Parašė fredis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąVis tiek teks aplankyti, bent iš smalsumo. Reikia turėti savo nuomonę.
Comment
-
/\ Vos spėjau apibėgti visas pirtis. Dėl nusileidimo kalnelių negaliu lyginti su kitais akvaparkais - nespėjau visų išbandyti.
Jei neklystu, bangų baseine reikia turėti pripučiamus čiužinius. Juos vaikai išsitampė jau per pirmą valandą.
Parašė umbrella Rodyti pranešimąSeip keista nes pats buvau kaledom namo gryzes ir dar sestadieni pilnas miestas buvo nuorodu.
turiu pastebeti kas Visos rodykles nukreipdavo aplinkeliu aplink miesta o ne tiesiai per centra.
Cia matosi kad buvo pagalvota.
Beje įdomu, kuriom gatvėm eina tas apvažiavimas?Paskutinis taisė Romas; 2006.12.29, 15:35.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimą/\ Vos spėjau apibėgti visas pirtis. Dėl nusileidimo kalnelių negaliu lyginti su kitais akvaparkais - nespėjau visų išbandyti.
Jei neklystu, bangų baseine reikia turėti pripučiamus čiužinius. Juos vaikai išsitampė jau per pirmą valandą.
Visi žino, kad įvažiavimas į miestą yra Čiurlionio gatvėje. Jei ten įsuksi, jokių akvaparko nuorodų neaptiksi.
Beje įdomu, kuriom gatvėm eina tas apvažiavimas?
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąKaip, Romai, pirtyse, ar reikia mūvėti glaudes, ar užtenka rankšluosčio?
Comment
-
Parašė Hunte-r Rodyti pranešimąManau yra visokių: bendrų, vyrų, moterų, gal net nudistų
ANDRIUS
Bet kuriuo atveju, sis vandens parkas yra kurortinis, skirtas ne tiek "konvejeriniam" laiko leidimui (atvaziavai-issimaudei-isvaziavai) koksai bus Vilniuje, kiek orientuotas ilgalaikiam poilsiui (vienai dienai vaziuoti nzn ar apsimoketu). Tam ir yra papildomos paslaugos - begales pirciu, naktinis, striptizo klubai, kazino, boulingas, fitneso sale, restoranai.. konferencijos,..turetu buti ir kino sale...
Be to, mano nuomone, Vilniaus vandens parkas bus orientuotas pagrindinai i jaunima, tuo tarpu Druskininkuose jisai bus labiau "elitinis"..Paskutinis taisė Aš; 2006.12.29, 16:37.
Comment
-
Reiktų vasarą išbandytwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąReiktų vasarą išbandyt
Comment
-
Iki vasaros bus daug žmonių, nes norės pamatyt naują dalyką. Vasarą gal sumažės srautai, o ir aplinka šilta bus - smagiau. Baltijos jūroj ant kalnelių nepačiuožinėsiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Apsilankiau ir aš. Nors neseniai atidarė, bet žmonių buvo mažai. Bet ir su tokiu kiekiu gan lėtokai sukasi tos kasos. Aišku tai dar pradžia ir darbuotojai neįgudę. B zona buvo apytuštė, tas beabejo man patiko. Pritariu Romui, kad mažiau kaip 3-jų valandų neužtenka, bent jau jei einat į abi zonas.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąApsilankiau ir aš. Nors neseniai atidarė, bet žmonių buvo mažai. Bet ir su tokiu kiekiu gan lėtokai sukasi tos kasos. Aišku tai dar pradžia ir darbuotojai neįgudę. B zona buvo apytuštė, tas beabejo man patiko. Pritariu Romui, kad mažiau kaip 3-jų valandų neužtenka, bent jau jei einat į abi zonas.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąApsilankiau ir aš. Nors neseniai atidarė, bet žmonių buvo mažai. Bet ir su tokiu kiekiu gan lėtokai sukasi tos kasos. Aišku tai dar pradžia ir darbuotojai neįgudę. B zona buvo apytuštė, tas beabejo man patiko. Pritariu Romui, kad mažiau kaip 3-jų valandų neužtenka, bent jau jei einat į abi zonas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąMan vis dar labai įdomu, kaip ten tie atrakcionai - slide'ai, bangų baseinai ir pan. Ar išbandėt, ar patiko?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKokiu metu ten buvo mažai žmonių?
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąBuvom maždaug nuo 12 valandos ir darbo dieną, gal savaitgaliais bus daugiau žmonių.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąBuvom maždaug nuo 12 valandos ir darbo dieną, gal savaitgaliais bus daugiau žmonių.
Net "Delfis" nieko neparašė. Įdomu būtų palyginti įspūdžius.
Tik Druskininkų forume keletas atsiliepimų: http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/29689/?PageNr=1
"Delfio" paieškoje pagal požymį "akvaparkas" (panašu ir įvedus "vandens parkas") išmesti tokie adresai:
1. NOVATURAS :: Peržiūrėti temą - Livu akvaparkas Rygoje
2. Līvu Akvaparks lv ru en Aktualitātes Atrakcijas Atpūta Bērniem Ēdināšana Izmitināšana Kā nokļūt?
3. Vandens Parkas - Kontaktai
Laukiame Jūsų klausimų ir pasiūlymų Druskininkų vandens parkas 8~313 52336, 8~313 52337 Nusiųskite laišką adresatui:
4. Žiemos sezono naujiena - bobslėjus Siguldoje - Anonsas.lt -
Kodėl gi nepalepinus žiemą savęs šiltomis maudynėmis? Juolab, kad Rygos akvaparkas tik už trijų valandų kelionės..
5. Jovitos turizmo agentura
Talinas-Piarnu (Akvaparkas “TERVISE PARADIIS”)Paskutinis taisė Romas; 2006.12.29, 21:21.
Comment
-
Hm, na šiaip aš ne visu etatu dirbu vienoj kelionių agentūroj... Kai busiu ten, tai paklausiu ar nežada daryt kelionių į Druskininkų akvaparką.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment