Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Utenoje
Collapse
X
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąParse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting T_VARIABLE or '$' in /srv/www/web_projects/spec.lt/store/content.cache/tree/tree.lt.php on line 3721
Kas ten buvo rašyta?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Stai kas ten yra
Utenos miesto daugiafunkcis sporto kompleksas
Pirkimo apibūdinimas: Utenos miesto daugiafunkcis sporto kompleksas
Darbų atlikimo vieta: K. Donelaičio g. 30, Utena
Darbų apimtys: pastato statybos darbai - apie 18 893 000,00 Lt, teritorijos sutvarkimo darbai - apie 2 772 000,00 Lt, lauko šilumos tinklų statybos darbai - apie 344 000,00 Lt, nuotekų tinklų statybos darbai - apie 188 000,00 Lt, lauko telekomunikacijų tinklų statybos darbai - apie 5000,00 Lt
Sutarties trukmė: 2007-05-21 pabaiga: 2010-10-31
Paraiškų pateikimo data ir laikas: 2007-04-30 11:00 val.
Mokestis: 100,00 Lt Mokestis sumokamas banke.
Komisijos posėdžio, kuriame bus atplėšiami vokai su pasiūlymais data: 2007-04-30 11:30 val. Utenio a. 4, LT- 28503 UtenaI don't drive fast,I just fly low
Comment
-
Vizualizacijos iš statybos Aukštakalnyje:
Plačiau "Dalstos" puslapyje: http://www.dalsta.lt/utena-vaizdai.htm
Comment
-
Registru centrui pastate didziuli kranta, kiek suprantu pastatas nebus aukstas, nes ketinama pabaigti gruodzio 28d., tik vat neatkreipiau demesio ar siu metu ar kituLithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
Utenos sporto kompleksas
Nezinau ar arena,ar kompleksu ar sale ji pavadint,bet pavadinau kompleksu . Tai vat sukuriau sia tema,nes mane domina nUtenos arenikes statybos,gal yra cia kokiu uteniskiu ar seip zinanciu apie visa si reikala?Seip girdejau kad tipo ten kur statoma jau arena kaskoks zmogus atsirado ir pareiske kad ten jo zeme,zodziu as tiksliai nieko nezinau gal galit mane apsviest?Beje taipogi internete girdejau kad bus statomas kompleksas,pagrindine sale- 2500vietu o tipo kaip treniruociu sale-1500 vietu. Beje cia taip pat vykstant statyboms kas gyvenat ar apsilanket utenoje,galetumet imest fotkiu.
Comment
-
Parašė dj_marcius Rodyti pranešimąNezinau ar arena,ar kompleksu ar sale ji pavadint,bet pavadinau kompleksu . Tai vat sukuriau sia tema,nes mane domina nUtenos arenikes statybos,gal yra cia kokiu uteniskiu ar seip zinanciu apie visa si reikala?Seip girdejau kad tipo ten kur statoma jau arena kaskoks zmogus atsirado ir pareiske kad ten jo zeme,zodziu as tiksliai nieko nezinau gal galit mane apsviest?Beje taipogi internete girdejau kad bus statomas kompleksas,pagrindine sale- 2500vietu o tipo kaip treniruociu sale-1500 vietu. Beje cia taip pat vykstant statyboms kas gyvenat ar apsilanket utenoje,galetumet imest fotkiu.
Uzsuk cia: http://www.miestai.net/forumas/showt...?t=3283&page=9دائما الليتوانيه
Comment
-
Sveikiii, gerbiamieji Utenos statybų fanai. Ir aš labai džiaugiuosi, kad Utena gražėja, tik nelabai patiko bibliotekos statybos, nes labai užstoja upelio vaizdelį per buto langą. Bet dabar nebeaktualu, nes tuoj iš ten išsikraustysim...
Tai va, nebežinau kur kreiptis, gal jūs galėtumėte pagelbėti, jei jau taip statybosmis domitės... SKUBIAI REIKALINGAS ARCHITEKTAS, GALINTIS PADARYTI SODO NAMELIO REKONSTRUKCINĮ PROJEKTĄ (ARCHITEKTŪRINĖ, KONSTRUKCINĖ DALYS), O SUDERINIMU PATYS PASIRŪPINSIM... SOS
Comment
-
Parašė RasaM Rodyti pranešimąSveikiii, gerbiamieji Utenos statybų fanai. Ir aš labai džiaugiuosi, kad Utena gražėja, tik nelabai patiko bibliotekos statybos, nes labai užstoja upelio vaizdelį per buto langą. Bet dabar nebeaktualu, nes tuoj iš ten išsikraustysim...
Tai va, nebežinau kur kreiptis, gal jūs galėtumėte pagelbėti, jei jau taip statybosmis domitės... SKUBIAI REIKALINGAS ARCHITEKTAS, GALINTIS PADARYTI SODO NAMELIO REKONSTRUKCINĮ PROJEKTĄ (ARCHITEKTŪRINĖ, KONSTRUKCINĖ DALYS), O SUDERINIMU PATYS PASIRŪPINSIM... SOS
Comment
-
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąUtenoje yra keletas vietinių architektų, kreipkitės į juos, jeigu sodas yra Utenoje.
Comment
-
Parašė Vilmys Rodyti pranešimąlabas, na galeciau rekomenduoti architekte bet ji bus is Vilniaus
Čia mums žadėjo už 3-4 tūkst. viską subraižyti ir suderinti, tik kad negreitai, link rudens... Va ir pradėk statybas
Comment
-
Parašė RasaM Rodyti pranešimąjei ta architektė nebrangininkė, tai gal ir neblogai būtų... bet, žinant Vilniaus įkainius (kurie 2-3k. didesni nei provincijoj), tai mums tas projektas gali kainuoti pusę namelio..., o kur dar važinėjimas ir derinimas... Net nebežinau, ką ir bedaryti...
Čia mums žadėjo už 3-4 tūkst. viską subraižyti ir suderinti, tik kad negreitai, link rudens... Va ir pradėk statybas
Comment
-
Aišku, didelės kainos nėra labai gerai, bet džiugu, kad yra paklausa
Utenoje už 1 kv.m. būsto jau prašoma iki 3800 Lt
http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=13298300Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment