Dabar mokyklas panašiai renovuoja.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Langų keitimas Lietuvoje :(
Collapse
X
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąVakar pastebejau kad mediniai langai keiciami i plastikinius ir Kauno centrineje gaisrineje.Slyksciai atrodo.Blah.
Nuotrauka iš http://enci.sviesa.lt/lt.php/straips...o,media_id.366
Comment
-
Pastraipa į temą
Šiuo metu kaime yra sušvitusi naujo gyvenimo viltis. Pasak pipiriškių Astos ir Jurgos, daugelis paskutiniuoju metu pasitempė, pradėjo tvarkytis, daryti remontus. Pasiūlė atkreipti dėmesį į baltus langų rėmus, kurių, sakė, vis daugėja. Prieš porą metų, pipiriškiams paprašius, prie namų buvo pastatyti konteineriai šiukšlėms.
http://www.ve.lt/?rub=1065924810&dat...&id=1174408474
Comment
-
mano seneliai keitė langus stalinistinio stiliaus pastato bute. 5 langai, du iš jų nestandartiniai, su balkonais. seneliai pensininkai. aišku, keitė vaikai ir anūkai. rimtai manot, kad negalint išsimiegoti per triukšmą, sklindantį iš judrios gatvės, bais rūpėjo, kad iš lauko kam nors sandarus plastikinis langas pasirodys negražus?.. jo, man iš dalies patiko į dvi puses atsidarantys dvigubi langai ir dar virš jų esantis atsilenkiantis dvigubas hmmm, langviršis. o jūs bandėt kada nors tokį nuplauti?.. ar mamos visada tą darydavo?:] kiekvieną kartą plaudama bijojau, kad visas sunkus medinis rėmas nulėks apačion. su manim.
antra. užsakėm langus, kurie savo forma būtų tokie patys, kaip buvusieji, t.y., su formaliu rėminiu suskirstymu. ir tik įstačius po kurio laiko pastebėjom, kad vieną langą vis tiek pribrokino, neperskyrė to 'viršlangio'. tai ką dabar, reikėjo kviesti firmą atgal ir liepti rauti langą lauk?
Comment
-
Parašė anaiptol Rodyti pranešimąužsakėm langus, kurie savo forma būtų tokie patys, kaip buvusieji, t.y., su formaliu rėminiu suskirstymu. ir tik įstačius po kurio laiko pastebėjom, kad vieną langą vis tiek pribrokino, neperskyrė to 'viršlangio'. tai ką dabar, reikėjo kviesti firmą atgal ir liepti rauti langą lauk?Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąKam rauti? Ten gi realiai niekas tų langų nesudalina, tik ant viršaus lango priklijuoja imitacines juosteles, kurios sudaro lango sudalinimo įspūdį? Ar pas jus kitaip padaryta?
Comment
-
Keista, taip nepatinka plastikiniai langai? As juose nematau nieko blogo, jie man atrodo zymiai dailiau uz tuos "old style" medinius - didesni, sviesesni, modernesni.. Be to, ziema zymiai silciau, maziau reikia kurenti. Mano tevai gyvenantys panasiame mediniame name juos susidejo, ir apskritai mano gimtajame miestelyje tai vyksta masiskai Zmones tvarkosi, ir tai manau yra labai dziugu. O del tu senoviniu langu - aisku, kokiose nors kaimo turizmo sodybose ar saugomuose pastatuose tokie langai nedera (su 1 istisu stiklu) ir ju nelabai kas deda, bet mazi Lietuvos miesteliai ar kaimai - tai nera istisi senoves paminklai, juose gyvena zmones ir jie nori gyventi patogiai ir praktiskai! Man asmeniskai perskyrimai gyvenamuju namu languose nepatinka - be ju patalpoje gerokai sviesiau.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąPritariu F!R3S7ON3'ui, juk su tais plastikiniais langais žmonės sutaupo kiek šilumos, ar jums gaila?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąGaila subjauroto pastato ar gyvenvietės architektūrinio vaizdo.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąNa, vis tiek manau, kad jei mes tuose nameliuose pašaltume, tai mums tas architektūrinis vaizdas būtų paskutinėje vietoje
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąKlaipėdos krašto seni mūriniai namai, mano nuomone tikrai nėra šalti, bet vat su tais langais bjaurojami kaip ir Didžiosios Lietuvos medinukai.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Pritarčiau tai nuomonei,kad labai svarbu ir estetinis vaizdas.Kaip jau pastebėjau iš nuotraukų,nauji,gražūs langai dedami į susenusias ir apsilaupiusias trobeles.Taip darant,reiktų bent iš dalies atnaujinti namelį,pvz.,nudažyti arba apkalti naujom lentelėm išorines sienas.Jei langai keičiami pas vyresnio amžiaus žmones,kurie negali iš savo pensijų susitvarkyti,tegu padeda vaikai arba anūkai.Ir namas netaps kvailos išvaizdos,ir senukams bus maloniau ir patogiau gyventi.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąKeista, taip nepatinka plastikiniai langai? As juose nematau nieko blogo, jie man atrodo zymiai dailiau uz tuos "old style" medinius - didesni, sviesesni, modernesni..
(...)
Zmones tvarkosi, ir tai manau yra labai dziugu.
(...) O del tu senoviniu langu - aisku, kokiose nors kaimo turizmo sodybose ar saugomuose pastatuose tokie langai nedera (su 1 istisu stiklu) ir ju nelabai kas deda, bet mazi Lietuvos miesteliai ar kaimai - tai nera istisi senoves paminklai, juose gyvena zmones ir jie nori gyventi patogiai ir praktiskai! Man asmeniskai perskyrimai gyvenamuju namu languose nepatinka - be ju patalpoje gerokai sviesiau.
Foto 2007 03
Užupio g.
Polocko g.
Comment
Comment