Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Druskininkų vandens pramogų parkas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

"Druskininkų vandens parke susižalojus lankytojams vienas iš atrakcionų uždarytas"

http://www.delfi.lt/news/economy/bus...hp?id=11743503

Kai kurie dalykai man yra sunkiai suvokiami. Matyt parkas vos atsidaręs jau kuria savo prestižą. Sėkmės jiems.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Linas Rodyti pranešimą
      Panele, matyt Jūs dvaruose užaugusi, viskas Jums negerai. Vandens pramogų parkas negeras, oro uostas blogas. Manau, reikėtų Jums turėti visa ko privatų servisą, antraip bus labai sunku gyventi.
      Taip, dvaruose. O jums nuo to geriau pasidarys?
      Kad oro uostas blogas, tai ne vienas ir ne du žmonės tą pasakė, bet tema ne apie tai. O vandens atrakcionų parką- važiuosiu į Jūrmalą, kaip ir visada (:. Problemos visada išsprendžiamos.

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą
        "Druskininkų vandens parke susižalojus lankytojams vienas iš atrakcionų uždarytas"

Kai kurie dalykai man yra sunkiai suvokiami. Matyt parkas vos atsidaręs jau kuria savo prestižą. Sėkmės jiems.
        Perskaicius straipsni tai man akivaizdus tendencingumas. Kazkoks incidentas begalo ispustas ir parasyta skambiom frazem, vos ne kad pavojinga gyvybei. Kiekvienam parke visko gali but. As apie Livu esu net is pazystamu girdejes kad buvo daug susizalojusiu is Lenkijos taip pat. Dazniausiai visi tie susizalojimai buna del to kad nesilaikoma taisykliu. Uzsidejo melyne o parase tarsi be galvos butu gryzes. Tai juk cia yra extremalams skirti kalneliai. Tai juk ir turi but ekstremalu
        Mano galerijos:
        Flickr'e

Comment

iš straipsnio matosi, kad jau ruošiama dirva vilniaus parkui
          ...tik nesupraskit manęs teisingai...

Comment

Kolega buvo, tai nelabai patiko. Sako, vaikams beveik pramogų nėra. Viduje šaltoka. Architektūra graži, bet tik tiek. Jūrmalą geriau vertino.

Comment

Atrodo, kad lenkai broko pridarė. Draugelis besileisdamas vienu iš greičiausių atrakcionu, posūkyje apsisuko 360 laipsnių. To pasekoj ir nusidegino odą.

Comment

Parašė Ash Rodyti pranešimą

Manau, kad tas straipsnis tikrai yra tendencingas. O blogiausia yra tai, kad Druskininkų vandens parkas nelabai sugeba paruošti kažkokį atsakomąjį smūgį.

Jie nesugeba kurti savo reklaminės kampanijos ar bent kažko panašaus. Žiūrėkit, jie net savo logo neturi. Ir pavadinimas neaiškus kažkoks. Prisimenu, kai buvo atidarymo renginys per LRT, jie turėjo 3 valandas tiesioginio eterio, tačiau nesugebėjo to tinkamai išnaudoti. Galėjo padaryt kažkokį virtualų turą po parką, priklijuot logotipų visur, kur tik įmanoma, kad žmonės įsimintų.

Pažiūrėkim, koks jų interneto puslapis - akvapark.lt - tikrai nepaaiškinamas pavadinimas. Jau blogiausiu atveju pavadintų dvp.lt. Interneto puslapy yra tik pagrindinė info. O kur, po velnių, nuotraukos, video, atsiliepimai? Prisimenu, kai pirmą kartą galvojom, ar važiuot į Livu, ar ne, galutini sprendimą priėmėm žiūrėdami foto ir video jų tinklapy.

O dabar kas? Vienintelis šaltinis tai Sado tinklapis www.vandensparkas.com. Bet jis pats rašo, kad yra persona non grata vandens parke. Aš tokiam žmogui padovanočiau metinį abonementą, nes man rodos, kad būtent jis per visą statybų laikotarpį suteikė daugiausiai info apie tą parką - pradedant planais, baigiant naujausiomis nuotraukomis.

Visai nesuprantamas yra draudimas fotografuoti vandens parko viduje. Ar čia koks slaptas raketų kompleksas?

