o kodel butent turetu kelti nuostuolius sitas objektas ir kodel jis turetu iskristi is tu isvardintuju? pvz man mieliau nuvaziuoti i savo salies akvaparka kad ir toliau 50 km, o ne kazkur svetur klausyti ir ziureti i rusus, latvius, lenkus,estus ir dar kokius... vnz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDabar paklausk savęs, kam būtų naudinga privatizuoti nuostolingai veikiantį objektą
mechanizmo neaiškinsiu, tačiau priminsiu, kad tokiu būdu į privačias (dažniausiais susijusių su įmonės vadovybe) rankas pateko daugybė Lietuvos įmonių.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąo kodel butent turetu kelti nuostuolius sitas objektas ir kodel jis turetu iskristi is tu isvardintuju? pvz man mieliau nuvaziuoti i savo salies akvaparka kad ir toliau 50 km, o ne kazkur svetur klausyti ir ziureti i rusus, latvius, lenkus,estus ir dar kokius... vnz
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąDabar paklausk savęs, kam būtų naudinga privatizuoti nuostolingai veikiantį objektą
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąYra 1000 atvejų, ypač Lietuvoje (pvz.LAL). Naudos tikrai yra, patikėk.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimą
O cia tai perlenkiai lazda. Nesakau kad viesbuciai laisvi stovi, bet ir nereikia vel pasakoti taip kaip paciam atrodo. Uz zodzius atsakau .
As pats esu buves druskininkietis, daznai ten lanakausi dabar ir manau geriau zinau kokia ten situacija.
Del visu kitu sapaliojimu tai geriau pasinaudosiu tavo patarimu ir nediskutuosiu, nes tikrai neverta diskutuoti su tokiais kurie patys pasidomeje bando kazka irodyti.
Galiu tik pasakyti tiek, kad jei is tavo pazystamu nera zmoniu kurie vaziuotu po darbo i vandens parka, tai dar nieko nereiskia.
O kai parkas stoves Vilniuje tai dar nereiks kad visi po darbo iskart leks i ji. Pavyzdys galetu buti ir LIVU, ten didzioji dauguma lankytoju yra lietuviai, Taip pat kiti atvyke. Paciu Latviu ten netiek daug lankosi. Nors kaip tu sakei jurmala yra prie pat 0.7 mln. gyventoju turincio miesto.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąDar vienas klausimas pamastymui: kodel tiek statant, tiek po atidarymo, vis neparduodamas DVP vardas? Juk jei neklystu, suma juokingai maza, ~ 2mln lt. Vilniuje dar neatidarius parduotas ir manau zymiai brangiau. Kodel jei viskas ten taip gerai?
IR beje kiek pamenu paskutines naujienas tai jie kolkas zada neieskoti pavadinimo pirkeju. Nu bet po tom kalbom gali visko sleptis.
Beto pvz Vilniuje yra betkuriuo atveju lengviau parduoti pavadinima.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTaip, yra, bet tie atvejai pasižymi tuo, kad objektai yra tyčia jų pačių vadovų nustekenami ir tada parduodami pusvelčiui. Jei Druskininkų parkas bus stekenamas (pvz. mažinamos kainos, nesirūpinama parko įranga, darbuotojų kontrolės nebuvimas ir t.t.), tuomet galbūt, bet tokie dalykai pasimatytų dar prieš visas privatizacijas.
"Rubikonui" REIKIA ir APSIMOKA parodyti, kad parkas nuostolingas - tai argumentas (arba pretekstas, jeigu norit) gauti sklypą nemokant už jį, nesilaikyti sklypo gavimo sąlygų (statyti ten gyv.namus), reikalauti kompensacijų iš savivaldybės.
Rubikono grupė juk didelė, kūrybingas buhalteris be vargo bet kurią vieną tos grupės įmonę gali parodyti kaip labai pelningą arba labai nepelningą.
