Nemanau, kad 16-17 metų jaunuoliai didelį darželį padarytų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Parašė Muzungus Rodyti pranešimąNemanau, kad 16-17 metų jaunuoliai didelį darželį padarytų
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąVisi žino, kad įvažiavimas į miestą yra Čiurlionio gatvėje. Jei ten įsuksi, jokių akvaparko nuorodų neaptiksi.
Beje įdomu, kuriom gatvėm eina tas apvažiavimas?
O aplinklis eina Veisieju gatve o paskui prie buvosios Duonos kepyklos (uz gelezinkelio, kurio dabar jau nebera.) isuki i gatve, kuria isvaziuoji visai i kita puse miesto, beveik iskart prie parko. Aisku jei bus pastatytas dar vienas tiltas per nemuna kaip zadejo pradzioj, tai bus turbut eismas nukreiptas i kita puse, ir bus dar patogiau privaziuot.
Beje nors pats dar nebuvau bet buvo keletas draugu, tai is ju tokie atsiliepimai:
Jie buvo sestadieni ryte. Sake zmoniu nebuvo tiek daug kad butu problematiska. Pirciu komplekse buvo is vis mazai zmoniu o, ten sake viskas labai super.
Pramogu koplekse, sake kad zymiai permazai ciuziniu. Ir kaikur nesulauksi ju isvis. Beto cia ir zmoniu zymiai daugiau. Tenka pastovet kartais eileje. Aisku cia gal kiek kaltas ir savaitgalis bei sventes.
Del viso organizuotumo, tai galetu but ir geriau, nors nera ten kazko labai baisiai painaus.
Taigi bendrai paemus, priklauso kada vaziuosi, ir kokiu pramogu nori.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Dar galeciau pridurti, kad zmoniu kultura nera auksciausio lygio. Pasakojo, jog prie kalneliu lauki padangos ir nesulauki del to, kad nusileides koks gaidelis, pasiima savo padanga ir vel nesasi. Kaip prisimenu Livu, tai ten draugiskai nuseileidzia ir atiduoda padanga laukianciam, o pats stojasi i eiles gala.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąDar galeciau pridurti, kad zmoniu kultura nera auksciausio lygio. Pasakojo, jog prie kalneliu lauki padangos ir nesulauki del to, kad nusileides koks gaidelis, pasiima savo padanga ir vel nesasi. Kaip prisimenu Livu, tai ten draugiskai nuseileidzia ir atiduoda padanga laukianciam, o pats stojasi i eiles gala.
Šią problemą manau galima spręsti vienu vieninteliu būdu - statant darbuotojus ir grynai kontroliuojant. Laikui bėgant gal jau visi susipras??
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąVisi zino bet nevisi skaito zenklus. Is bet kurios puses pries (Tiek vaziuojant nuo Vilniaus tiek atvaziojant nuo tilto puses, Veisieju gatve) ivaziuojant i ciurlionio gatve yra nuorodos kur ir kaip vaziuoti.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąČia pritarsiu Romui. Atvažiavus iš Vilniaus nebuvo jokių ženklų.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąTaip, Livu taip priimta, kiek ten teko būti, ypač prie populiarių atrakcionų, niekam net nešautų mintis nusileidus pasiimti čiužinį.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimą
Nes B korpusas yra a-la ramybės, jokio triukšmo ir pan. , o jei pradės eit ir vaikai, tai vaikų darželis gausis iškart.
Comment
-
reikės kada su chebra nulėkt pasipliuškent, po to pareikščiu jums savo autoritetingą nuomonę, nes jau esu buvęs kokiuose šeiuose aquaparkuose - Suomijoj "Serena", Latvijoj, Lenkijoj, Vokietijoj, Ispanijoj bei Vengrijoj; šiaip labiausiai iš mano aplankytų, tai patiko Vengrijoj, ten kažkokiam nedideliam miestely, praktiškai viskas po atviru stogu, ilgi vamdzdžiai, viskas čiki sutvarkyta ir šiaip man ten varžybos buvo, tai visiems varžybų dalyviams buvo leidimai išdalinti pliuškentis kiek tik nori; dar Serenoj fainai, trasos ilgos ir įvairios, žiemą maudais, o už lango chebra slidinėja kalnuose; dar ten įdomu kad yra viena pirtis kur nuogiems reikia eit, na vyrams ir moterism kaip ir atskirai bet tas atskirumas tame, kad vyrai viršuje, o moterys apačioje...tik nesupraskit manęs teisingai...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąToks įvaizdis, kad paaugliams (15-18 metų) ramybės nereikia. Pati mėgstu pirtis, tai dabar tipo manęs ten neįleis vien dėl to, kad aš neturiu 18 metų? Ačiū, to aquaparko paslaugų man neprireiks.