Aišku beviltiška, bet, anot Times, būtent interneto vartotojai yra metų žmonės. Ir jie turi vis didesnę įtaką (žėkit, Microsoft'as siunčia nemokamus laptopus su Vista bloggeriams, kurie rašo apie Vista), todėl video youtube, nuotraukos bloguose ar tokie psl. kaip www.vandensparkas.com neturėtų būti pamiršti. Apskritai labai keista - investuoti 100 Mln i parką ir pagailėti pinigų normaliai reklamai yra labai labai kvaila.
                BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                  Jie nesugeba kurti savo reklaminės kampanijos ar bent kažko panašaus. Žiūrėkit, jie net savo logo neturi. Ir pavadinimas neaiškus kažkoks.
                  Is principo tai sutikciau su tavo nuomone del tinklapio ir seip reklamos.
                  Taciau pavadinimas kaip pavadinimas o ir logotipas yra. Jis yra ir sado tinklapy jei niekur kitur nerandi.
                  Del rekalamos tai galetu tiesiog per TV uzsipirkti kazkiek laiko ir elementrau filmuka susukti su parko vaizdais, bent to uztektu pradziai..
                  Mano galerijos:
                  Flickr'e

Comment

Parašė umbrella Rodyti pranešimą
                    Is principo tai sutikciau su tavo nuomone del tinklapio ir seip reklamos.
                    Taciau pavadinimas kaip pavadinimas o ir logotipas yra. Jis yra ir sado tinklapy jei niekur kitur nerandi.
                    Del rekalamos tai galetu tiesiog per TV uzsipirkti kazkiek laiko ir elementrau filmuka susukti su parko vaizdais, bent to uztektu pradziai..
                    Na pavadinimas kaip pavadinimias, bet jis per ilgas ir nuobodus. Tą "logo" tai esu matęs, bet aš nedrįstu jo vadinti logo, matyt dėl to jo nėra net akvapark.lt
                    BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                      Na pavadinimas kaip pavadinimias, bet jis per ilgas ir nuobodus. Tą "logo" tai esu matęs, bet aš nedrįstu jo vadinti logo, matyt dėl to jo nėra net akvapark.lt
                      tai gerai kad pavadinimas informatyvus. Pasakai ir iskart zinai kur yra objektas, o pavadinimas Vichy jau tipo butu zymiai geresnis??
                      O logo tai kaip logo, cia jau kiekvieno skonis. Druskininkuose esantys kelio zenklai nukreipiantys i parka yra su tuo logo ir labai gerai ziurisi.
                      Mano galerijos:
                      Flickr'e

Comment

Kiekvienas atrakcionas yra ekstremalus dalykas. Tad nemanau, kad reikia užipulti parką. Kas bijo streso, tas ir nečiuožia nuo baisiausio atrakciono.
                        Čia maždaug iš tokios mokyklos laikų istorijos: Klasiokai man sako - tai ka, bijai lipti per langa? Jo, sakau, kazkaip nesinori...
                        Tai vat vienas klasiokas nebijojo ir nusidrėbė. Tad vasara praleido skaudančiomis kojomis

Bet viską galima daryti su protu, nebandant "krūtai" pasirodyti. Aišku jei vamzdžio pradžioje žveriškai stumsies ir per anksti įsibėgėsi, visko gali pasitaikyt. Žinoma turėtų būt numatyti visi atvejai, kad taip neatsitiktų. Bet gal mūsų visuomenei sunku numatyt? Kaip ir automobiliai, nenumatyti musu mentaliteto žmonėms - rezultate didelis avaringumas

Comment

Pavadinimą reikėtų pakeisti į "Druskininkų vandens parkas" ar panašiai, nes tokio žodžio "akvaparkas" nėra. Gali būti "aquapark", bet geriau lietuviškai.

Comment

Vakar per Pinigų kartą rodė Druskininkų ir Vilniaus vandens parkus, pagrinde apie saugumą kalbėjo. Patys žurnalistai su pora lankytojų išbandė Druskininkų čiuožyklas, niekas nesusižeidė. Jų išvada tokia, kad reikia laikytis visų taisyklių ir niekas nesusižeis.

Comment

Parašė Lašas Rodyti pranešimą
                              Vakar per Pinigų kartą rodė Druskininkų ir Vilniaus vandens parkus, pagrinde apie saugumą kalbėjo. Patys žurnalistai su pora lankytojų išbandė Druskininkų čiuožyklas, niekas nesusižeidė. Jų išvada tokia, kad reikia laikytis visų taisyklių ir niekas nesusižeis.
                              labai teisinga ir logiska isvada
                              Mano galerijos:
                              Flickr'e

Comment

aš ir žiūrėjau pinigų kartą ir po jos susidariau nuomonę, kad eilinį kartą buvo išpūstas reikalas dėl tų susižeidimų

