/\ tai jau jo...kažkaip kraupokai atrodo...šitas "gražuolis", pagal mane, tikrai kol kas lyderis...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Nepavykę projektai
Collapse
X
-
Aš balsuočiau už šį kaip lyderį:
Tas vyroko komiblokas šimtą kartų geriau atrodo. Nors manau, kad kolkas neįdėti patys šlykščiausi pastatai. Reiktų aiškesnių taisyklių ką čia galima dėti, o ko - ne. Pvz. apleistus pastatus galima dėti ar ne? Nebaigtus stayti pastatus galima dėti ar ne? ir pan.
Comment
-
Parašė vytaucNa nežinau, nežinau, Edd. Prie Kalvarijų Medijos stovintis naujos statybos panašių spalvų komiblokas atrodo ko gero blogiau. Tuo tarpu už Vyroko "mažulį" nieko kraupiau Lietuvoje kolkas neteko matyti (kalbam apie naujus ir renovuotus pastatus)
Comment
-
Parašė EddGali būti, tai įdėk tą naujos statybos komibloką. Čia skonio reikalas, man daug padoriau atrodo vyroko komiblokas, nei ši baidyklė. Vyroko komiblokas palyginti su šiuo gigantu yra mažiukas, spalvos bent jau man daug normalesnės ir tas antstatas nėra pigiai "nutinkuotas ir padažytas" kaip šis pastatas su "susiraukšlėjusia" skardine stogo danga ir skirtingų spalvų langų rėmais. O vidurinė pastato dalis su "vainikuojančiu" langiuku iš vis tragedija. Ir kam ji išvis reikalinga? Tokios vidurinės dalys paprastai atskiria simetriškas pastato dalis, bet šis pastatas visai nesimetriškas. Jei jis stovėtų ten kur dabar stovi vyroko komiblokas būtų daug didesnė tragedija.
Comment
-
Parašė spirittu nepamiršk kad šis pastatas pastatytas daugiau nei prieš dešimt metų ir taa visos tokiios nesamonės kurias išvardinai buvo madingos
Beje, pamiršau paminėti kvartalą prie savartyno - man jis irgi didesnė tragedija, nei vyroko komiblokas. Jį dedu į lygią gretą su tuo "vaikiškai padažytu", o tarp naujų pastatų turbūt nusipelnė garbingos pirmos vietos.
Comment
-
Nors šis "darželinuko padažytas" gražuolis išties primena Minske stovinčius eksponatus, bet pakeitus normalesnėm spalvom (pvz., balta, šviesiai pilka ar pan.), manau būdų visai nieko. Taip pat reiktų atnaujint. Dėl stiliaus, mano nuomone, nėra labai tragiška (kad ir dvelkianti senove) - juk įvairovė nepakenks.
Dešiniąjame nuotraukos kamputyje galima matyti dar "gražesnį" eksponatą, tiksliau - plytų krūvą...
Comment
-
Parašė taduxmano manymu sis pastatas yra nugaletojas.
http://img474.imageshack.us/img474/6039/imgp83005fj.jpg
Manau reikejo priderinti paukstinima prie senosios dalies forma, langais ir apdaila, o dabar viskas skirtinga atrodo kaip koks auglys. Baisu ir dar tokioje vietoje
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Na labai noretusi pamatyti dar viena pretendenta is Krokuvos gatves, neissivaizduoju kas ten tokio yra. Is savo puses dar pridesiu Vilniuje uz Sodros raudonu plytu, zaliu langu remu ir fasade issikisusiu dusho kabinu baisuokli. Nerandu dabar po ranka foto, kai turesiu imesiu.gera gyventi gerai
Comment
Comment