Džiugu, kad Utena nestovi vietoj ir visai smagiai juda
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Projektai Utenoje
Collapse
X
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąGal kas žino kokių naujienų iš Utenos sporto komplekso statybų? Kokia padėtis ir eiga?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąŠeštadienį prasinešiau pro statybas, bet nieko labai naujo nėra. Kol kas kapstoma.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąO kas šiaip naujo Utenoje? Gal yra kokių naujų projektų? Kažko senokai nieko nebegirdėti iš Utenos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąSiūlau nepatingėti pasiskaityti keletą paskutinių šios temos puslapių. Iš šioje temoje nepaminėtų, pravažiuodamas mačiau, kad Aukštakalnio gatvės pabaigoje (ties Naujasodžiu), sužymėti būsimi pamatai keliems pastatams, turbūt daugiabučiams.______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąVisa ši tema mano perskaityta, tiesiog pasigendu naujienu kad ir iš vykstančių projektų. Utena maloniai stebina ir džiugina savo statybomis.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąKiek suprantu, tai didžiausias projektas šiuo metu Utenoje sporto kompleksas?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąIš šioje temoje nepaminėtų, pravažiuodamas mačiau, kad Aukštakalnio gatvės pabaigoje (ties Naujasodžiu), sužymėti būsimi pamatai keliems pastatams, turbūt daugiabučiams.
Ši statybvietė yra visai greta šio statomo daugiabučio.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Dėl sporto komplekso tai kol kas dar nelabai kas ten pasikeitė nuo paskutinių nuotraukų, kurias čia siunčiau, nors jau pusantro mėnesio nuo statybų pradžios prabėgo. Žiūrint dar ir kas statys, nes jei kokia nors vietinė Statva - statybos gali užtrukti labai ilgai. Vien centrinę biblioteką jie jau gal kokius gerus dvejus metus renčia.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąVĮ Registrų centras administracinis pastatas.
[ATTACH]1174[/ATTACH]Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment