Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimą
Dar pries atidarant parka buvo planuojama jog i pirciu kompleksa bus privaloma eiti apsinuoginus, bet jau tada kilo lietuvaiciu nepasitenkinimas, Ale kaip taip galima skatint nudizma! todel ir nebuvo tai itraukta i bendras taisykles. O palikta kiekvienam nusprest paciam kaip jam patogiau.
Ka jau padarysi kad pas mus toks mentalitetas. Jam pakeisti reikia nemazai laiko, ir nieko cia nepadarysiMano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Už porą papildomų minučių vandens parke – 8 litai
www.DELFI.lt
2007 vasario mėn. 3 d. 10:08 Nusiųsti
Informuokite redaktorius apie įžeidžiančius
komentarus ir klaidas
Skaityti komentarus (49)
Versija spausdinimui
Druskininkų vandens parko nuotr.
Į vos mėnesį veikiantį Druskininkų vandens parką plūstantys poilsiautojai jį ne tik giria, bet ir žeria skundus. Juos piktina savininkų lupikavimas. Užtrukus parke vos porą minučių ilgiau, reikalaujama papildomai sumokėti visam pusvalandžiui nustatytą antkainį – 8 litus, rašo „Lietuvos rytas”.
Jeigu dvi minutes pavėlavo keturių asmenų šeima, papildomai reikia suploti net 32 litus.
Comment
-
Nesupratau kas čia keisto Delfyje šį "straipsnį" perskaitęs Visur taip Ruošiasi sau dirvą Rubikonas toliau...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąVienintelis šaltinis tai Sado tinklapis www.vandensparkas.com. Bet jis pats rašo, kad yra persona non grata vandens parke. Aš tokiam žmogui padovanočiau metinį abonementą, nes man rodos, kad būtent jis per visą statybų laikotarpį suteikė daugiausiai info apie tą parką - pradedant planais, baigiant naujausiomis nuotraukomis.
Aciu uz jusu palaikyma ir supratima.
p.s. jo, siule man abonenta metams, mainais uz mano domena...
Comment
-
Aš jiem šią temą galių už metinį abonementą atiduotMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąisgirdau tokia nesamone.. pasakykit ar tiesa ar melas, kad tuose vamzdiuose druskininkuose kur leistis nebega vanduo.. ? tipo tokia info kad ten ant sausos plastmases ciuozi
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo man aiskino tokias siaubo istorijas kad ten sausa, kad zmones vos ne kruvini islipa ir t.t. baisu vnz
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąAs tai isviso kazkaip nusivylaiu akvaparku tkejausi tokio geriausio europoje o dabar ir vamzdziai nuobodus ir seip pirtis tik nuo 18Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąTetis buvo tai jau supratau sako ciuoziu o ant galo kai koki kotleta pavarte
Comment
-
Na kagi, teko savaitgali praleisti Druskininkuose, tai nupedinau ir iki DVP. Sestadieni ~17h., jokiu eiliu, dar paklausem ar cia reiketu rezervuoti bilietus, tai sako nors dabar gali pirkti ir eiti. Ten foje besisukiojant, teko stebeti toki keista reiskini, kai grupeles zmoniu su chalatais migruoja is vienu korpusu i kitus . Visgi matyt patalpu isplanavimas - silpnoji vieta. Viduj nebuvau, o siaip zmones vaiksto, vieni ateina, kiti iseina, bet jau to nesveiko antpludzio nera.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa kagi, teko savaitgali praleisti Druskininkuose, tai nupedinau ir iki DVP. Sestadieni ~17h., jokiu eiliu, dar paklausem ar cia reiketu rezervuoti bilietus, tai sako nors dabar gali pirkti ir eiti. Ten foje besisukiojant, teko stebeti toki keista reiskini, kai grupeles zmoniu su chalatais migruoja is vienu korpusu i kitus . Visgi matyt patalpu isplanavimas - silpnoji vieta. Viduj nebuvau, o siaip zmones vaiksto, vieni ateina, kiti iseina, bet jau to nesveiko antpludzio nera.
Comment
Comment