Suzinoti ar zmones zino kas yra klojiniai, ar dirbantys statybu imonese moka uz klojiniu projektus ir pan... dabar jau galvoju reikejo apklausti ar dauguma zmoniu zino kas yra klojiniai
Tamsta gerai išmanote klojinių sistemas?
Norite sužinoti ar bus paklausa tokiem projektam?
tiesiog kai zmogus eina pas architekta darytis namo projekto, jis zino kad jam reikes moketi uz projekta ir jis jau nebediskutuoja kodel jam reikia moketi... su klojiniais yra visai kita situacija rinkoje, kiek zinau rinkoje yra pavirsutiniai projektai kurie sukuriami klojiniu kompaniju, bet jie be parasu, be atsakomybes, tad ir idomu ar statybos kompanijos pirktu klojiniu projekta, jei joms tai sutaupytu pinigus, laika, butu suteikti geri inzineriniai sprendimai kaip atlikti klojiniu surinkimo ir betonavimo darbus.
tiesiog kai zmogus eina pas architekta darytis namo projekto, jis zino kad jam reikes moketi uz projekta ir jis jau nebediskutuoja kodel jam reikia moketi... su klojiniais yra visai kita situacija rinkoje, kiek zinau rinkoje yra pavirsutiniai projektai kurie sukuriami klojiniu kompaniju, bet jie be parasu, be atsakomybes, tad ir idomu ar statybos kompanijos pirktu klojiniu projekta, jei joms tai sutaupytu pinigus, laika, butu suteikti geri inzineriniai sprendimai kaip atlikti klojiniu surinkimo ir betonavimo darbus.
Manau tokius projektus mielai pirktų PST kurie įrodė savo nekompetenciją po perdangos griūties Šiaulių arenoj
Aš tai nesakyčiau kad tie projektai paviršutiniai, mane tai jie visai tenkina beto firma nuomojanti klojinius yra suinteresuota pateikti kokybšką projektą
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Aš tai nesakyčiau kad tie projektai paviršutiniai, mane tai jie visai tenkina beto firma nuomojanti klojinius yra suinteresuota pateikti kokybšką projektą
dažniausia būna užsėda tie brėžiniai pas statybos vadovą ir paprastiems darbininkams numetamas atšviestas ir dar sumažintas brėžinukas po to tik privelia klaidų
o kokybiški projektai tik stambioms įmonėms, be to dar ir nuo nuomos kainos priklauso kokybė
Comment