Džiaugiuosi suklydęs
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Utenoje
Collapse
X
-
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąKetvirtasMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDar nežinia, kiek daugiabučių statys Naujasodžio pabaigoje, bet beveik neabebjoju, kad bus daugiau nei vienas
Comment
-
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąNa reiks įlisti pro tvorą ir pažiūrėti, gal jau kokie nors pamatų kontūrai išryškėję yraMano galerija Flickr'yje
Comment
-
-
Na ka šeštadieni apvažiavau pagrindines statybas ir matyti kad niekas niekur neskuba. Utenos arenos statybos tai atrodo kad visiskai niekur nejuda, na bet kazkada jau turetu pradet kazka daugiau krapstyt, o dabar tai tik zemes bulozeiu pastumdytos ir tiek. Teko matyt genplana utenos arenos tai jei dar kas nezinot ten bus pagrindine aikštele ir treniruočiu aikštele kartu lyg sudarydamos T raide, siena tarp jų bus išardoma kad butu sukuriama erdve parodoms ar panašiems renginiams. Tai va tiek žinių iš utenos arenos.
Kas dėl statybų aukštakalnyje tai mačiau jau bokštini krana kelia.
O dėl krašuonos tai nieko labai nenužiurėjau gudro, tik galiu pasakyt kad tą nama projektavo firma kurioj dirbu, tai statybu metu jaučiu teks truputi prikišt nagus ir man prie to namo
Comment
-
2007 04 07
Bebaiginėjamas daugiabutis Naujasodyje
Šalia statomo kvartalo statybvietėje jau statomas kranas
Gan ilgai užtrukusios Miškinių bibliotekos priestato statybos jau taip pat eina į pabaigą. Viduje jau matosi sudėliotos knygos.
Registrų centro vietoje taip pat dirbama
Utenio aikštėje šviežiai nugriautas namas.
Prie Dauniškio ežero atnaujinama viešoji erdvė
Tiesiamas pėsčiųjų takas palei pakrantę
Tiek iš Utenos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąGal galima kur nors arenos vizualizaciją ar planą pamatyti?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDėl to, ko gero, reikėtų kreiptis į savivaldybę.Paskutinis taisė s@V@s; 2007.04.12, 11:45.
Comment
-
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąŠiek tiek vaizdų iš statybų Aukštakalnyje: http://www.dalsta.lt/utena-vaizdai.htm
Parašė s@V@s Rodyti pranešimąNa taip. Savivaldybėje turbūt rastum, bet as turėjau omeny on-line . Vis tik kažkokia firma tą areną projektavvo, turėtų būti ir vizualizacijos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment