Parašė ArTuRAs
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Parašė ArTuRAsLatviams ragas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė EddNebus ragas. Jeigu Lietuva gali turėti kelis parkus, tai kodėl Latvijoje turėtų blogai sektis vienam? Tuo labiau, kad jis yra šalia Rygos. Be to, iš Šiaulių ir pan. arčiau Jūrmala, o ne Druskininkai ar Vilnius.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė batistageras projektelis ten druskininkuose turetu zmones ir is biela ruskiu ir is lenku ten vaziuot bet siaip nezinau gal man ir vaidenasi bet atrodo kad kazkur skaiciau ar girdejau kad ir kaune buvo planuojama akvaparka statyt...jeigu galit apsvieskit...
na čia Kaunas neminimas bet minimi Šiauliai ir Panevežys na ir KlaipėdaMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė batistageras projektelis ten druskininkuose turetu zmones ir is biela ruskiu ir is lenku ten vaziuot bet siaip nezinau gal man ir vaidenasi bet atrodo kad kazkur skaiciau ar girdejau kad ir kaune buvo planuojama akvaparka statyt...jeigu galit apsvieskit...Kaunas yra Kaunas
Comment
-
aišku būčiau kur kas laimingesnis jei nereiktų važinėt į Druskininkus kaskart kai užsimanyčiau, o užtektų iki Lampėdžių pavažiuot visgi kuras brangus šiais laikaisMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
na jei bus sniegas operatyviai valomas, tai problemų kilt neturėtųMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
O kas garantuoja, kad Gandrališkės nesugrius vieną dieną? Nors čia kalbama apie tai, jog stogas, o kartu ir visos konstrukcijos gali netlaikyti daug papildomo svorio, tarkim sniego
Kad pastatas nesugriutu pirmiausia atsako konstruktorius! Jis ivertina visas apkrovas, taip pat ir sniego. Eksploatavimo instrukcijose gali buti aprasas kada ir kas kiek laiko valomas sniegas nuo stogo
Comment
-
Parašė SoskisZinoma skaiciuota buvo, bet niekas neapsaugotas nuo klaidu... tam yra kokybes tikrinimo sistema... pagaliau po tokiu ivykiu, koreguojamos normos
Comment
Comment