Šiaip nemanau, kad Rubikonas būtų ėmesis šitų statybų, jeigu tai nebūtų pelninga. Ir jeigu tai nebūtų pelninga, joks bankas jiems neduotų paskolų šitoms statyboms.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTaip, yra, bet tie atvejai pasižymi tuo, kad objektai yra tyčia jų pačių vadovų nustekenami ir tada parduodami pusvelčiui. Jei Druskininkų parkas bus stekenamas (pvz. mažinamos kainos, nesirūpinama parko įranga, darbuotojų kontrolės nebuvimas ir t.t.), tuomet galbūt, bet tokie dalykai pasimatytų dar prieš visas privatizacijas.
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimąšiais laikais taip primityviai nieks nieko nedaro. pvz ekranas. PR idealus, klestinti įmonė, modernizuojama, viena didžiausių kineskopų gamintojų europoje ir ką... per metus bac - nebėra ekrano. ir viskas gražu, paskolų ėmimas buvo itin gerai motyvuotas ir tiesa pasakius jei nebūtų ėmę paskolų ekranas būtų dar anksčiau užsilenkęs (mano nuomone). siūlau nepamiršti, kad pats neefektyviausias valdymas yra valstybinis valdymas, kai nėra tikro šeimininko. ir deja tai netik pas mus bet ir ES valstybinės įmonės neblizga efektyvumu (pvz geležinkeliai).Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąAbejoju ar tu atsakai uz zodziu. jei jau esi toks isitikines tai paimk ir pasiskambink i keleta druskininku viezbuciu ir pabandyk uzsisakyti kambarius keletui savaitghaliu i prieki. paziuresim ar nepasikeis nuomone.
As pats esu buves druskininkietis, daznai ten lanakausi dabar ir manau geriau zinau kokia ten situacija.
Pavyzdys galetu buti ir LIVU, ten didzioji dauguma lankytoju yra lietuviai, Taip pat kiti atvyke. Paciu Latviu ten netiek daug lankosi. Nors kaip tu sakei jurmala yra prie pat 0.7 mln. gyventoju turincio miesto.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąStai, kaip sakoma ir islindo yla is maiso. Priemei diskusi labai asmeniskai. Susidaro toks ispudis, kad apie Druskininkus arba gerai, arba nieko. Ne cia buvo diskusijos esme.
beto turiu pazystamu Vilnieciu kuriems sausiui nepavyko uzsisakyti viezbucio, del tos priezasties.
Is kitos puses Tu uzsisakin4jai menesiui i prieki beveik tai juk nepaneigia. Kad menesiui rezervuota buna?
Apie asmeniskumus tai nematau prasmes dirskutuot. Jie baigesi tie tuo, kad man labiau rupi dalykai susije su Druskininkais, nei tarkim kokia Klaipeda.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąDel konkreciu viezbuciu nezinau. Bet turiu pazystamu dirbanciu kituose viezbuciuose pvz: "Violeta", "Druskininkai" jie sake kad bent jau savaitgaliai buna pries menesi uzsakyti.
beto turiu pazystamu Vilnieciu kuriems sausiui nepavyko uzsisakyti viezbucio, del tos priezasties.
Is kitos puses Tu uzsisakin4jai menesiui i prieki beveik tai juk nepaneigia. Kad menesiui rezervuota buna?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa va, issiaiskinom, kad kalba eina apie uzimtumus savaitgaliais. Nors del sito as is pat pradziu nesigincijau, kad savaitgaliais lankytoju sulauks. Na bet cia labai nukrypom i neesminius dalykus, griztam prie DVP reikalu. Siaip tas paminetas "Alitos" pavadinimas ne prie ko, jis nekeicia komplekso pavadinimo, kaip ir Siemens arenoje veikiancios "Pomodoro" ar kokios ten picerijos. Minejai, kad Vilniuje lengviau parsiduoda pavadinimai. Tai kokios kliutys/priezastys trukdo DVP parduoti pavadinima? Tiesiog padiskutuojam, kaip toj Donskio laidoje "Be pykcio".
Del pavadimo alita. Tai jei neklystu konkreciai juo vadinasi pirciu kompleksas ir jis skamba (Pirčių erdvė „ALITA“) kaip ir kokia Utenos pramogu arena ar ta pati siemens arena.
kodel alita nepirmo viso parko pavadinimo tai cia reiktu padiskutuoti atskirai, gal per brangu, gal del kitokiu priezasciu. As manau kad viena tokiu galetu buti tame kad pirciu kompleksas skirtas tik suaugusiems o Imones produkcija ir yra butent orientuota i suaugusiuju grupe.
Kodel nepirko kitos imones pavadinimo, kaip kad buvo kazkoki gandai del TEO tai galetu buti to pavadinimo arba uzraso matomumas. DVP kazkodel nesireklamuoja TV tai ir to pavadinimo nerodo tiek daug, kiek galbut noretu pavadinimo pirkejes.
As nuosaves galeciau pasakyti, aisku nevertinant ekonominio aspekto, kad man labai gerai skamba ir dabartinis pavadinimas. Beto jis reprezentuoja kazkiek ir paty miesta. O tai galbut galetu ir buti dabartinis jau gal ir nenoras miesto valdzios parduoti pavadinima.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąAs nuosaves galeciau pasakyti, aisku nevertinant ekonominio aspekto, kad man labai gerai skamba ir dabartinis pavadinimas. Beto jis reprezentuoja kazkiek ir paty miesta. O tai galbut galetu ir buti dabartinis jau gal ir nenoras miesto valdzios parduoti pavadinima.
Kagi, dar tik menuo darbo, tad is tikruju reikia palaukti, kad nors metai, sezonai pasikeistu ir tada gal aiskiau pasimatys kas kaip yra. Ir dar pabaigai pasikartosiu. Sekmes! Sekmes! Sekmes!gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimą„Ekrano“ bankroto priežastys buvo ekonominės, taip pat tai nebuvo valstybinė įmonė.
akvaparko atveju, galimos kontoros: bilietų platinimas (tiketa buvo sukurta siemensui ir vėliau išsiplėtė), vandens tiekimas (filtracija), apsauga, techninė priežiūra pastatų, įrenginių, basenių valymas. net personalą šiais laikais galima nuomotis. ir kiekvienai šitai įmonėlei surasiu krūva ekonominių pateisinimų įrodančių jų nešamą naudą. nors greičiausiai nereikės įrodinėti, jų naudos nes iš išorės jų nesimatys.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąTruputi padiskutuokime apie tuos aqvaparkus. Bendradarbis apsilanke Druskininku vandens parke darbo diena ir buvo nustebintas, kad bumas jau slopsta. Man asmeniskai sitas projektas is karto kele abejoniu del lankytoju. Statant Vilniaus aqvaparka (kur gyventoju apie 0,5 mln) kilo abejoniu del pelningo darbo, tai ka galvojo druskininkieciai, kur pagal statistika:"Gyventojų skaičius Druskininkų savivaldybėje buvo 24755, iš jų:
mieste - 16647, (Druskininkai),
apylinkėse - 8108 (kaimo gyventojai)." ? Didmiesciai, Vilnius, Kaunas, su potencialiais klientais pakankamai nutole, po darbu tik maza dalis rysis tokiai kelionei i aqvaparka. Is paciu miestelenu irgi ilgai nepragyvensi. Tai kas lieka, savaitgaliniai klientai ir turistai is artimo uzsienio? Lenkai turi savo parka, baltarusiai - nera labai turtingi tokioms pramogoms + vizu problema. Taigi, kaip minejau, jau dabar mazeja klientu, o kas bus kai atsidarys vilniaus aqvaparkas? Tokie didmiesciai kaip Klaipeda, Kaunas, galu gale Siauliai, neleidzia sau tokios prabangos, o nykstukiniai Druskininkai pasistato. Kokia jusu nuomone del ateities, kokie cia "povandeniniai rifai" slypi, gal as ne tuo "kampu" ziuriu?
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimąnet personalą šiais laikais galima nuomotis. ir kiekvienai šitai įmonėlei surasiu krūva ekonominių pateisinimų įrodančių jų nešamą naudą. nors greičiausiai nereikės įrodinėti, jų naudos nes iš išorės jų nesimatys.
Comment
Comment