Na, stadioną tai tikrai gerą turim, belieka jame turėti varžybų ir panaudot pagal paskirtį
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Alytuje
Collapse
X
-
Parašė emas22Tas jemi, tai vasario 5, tai 8, tai 20, tai 26, tai 27...
Dabar jau kovo 8d. - netikiu, o tarp kitko kodėl taip yra?
Nesąmonė tas portalas bus. Melagių šutvė.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąalytiskiai, pasakykit kas jusu stadione neuzbaigta , kodel jis dar negali but naudojamas?
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąGal kas žino kaip ten išėjo su projektu "Miestas mieste" statybom? Greičiausiai jų nepastatė ir nestatys išvis
Comment
-
Signalas turbūt stovės dar ilgai nes NT rinka miega dabar. Dar nevisi butai parduoti Rotušės g. naujam name. O miestas mieste niekas nepasikeistė nuo rudens, įmonė banktrutavo gal vyksta ginčai teisme. Naujų daugiabučių artimiausiu metu Alytuj tikrai nepamatysim.Alytaus jaunimo draugas
http://www.jaunimo.lt
Comment
-
Parašė studentaz Rodyti pranešimąSignalas turbūt stovės dar ilgai nes NT rinka miega dabar. Dar nevisi butai parduoti Rotušės g. naujam name. O miestas mieste niekas nepasikeistė nuo rudens, įmonė banktrutavo gal vyksta ginčai teisme. Naujų daugiabučių artimiausiu metu Alytuj tikrai nepamatysim.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąO yra tokia "Rotušės gatvė"? Negirdėjau tokios nors gyvenu visą gyvenimą čia . Beje, tas namas stovi Ugniagesių g. ir jame gyventojų tikrai yra ir nestovi tuščias.Alytaus jaunimo draugas
Comment
-
Parašė studentaz Rodyti pranešimąTada nuomininkų nėr nes apačia visa tuščia pirmi ICG buvo, kol nesuiro. O Rotušės g. yra tikrai 9 aukštų namas prie pat rotušės ir yra vienintelis Rotušės a. gatvės namas Nr.9
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTikras naujo namo adresas toks:
Atvaizdas
Nes čia buvo "ICG" , kurio jau nėra. O jie atsikėlė lyg iš Ugniagesių g. 9Alytaus jaunimo draugas
Comment
-
Parašė andriulis Rodyti pranešimąJuk matai fotkese,kad sniegas nenuvalytas Tai kaip tau jie zais? O siaip tai pats stadionas jau pabaigtas,gal tik tablo dar neuzdetas,nes kazkoky ten gera pirko. Cia manau svarbiausia laukiama skambaus atidarymo! Kirps meras juostele ir sakys kalba Laukiama,kad butu viskas iki galo padaryta. O ir reklama merui bus,nes neuzilgo ir meru rinkimai.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė emas22O kam mane cituot? Aš apie stadioną nešnekėjau.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąNa tai paiaskinkit man toki dalyka, FK Alytis atsisake dalyvauti A lygoje, nes stadionas nebaigtas ir jie puse metu namu rungtynes turetu zaist marijampolej. Tai baigtas tas stadionas ar ne?
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąNa tai paiaskinkit man toki dalyka, FK Alytis atsisake dalyvauti A lygoje, nes stadionas nebaigtas ir jie puse metu namu rungtynes turetu zaist marijampolej. Tai baigtas tas stadionas ar ne?
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąNesudarkys, nes Alytus paprasčiausiai senamiesčio neturi. Bet dėl žiedo sutinku. Jo tikrai nereikia, bet tik ne dėl tos priežasties, kad ten ką nors jis sudarkys.
Comment
Comment