Beto standartines pirtys yra ir pramogu konplekse. Ir galima juomis naudotis del apribojimu.
Aisku esant nepilnameciu tai piktintis galbut ir galima, juk kiekvienas nenori kad jam kazka draustu ar ribotu, bet iskitos puses jei butum jau pilnametis tai tik dziaugtumeisi kad gali sedet pirtelei ir vaikai nebegioja aplinkui.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąToks įvaizdis, kad paaugliams (15-18 metų) ramybės nereikia. Pati mėgstu pirtis, tai dabar tipo manęs ten neįleis vien dėl to, kad aš neturiu 18 metų? Ačiū, to aquaparko paslaugų man neprireiks.
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąPanele nereiktu cia piktintis. Mintis buvo netokia, jog neileist nepilnameciu del to kad triuksmautu. Buvo planuota, kad kaip "tikrose" pirtyse visi ten eitu ievos ir adomo kostiumais.
Beto standartines pirtys yra ir pramogu konplekse. Ir galima juomis naudotis del apribojimu.
Aisku esant nepilnameciu tai piktintis galbut ir galima, juk kiekvienas nenori kad jam kazka draustu ar ribotu, bet iskitos puses jei butum jau pilnametis tai tik dziaugtumeisi kad gali sedet pirtelei ir vaikai nebegioja aplinkui.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAš nesakau, kad vaikai. Žinoma, mažiukų galbūt ir nereikia įleisti, bet kuom 15-17 metų jaunuoliai nusikalto? Jiem nereikia ramybės ir poilsio? Kažkokia nesąmonė.
Jei ten zmones eina (kai kurie) nuogi, todel ir neleidzia nepilnameciu, as nesakau kad jie kazkuo nusikalte ar neverti ramybes ir poilsio.
Parašė innuendo Rodyti pranešimąStandartinės pirtys? Po velnių, aš nueisiu į bet kokį sporto klubą ir ten pasibūsiu standartinėse pirtyse kiek noriu ir už žmonišką kainą.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
[QUOTE=umbrella;134502]perskaityk mano posta iki galo
Jei ten zmones eina (kai kurie) nuogi, todel ir neleidzia nepilnameciu, as nesakau kad jie kazkuo nusikalte ar neverti ramybes ir poilsio.
As lankau krepsinio treniruotes ir po treniruotes visi prausiasi irgi nuogi tai kodel man ten leidziama o cia ne?
Comment
-
Buvo draugelis tame akvaparke. Sake veiksmo gali visai dienai drąsiai atrast. Kai pirtyse vyksta tie siansai, tai kartais, kai reik išsitrint kokiais aliejais ar druskom, tai tie instruktoriai sako, kad jei panelės/moterys norit, gali nusivilkt viršutinę dalį ir bėje nėra jau tokios konservatyvios Lietuvos moterys
Comment
-
ir bėje nėra jau tokios konservatyvios Lietuvos moterysPaskutinis taisė Eimantas; 2007.01.08, 01:26.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAš nesakau, kad vaikai. Žinoma, mažiukų galbūt ir nereikia įleisti, bet kuom 15-17 metų jaunuoliai nusikalto? Jiem nereikia ramybės ir poilsio? Kažkokia nesąmonė. Standartinės pirtys? Po velnių, aš nueisiu į bet kokį sporto klubą ir ten pasibūsiu standartinėse pirtyse kiek noriu ir už žmonišką kainą.
Comment
-
Parašė Rokas Rodyti pranešimąBuvo draugelis tame akvaparke. Sake veiksmo gali visai dienai drąsiai atrast. Kai pirtyse vyksta tie siansai, tai kartais, kai reik išsitrint kokiais aliejais ar druskom, tai tie instruktoriai sako, kad jei panelės/moterys norit, gali nusivilkt viršutinę dalį ir bėje nėra jau tokios konservatyvios Lietuvos moterysOur deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
Comment