Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Druskininkų vandens pramogų parkas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė fredis Rodyti pranešimą
    Nu po Romo komentaro mazeja noras aplankyti si baseina.
    Vis tiek teks aplankyti, bent iš smalsumo. Reikia turėti savo nuomonę.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
      Vis tiek teks aplankyti, bent iš smalsumo. Reikia turėti savo nuomonę.
      Puikus komentaras tamstos Mane tik labai domina visos vanens pramogos, apie jas kazkaip labai mazai info. Kaip tie visi slide'ai, bangu baseinas ir pan?
      BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

/\ Vos spėjau apibėgti visas pirtis. Dėl nusileidimo kalnelių negaliu lyginti su kitais akvaparkais - nespėjau visų išbandyti.
        Jei neklystu, bangų baseine reikia turėti pripučiamus čiužinius. Juos vaikai išsitampė jau per pirmą valandą.

Parašė umbrella Rodyti pranešimą
        Seip keista nes pats buvau kaledom namo gryzes ir dar sestadieni pilnas miestas buvo nuorodu.
        turiu pastebeti kas Visos rodykles nukreipdavo aplinkeliu aplink miesta o ne tiesiai per centra.
        Cia matosi kad buvo pagalvota.
        Visi žino, kad įvažiavimas į miestą yra Čiurlionio gatvėje. Jei ten įsuksi, jokių akvaparko nuorodų neaptiksi.

Beje įdomu, kuriom gatvėm eina tas apvažiavimas?
        Paskutinis taisė Romas; 2006.12.29, 15:35.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
          /\ Vos spėjau apibėgti visas pirtis. Dėl nusileidimo kalnelių negaliu lyginti su kitais akvaparkais - nespėjau visų išbandyti.
          Jei neklystu, bangų baseine reikia turėti pripučiamus čiužinius. Juos vaikai išsitampė jau per pirmą valandą.

Visi žino, kad įvažiavimas į miestą yra Čiurlionio gatvėje. Jei ten įsuksi, jokių akvaparko nuorodų neaptiksi.

Beje įdomu, kuriom gatvėm eina tas apvažiavimas?
          Kaip, Romai, pirtyse, ar reikia mūvėti glaudes, ar užtenka rankšluosčio?

Comment

Manau yra visokių: bendrų, vyrų, moterų, gal net nudistų

Comment

Parašė Linas Rodyti pranešimą
              Kaip, Romai, pirtyse, ar reikia mūvėti glaudes, ar užtenka rankšluosčio?
              Reikia turėti abu

Comment

Parašė Hunte-r Rodyti pranešimą
                Manau yra visokių: bendrų, vyrų, moterų, gal net nudistų
                O "bendrų" ir "nudistų" nebūtų galima sujungt į vieną?

ANDRIUS
                Bet kuriuo atveju, sis vandens parkas yra kurortinis, skirtas ne tiek "konvejeriniam" laiko leidimui (atvaziavai-issimaudei-isvaziavai) koksai bus Vilniuje, kiek orientuotas ilgalaikiam poilsiui (vienai dienai vaziuoti nzn ar apsimoketu). Tam ir yra papildomos paslaugos - begales pirciu, naktinis, striptizo klubai, kazino, boulingas, fitneso sale, restoranai.. konferencijos,..turetu buti ir kino sale...

Be to, mano nuomone, Vilniaus vandens parkas bus orientuotas pagrindinai i jaunima, tuo tarpu Druskininkuose jisai bus labiau "elitinis"..
                Turbūt tai optimalus variantas turint du vandens parkus šalyje
                Paskutinis taisė ; 2006.12.29, 16:37.
                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Reiktų vasarą išbandyt
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                    Reiktų vasarą išbandyt
                    Reikia žiemą bandyti, mano nuomone, o vasarą ir tai pilna vandens pramogų po atviru stogu

