Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Druskininkų vandens pramogų parkas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė umbrella Rodyti pranešimą
    tai buvo reto grozio, ypac bokstas
    boksto man labiausiai ir gaila...

Comment

Boštą tikrai galėjo palikti.

Comment

Sadas,dekui uz foto.O tai ka,boksto kaip nors ikomponuoti i pastata negalejo?Visgi gaila jo.
        Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
          O tai ka,boksto kaip nors ikomponuoti i pastata negalejo?
          http://www.vandensparkas.com/lt/70533516325086/

Comment

Bet ir statybininku juokeliai kokie...

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
              Bet ir statybininku juokeliai kokie...
              Aha,tiksliai...Neveltui statybininkai.
              Mano darbai deviantart'e

Comment

Aciu uz info.Taciau kaip as nepastebejau,kad darbus atlieka "Skirnuva".Tikejausi kokios nors Vilniaus bendroves,nors aisku,"Skirnuva" taip pat auksto lygio firma.
                Mano darbai deviantart'e

Comment

Aciu uz info.Taciau kaip as nepastebejau,kad darbus atlieka "Skirnuva".Tikejausi kokios nors Vilniaus bendroves,nors aisku,"Skirnuva" taip pat auksto lygio firma.
                  Nevarta tikėtis kažko kito. Visus stambiausius objektus dzūkijoje susigriebusi "Skirnuva". Beja įdomus faktas: pagal atliktus darbus savo jėgom "Skirnuva" lenkia net ir "Ranga IV"

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                    Nevarta tikėtis kažko kito. Visus stambiausius objektus dzūkijoje susigriebusi "Skirnuva". Beja įdomus faktas: pagal atliktus darbus savo jėgom "Skirnuva" lenkia net ir "Ranga IV"
                    Saunus faktas man,kaip dzukui,bet gal galetum nurodyti sios informacijos saltini,nes butu gana idomu pamatyti skaicius.
                    Mano darbai deviantart'e

Comment

Saunus faktas man,kaip dzukui,bet gal galetum nurodyti sios informacijos saltini,nes butu gana idomu pamatyti skaicius.
                      Prašom

Comment

Dekui,Linai.Is tikruju labai idomiai atrodo tas desimtukas.
                        Mano darbai deviantart'e

Comment

Šios dienos kelios(fotografuota iš Dainavos sanatorijos pusės):

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Eimantai,dekui uz foto.Ta stikline dalis atrodo isties gerai
                              Mano darbai deviantart'e

Comment

Sveiki visi
                                Velgi prikelsiu sia tema, kadangi jau arteja atidarymo data o cia naujienu nera, beto Sado tinklapis irgi retai atnaujinumu sulaukia, taigi pasieiskojau informacijos siek tiek ir aptikau kad jau yra atidaryta oficiali Druskininku vandens parko svetaine http://www.akvapark.lt/index.php
                                Kolkas net pats neperziurejau gerai viso tinklapio.
                                Taciau galima pasidziaugti vien tuo kad jis jau veikia..
                                Tinklapyje pateikiamas detalus kainu aprasymas, kas manau aktualiausia visiems siuo metu, visu atrakcionu aprasymas ir panasus dalykai
                                Galbus nuotrauku kolkas kiek mazoka.
                                Iki parko atidarymo siuo metu like 20 dienu.
                                Mano galerijos:
                                Flickr'e

Comment

Na visgi lankstensę kainų sistemą pritaikė nei buvo pradiniame variante
                                  Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                  Retromobile 2007
                                  "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                  "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                  Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                  BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                  Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Parašė umbrella Rodyti pranešimą
                                    beto Sado tinklapis irgi retai atnaujinumu sulaukia
                                    kaltas, va katik grizau is uzsibaiginejanciu statybu, turbut savaitgali sudesiu nuotraukas, bus pries paskutinis tinklalapio atnaujinimas...

Comment

Parašė SADAS Rodyti pranešimą
                                      kaltas, va katik grizau is uzsibaiginejanciu statybu, turbut savaitgali sudesiu nuotraukas, bus pries paskutinis tinklalapio atnaujinimas...
                                      labai laukiam Sadai
                                      Mano galerijos:
                                      Flickr'e

Comment

SADAI,
                                        kaip visad rupi A korpusas. Jei turesi foto is busimo CILI su upe, boulingu, diskonu, striptizu ir t.t., imeski please, jau trecia savaite nespeju nuvaziuoti apsizvalgyti....

Aciu

Comment

SADAI gal turi info šiuo klausimu?
                                          Buvo kalbų, kad Vilniuj savaitę prieš kvies nemokamai studentus išbandyti, kad "apšlifuotų" visus trūkumus. Nėra panašių minčių Druskininkuose?
                                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                          Retromobile 2007
                                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Working...
                                          X