros namų rekonstrukcija kažkaip žiauriai atrodo. Aš ir į foto žiūrėjau, grįžęs ir gyvai apsižvalgiau, bet . . . spalvos, konstrukcijos ir pan. Na galbūt čia tik mano toks keistas požiūris.
Kazkuom primena laikinuosius statybininku konteinerius
Is vidaus, palyginus kaip nedideliam miestui, tikrai viskas labai graziai padaryta, bebejo, trukumu yra... Bendrai, man tikrai tai daug maloniau matyti nei kas buvo pries tai, be to, gerai, kad nors sienu raudonu nedare lygiu, o kazka paivairino.
Vakar buvau parai grizes. Na, daugiabucio statybos prasidejo, tiksliau vyksta ,,rausimosi" darbai. O ,,RIMI" kaip stovi taip stovi aptvertas ir nejudantis is pradinio tasko.
Vakar buvau parai grizes. Na, daugiabucio statybos prasidejo, tiksliau vyksta ,,rausimosi" darbai. O ,,RIMI" kaip stovi taip stovi aptvertas ir nejudantis is pradinio tasko.
Ten ne daugiabucio statybos darbai, o darbo birzos. Rangovas UAB "Kortas". Kortas tikriausiai statys ir daugiabuti visai salia.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment