Parašė umbrella
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Druskininkų vandens pramogų parkas
Collapse
X
-
Sadas,dekui uz foto.O tai ka,boksto kaip nors ikomponuoti i pastata negalejo?Visgi gaila jo.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąO tai ka,boksto kaip nors ikomponuoti i pastata negalejo?
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąBet ir statybininku juokeliai kokie...Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Aciu uz info.Taciau kaip as nepastebejau,kad darbus atlieka "Skirnuva".Tikejausi kokios nors Vilniaus bendroves,nors aisku,"Skirnuva" taip pat auksto lygio firma.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąAciu uz info.Taciau kaip as nepastebejau,kad darbus atlieka "Skirnuva".Tikejausi kokios nors Vilniaus bendroves,nors aisku,"Skirnuva" taip pat auksto lygio firma.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąNevarta tikėtis kažko kito. Visus stambiausius objektus dzūkijoje susigriebusi "Skirnuva". Beja įdomus faktas: pagal atliktus darbus savo jėgom "Skirnuva" lenkia net ir "Ranga IV"Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąSaunus faktas man,kaip dzukui,bet gal galetum nurodyti sios informacijos saltini,nes butu gana idomu pamatyti skaicius.
Comment
-
Sveiki visi
Velgi prikelsiu sia tema, kadangi jau arteja atidarymo data o cia naujienu nera, beto Sado tinklapis irgi retai atnaujinumu sulaukia, taigi pasieiskojau informacijos siek tiek ir aptikau kad jau yra atidaryta oficiali Druskininku vandens parko svetaine http://www.akvapark.lt/index.php
Kolkas net pats neperziurejau gerai viso tinklapio.
Taciau galima pasidziaugti vien tuo kad jis jau veikia..
Tinklapyje pateikiamas detalus kainu aprasymas, kas manau aktualiausia visiems siuo metu, visu atrakcionu aprasymas ir panasus dalykai
Galbus nuotrauku kolkas kiek mazoka.
Iki parko atidarymo siuo metu like 20 dienu.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Na visgi lankstensę kainų sistemą pritaikė nei buvo pradiniame varianteMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąbeto Sado tinklapis irgi retai atnaujinumu sulaukia
Comment
-
Parašė SADAS Rodyti pranešimąkaltas, va katik grizau is uzsibaiginejanciu statybu, turbut savaitgali sudesiu nuotraukas, bus pries paskutinis tinklalapio atnaujinimas...
Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
SADAI gal turi info šiuo klausimu?
Buvo kalbų, kad Vilniuj savaitę prieš kvies nemokamai studentus išbandyti, kad "apšlifuotų" visus trūkumus. Nėra panašių minčių Druskininkuose?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment