Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Druskininkų vandens pramogų parkas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Straipsnis tai geras ir teisingas. Bet paskutines dvi pastraipos tai neatspindi objektyvios tiesos.
    Dar pries atidarant parka buvo planuojama jog i pirciu kompleksa bus privaloma eiti apsinuoginus, bet jau tada kilo lietuvaiciu nepasitenkinimas, Ale kaip taip galima skatint nudizma! todel ir nebuvo tai itraukta i bendras taisykles. O palikta kiekvienam nusprest paciam kaip jam patogiau.
    Ka jau padarysi kad pas mus toks mentalitetas. Jam pakeisti reikia nemazai laiko, ir nieko cia nepadarysi
    Mano galerijos:
    Flickr'e

Comment

pritariu

Comment

Už porą papildomų minučių vandens parke – 8 litai

www.DELFI.lt
        2007 vasario mėn. 3 d. 10:08 Nusiųsti
        Informuokite redaktorius apie įžeidžiančius
        komentarus ir klaidas
        Skaityti komentarus (49)
        Versija spausdinimui

Druskininkų vandens parko nuotr.

Į vos mėnesį veikiantį Druskininkų vandens parką plūstantys poilsiautojai jį ne tik giria, bet ir žeria skundus. Juos piktina savininkų lupikavimas. Užtrukus parke vos porą minučių ilgiau, reikalaujama papildomai sumokėti visam pusvalandžiui nustatytą antkainį – 8 litus, rašo „Lietuvos rytas”.

Jeigu dvi minutes pavėlavo keturių asmenų šeima, papildomai reikia suploti net 32 litus.

Comment

Nesupratau kas čia keisto Delfyje šį "straipsnį" perskaitęs Visur taip Ruošiasi sau dirvą Rubikonas toliau...
          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
          Retromobile 2007
          "Kova 1". Driftingo čempionatas
          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
            Vienintelis šaltinis tai Sado tinklapis www.vandensparkas.com. Bet jis pats rašo, kad yra persona non grata vandens parke. Aš tokiam žmogui padovanočiau metinį abonementą, nes man rodos, kad būtent jis per visą statybų laikotarpį suteikė daugiausiai info apie tą parką - pradedant planais, baigiant naujausiomis nuotraukomis.
            Be sios temos manasis tinklalapis niekada nebutu ispopuliarejes tiek, kiek buvo. nuo 2006 metu vasario pabaigos apsilanke daugiau kaip 65'000 unikaliu lankytoju. dabar jis liks kaip archyvinis, o gal pagal sena sumanyma ir visai dings.

Aciu uz jusu palaikyma ir supratima.

p.s. jo, siule man abonenta metams, mainais uz mano domena...

Comment

Aš jiem šią temą galių už metinį abonementą atiduot
              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
              Retromobile 2007
              "Kova 1". Driftingo čempionatas
              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

isgirdau tokia nesamone.. pasakykit ar tiesa ar melas, kad tuose vamzdiuose druskininkuose kur leistis nebega vanduo.. ? tipo tokia info kad ten ant sausos plastmases ciuozi

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                  isgirdau tokia nesamone.. pasakykit ar tiesa ar melas, kad tuose vamzdiuose druskininkuose kur leistis nebega vanduo.. ? tipo tokia info kad ten ant sausos plastmases ciuozi
                  ne, ten tikrai bega vanduo, ir netgi gana gausiai

Comment

o man aiskino tokias siaubo istorijas kad ten sausa, kad zmones vos ne kruvini islipa ir t.t. baisu vnz

Comment

Parašė dts Rodyti pranešimą
                      o man aiskino tokias siaubo istorijas kad ten sausa, kad zmones vos ne kruvini islipa ir t.t. baisu vnz
                      net stovedamas po vienu is kalneliu, lauke, gali girdeti kaip juo teka vanduo

Comment

As tai isviso kazkaip nusivylaiu akvaparku tkejausi tokio geriausio europoje o dabar ir vamzdziai nuobodus ir seip pirtis tik nuo 18

Comment

as tai privalumu pavadinciau kad pirtyse nuo 18, juk zmones i ta korpusa pailseti susirenka

Comment

Parašė Dom@s Rodyti pranešimą
                            As tai isviso kazkaip nusivylaiu akvaparku tkejausi tokio geriausio europoje o dabar ir vamzdziai nuobodus ir seip pirtis tik nuo 18
                            Tu nors buvai,kad taip tvirtai nusprendei?
                            Mano darbai deviantart'e

Comment

Tetis buvo tai jau supratau sako ciuoziu o ant galo kai koki kotleta pavarte

Comment

Parašė Dom@s Rodyti pranešimą
                                Tetis buvo tai jau supratau sako ciuoziu o ant galo kai koki kotleta pavarte

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                                  Kas yra????? Nju taip blogai patatyti vamzdziai

Comment

Na kagi, teko savaitgali praleisti Druskininkuose, tai nupedinau ir iki DVP. Sestadieni ~17h., jokiu eiliu, dar paklausem ar cia reiketu rezervuoti bilietus, tai sako nors dabar gali pirkti ir eiti. Ten foje besisukiojant, teko stebeti toki keista reiskini, kai grupeles zmoniu su chalatais migruoja is vienu korpusu i kitus . Visgi matyt patalpu isplanavimas - silpnoji vieta. Viduj nebuvau, o siaip zmones vaiksto, vieni ateina, kiti iseina, bet jau to nesveiko antpludzio nera.
                                    gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                      Na kagi, teko savaitgali praleisti Druskininkuose, tai nupedinau ir iki DVP. Sestadieni ~17h., jokiu eiliu, dar paklausem ar cia reiketu rezervuoti bilietus, tai sako nors dabar gali pirkti ir eiti. Ten foje besisukiojant, teko stebeti toki keista reiskini, kai grupeles zmoniu su chalatais migruoja is vienu korpusu i kitus . Visgi matyt patalpu isplanavimas - silpnoji vieta. Viduj nebuvau, o siaip zmones vaiksto, vieni ateina, kiti iseina, bet jau to nesveiko antpludzio nera.
                                      Migruoja su chalatais tie, kas gyvena viesbutyje, kur pasilieka savo daiktus

Comment

Pirmadieni teko pabuvoti DVP, tikrai labai patiko ir nesigailiu nuvykęs. Čiuožyklos truputi įvarė adrenalino, net nesitikėjau. Viskas parke patiko, tik galėtų būti daugiau erdvės. Iš 10 balų DVP įvertinčiau 8.

Comment

Working...
                                        X