mane nervina tai, kad nebus nuolaidų studentams bent jau kolkas neplanuoja pensininkų rojus bus nes jiem beveik už dyką...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Nežinau kodėl, bet man šis projektas labai patinka. Manau, didžiausias jo privalumas yra tai, kad jis bus originalus ir išskirtinis. Neverta bijoti didelės Vilniaus akvaparko konkurencijos, nes akivaizdu, kad jis - visiška Livu akvaparks Latvijoje kopija. Todėl nemanau, kad latviai ir kiti užsieniečiai, atvažiuosiantys pas mus, rinksis analogišką Livu'ui Vilniaus akvaparką. Jie norės kažko naujo ir originalaus, to, ko negalima rasti namie. Būtent tai turėtų išnaudoti Druskininkų akvaparkas kurdamas reklaminę strategiją. Jie turėtų akcentuoti vandens procedūrų tradicijas, kokybę, o ne pigų savaitgalio "poilsį" triukšmingame šeimų parke.
Comment
-
Parašė BerlinerNežinau kodėl, bet man šis projektas labai patinka. Manau, didžiausias jo privalumas yra tai, kad jis bus originalus ir išskirtinis. Neverta bijoti didelės Vilniaus akvaparko konkurencijos, nes akivaizdu, kad jis - visiška Livu akvaparks Latvijoje kopija. Todėl nemanau, kad latviai ir kiti užsieniečiai, atvažiuosiantys pas mus, rinksis analogišką Livu'ui Vilniaus akvaparką. Jie norės kažko naujo ir originalaus, to, ko negalima rasti namie. Būtent tai turėtų išnaudoti Druskininkų akvaparkas kurdamas reklaminę strategiją. Jie turėtų akcentuoti vandens procedūrų tradicijas, kokybę, o ne pigų savaitgalio "poilsį" triukšmingame šeimų parke.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazNuo kada akvaparkui svarbiausia yra išorė? Manau, kad bus renkamasi iš to, kas bus tų akvaparkų viduje.
Comment
-
Parašė BerlinerO tai kur aš rašiau ką apie išorę? Aš turiu minty apskritai tiek eksterjerą (kuris žinoma nėra labai svarbus), tiek interjerą. Kadangi Vln akvaparkas akivaizdi kopija latvių, tai aš ir sakau, kad bus įdomiau pamatyti naujų ir originalių sprendimų Druskininkuose (iš aprašų ir www.vandensparkas.com, sprendžiu, kad tokių sprendimų ten bus)Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazGal gali pateikti detalias Rygos ir Vilniaus akvaparkų schemas, kad galėtume geriau matyti jų vienodumą?
Druskininkų parkas nėra statomas nuo pamatų, jis įkuriamas autentiškoje sovietinių laikų sanatorijoje. Tai jam ir prideda originalumo ir egzotikos.
Comment
-
Parašė BerlinerO tai kur aš rašiau ką apie išorę? Aš turiu minty apskritai tiek eksterjerą (kuris žinoma nėra labai svarbus)
Beje, ka turejai omeny ivardindamas si objekta "AUTENTISKA" sovietiniu laiku sanatorija? Tipine? Na ji nera tipine, mat monolitinio gelzbetonio naudojimas buvo itin retas sovietu laikais. Be to, tiek vienetiniu konstrukciniu - skulpturiniu elementu irgi retai sutinkama, tiek anksciau, tiek dabar
Comment
-
Parašė ANDRIUSOj, perlenkei lazda i kita puse
Beje, ka turejai omeny ivardindamas si objekta "AUTENTISKA" sovietiniu laiku sanatorija? Tipine? Na ji nera tipine, mat monolitinio gelzbetonio naudojimas buvo itin retas sovietu laikais. Be to, tiek vienetiniu konstrukciniu - skulpturiniu elementu irgi retai sutinkama, tiek anksciau, tiek dabar
Juk išsiskirti yra gerai, tai gali garantuoti didelį užsieniečių susidomėjimą. Jie važiuos ne šiaip sau į kažkokių vakariečių firmos pastatytą parką, o į lietuvišką, įkurtą prieš 30 metų pastatytame pastate. Nežinau kodėl bet man tai skamba labai patraukliai.Paskutinis taisė Berliner; 2006.05.29, 15:47.
Comment
-
Parašė EidvisVilniaus ir Lyvu akvaparkai orientuoti y pramogas, o druskininku labiau y vandens ir visokias sanatorines proceduras. O kiti skirtumai nera esminiai.
Comment
-
Vakar lankiausi druskininkuose, ir isvydau druskininku vandens pramogu parka, buvau tiesiog pakeretas jo dydziu. Zodziu ispudingas statinys...Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
-
kažko parko puslapyje nutrūko nuotraukų atnaujinimaiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė BerlinerNorėjau pasakyt, kad kai važiuoji į vandens parką, tikiesi naujo, modernaus pastato. Tai aišku yra gerai, tačiau vienoda, nes Vilniuj akvaparkas bus toks pats (esmė ta pati) kaip ir Latvijoje ar Šveicarijoje. O Druskininkuose pamatysi kitokį, kad ir betoninį, bet kitokį vandens parką. Tai jam pridės egzotikos ir autentiškumo. Tokį autentiškumą ir turėjau omeny.Paskutinis taisė ANDRIUS; 2006.06.24, 21:53.
Comment
Comment