Comment

Truputi padiskutuokime apie tuos aqvaparkus. Bendradarbis apsilanke Druskininku vandens parke darbo diena ir buvo nustebintas, kad bumas jau slopsta. Man asmeniskai sitas projektas is karto kele abejoniu del lankytoju. Statant Vilniaus aqvaparka (kur gyventoju apie 0,5 mln) kilo abejoniu del pelningo darbo, tai ka galvojo druskininkieciai, kur pagal statistika:"Gyventojų skaičius Druskininkų savivaldybėje buvo 24755, iš jų:
                                  mieste - 16647, (Druskininkai),
                                  apylinkėse - 8108 (kaimo gyventojai)." ? Didmiesciai, Vilnius, Kaunas, su potencialiais klientais pakankamai nutole, po darbu tik maza dalis rysis tokiai kelionei i aqvaparka. Is paciu miestelenu irgi ilgai nepragyvensi. Tai kas lieka, savaitgaliniai klientai ir turistai is artimo uzsienio? Lenkai turi savo parka, baltarusiai - nera labai turtingi tokioms pramogoms + vizu problema. Taigi, kaip minejau, jau dabar mazeja klientu, o kas bus kai atsidarys vilniaus aqvaparkas? Tokie didmiesciai kaip Klaipeda, Kaunas, galu gale Siauliai, neleidzia sau tokios prabangos, o nykstukiniai Druskininkai pasistato. Kokia jusu nuomone del ateities, kokie cia "povandeniniai rifai" slypi, gal as ne tuo "kampu" ziuriu?
                                  gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                    Tokie didmiesciai kaip Klaipeda, Kaunas, galu gale Siauliai, neleidzia sau tokios prabangos, o nykstukiniai Druskininkai pasistato. Kokia jusu nuomone del ateities, kokie cia "povandeniniai rifai" slypi, gal as ne tuo "kampu" ziuriu?
                                    Aš irgi nesupratau, kaip buvo skaičiuojama. Rubikonas deklaravo, kad akvaparkas Vilniuje bus beveik nuostolingas, o Druskininkai savo sėkme nei kiek neabejojo.

Comment

Druskininkai statė už ES pinigus, Rubikonas - už savo. Todėl vieniems nereikia skaičiuoti atsipirkimo, kitiems reikia. Iš to ir pelningas-nuostolingas.

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                        Tokie didmiesciai kaip Klaipeda, Kaunas, galu gale Siauliai, neleidzia sau tokios prabangos, o nykstukiniai Druskininkai pasistato. Kokia jusu nuomone del ateities, kokie cia "povandeniniai rifai" slypi, gal as ne tuo "kampu" ziuriu?
                                        Manau, kad vis dėlto ne tuo kampu žiūrite
                                        Šis statinys, tai nėra eilinė "maxima", kuri galbūt pritrauks kaimiečius, o galbūt nepritrauks.

Aišku verslininkams svarbiausia, kad tuojau pat būtų klientų ir kuo greičiau atsipirktų. Bet žiūrint iš miesto strateginės pusės, toks objektas gali apskritai nulemti tolimesnę miesto ateitį nepriklausomai nuo pelningumo. Jei poilsiautojas rinksis kur važiuoti praleisti savaitgalį, tai ką pasirinks? Anykščiai? Molėtai? Birštonas? Druskininkai? Anksčiau visi šie meistai buvo daugiau mažiau analogiški. Atvažiavai, užkandai kabake, pasivaikščiojai, o ką toliau daryt? Net ir toli esanti Palanga ar Nida žiemą nepasiūlys kažko daugiau.
                                        Dabar aišku dauguma rinksis tą miestą, kur yra rimtesnių pramogų ir nepriklausomai nuo to ar tavo mieste yra toks pat atrakcionas.
                                        Teoriškai mastant Druskininkų savivaldybei net apsimokėtų kažkiek metų dotuoti šio parko veiklą. Tikėtina, kad šitas parkas ne tik pakeis miesto įvaizdį, bet ir pritrauks papildomų investicijų į kitokias pramogas, viešbučius.
                                        Mano optimistine nuomone, i Druskininkus turėtų visai netrukus sugryžti aukso amžius

Beje, panašiai turi būti daroma ir su kitais kurortais. Nors ta linkme reikalai šiek tiek juda. Biršonas vienas pirmųjų įsirengė slidinėjimo kalną. Anykščiuose iškils berods SPA centras.

Comment

Jei parkas nebus perpildytas, bet ir nenuostolingas, tuomet galėsime pasidžiaugti parku, į kurį galima nuvažiuoti atsipūsti, o ne brautis tarp masės žioplių.
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X