Comment

Iki vasaros bus daug žmonių, nes norės pamatyt naują dalyką. Vasarą gal sumažės srautai, o ir aplinka šilta bus - smagiau. Baltijos jūroj ant kalnelių nepačiuožinėsi
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Apsilankiau ir aš. Nors neseniai atidarė, bet žmonių buvo mažai. Bet ir su tokiu kiekiu gan lėtokai sukasi tos kasos. Aišku tai dar pradžia ir darbuotojai neįgudę. B zona buvo apytuštė, tas beabejo man patiko. Pritariu Romui, kad mažiau kaip 3-jų valandų neužtenka, bent jau jei einat į abi zonas.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                          Apsilankiau ir aš. Nors neseniai atidarė, bet žmonių buvo mažai. Bet ir su tokiu kiekiu gan lėtokai sukasi tos kasos. Aišku tai dar pradžia ir darbuotojai neįgudę. B zona buvo apytuštė, tas beabejo man patiko. Pritariu Romui, kad mažiau kaip 3-jų valandų neužtenka, bent jau jei einat į abi zonas.
                          Man vis dar labai įdomu, kaip ten tie atrakcionai - slide'ai, bangų baseinai ir pan. Ar išbandėt, ar patiko?
                          BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Kokiu metu ten buvo mažai žmonių?

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                              Man vis dar labai įdomu, kaip ten tie atrakcionai - slide'ai, bangų baseinai ir pan. Ar išbandėt, ar patiko?
                              Neišbandėm bangų baseino, nes stengėmės aplankyti visas pirtis. O dėl "nusileidimo kalnelių", tai negaliu su niekuo lyginti, nes tai buvo pirmas vandens pramogų parkas, kurį aš aplankiau. Šiaip patarčiau patiems apsilankyti, vistiek viskas atrodo kiekvienam kitaip.

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                Kokiu metu ten buvo mažai žmonių?
                                Buvom maždaug nuo 12 valandos ir darbo dieną, gal savaitgaliais bus daugiau žmonių.

Comment

Buvom maždaug nuo 12 valandos ir darbo dieną, gal savaitgaliais bus daugiau žmonių.
                                  Tai reiškias darbo dieną ten vertėtų nuvykt

Comment

Kažko mažai reklamos - turbūt bijojo, kad nesusitvarkys su srautu.
                                    Net "Delfis" nieko neparašė. Įdomu būtų palyginti įspūdžius.
                                    Tik Druskininkų forume keletas atsiliepimų: http://www.druskininkai.lt/index.php/lt/29689/?PageNr=1

"Delfio" paieškoje pagal požymį "akvaparkas" (panašu ir įvedus "vandens parkas") išmesti tokie adresai:
                                    1. NOVATURAS :: Peržiūrėti temą - Livu akvaparkas Rygoje
                                    2. Līvu Akvaparks lv ru en Aktualitātes Atrakcijas Atpūta Bērniem Ēdināšana Izmitināšana Kā nokļūt?
                                    3. Vandens Parkas - Kontaktai
                                    Laukiame Jūsų klausimų ir pasiūlymų Druskininkų vandens parkas 8~313 52336, 8~313 52337 Nusiųskite laišką adresatui:
                                    4. Žiemos sezono naujiena - bobslėjus Siguldoje - Anonsas.lt -
                                    Kodėl gi nepalepinus žiemą savęs šiltomis maudynėmis? Juolab, kad Rygos akvaparkas tik už trijų valandų kelionės..
                                    5. Jovitos turizmo agentura
                                    Talinas-Piarnu (Akvaparkas “TERVISE PARADIIS”)
                                    Palauksim savaitgalių.
                                    Paskutinis taisė Romas; 2006.12.29, 21:21.

Comment

Hm, na šiaip aš ne visu etatu dirbu vienoj kelionių agentūroj... Kai busiu ten, tai paklausiu ar nežada daryt kelionių į Druskininkų akvaparką.

Comment

O kodel Pirciu kompleksas nuo 18 ?

Comment

Nes B korpusas yra a-la ramybės, jokio triukšmo ir pan. , o jei pradės eit ir vaikai, tai vaikų darželis gausis iškart.

Comment

Working...
                                          X