tai viskas tuom ir baigesi visos kalbos apie si nuostabuji projekta , beto man taip ir neatidaro to linko su video x
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dangoraižių kvartalas Klaipėdoje!
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Parašė RokasParašė alexasnu as tiesiog apakes neturiu zidziu,gal as sapnuoju bet rodos tai realus projektas bet esu zado netekes
nu tai kai pamatysi filmuka, tai ir apkursi
Tai gal pagaliau kas nors pasakys kur butu galima rasti ta filmuka nes labai jau idomu Klaipedai Tikrai truksta tokiu pastatu..."Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpParašė RokasParašė alexasnu as tiesiog apakes neturiu zidziu,gal as sapnuoju bet rodos tai realus projektas bet esu zado netekes
Tai gal pagaliau kas nors pasakys kur butu galima rasti ta filmuka nes labai jau idomu Klaipedai Tikrai truksta tokiu pastatu...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
[quote="Mantaz"]Parašė Montezauras_klpParašė RokasParašė alexasnu as tiesiog apakes neturiu zidziu,gal as sapnuoju bet rodos tai realus projektas bet esu zado netekes
Tai gal pagaliau kas nors pasakys kur butu galima rasti ta filmuka nes labai jau idomu Klaipedai Tikrai truksta tokiu pastatu...
Gal kas galite pasakyti kaip reikia ta paweiksliuka sone uzsideti?"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klp
Gal kas galite pasakyti kaip reikia ta paweiksliuka sone uzsideti?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazParašė Montezauras_klp
Gal kas galite pasakyti kaip reikia ta paweiksliuka sone uzsideti?
Aciu tau.Gal kartais turi Klaipedos vizijos filmuka jis yra gan senokas bet wistiek idomu butu paziureti kas laukia mano gimtojo miesto"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė Montezauras_klpParašė MantazParašė Montezauras_klp
Aciu tau.Gal kartais turi Klaipedos vizijos filmuka jis yra gan senokas bet wistiek idomu butu paziureti kas laukia mano gimtojo miestoMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Montezauras_klpParašė MantazParašė Montezauras_klp
Aciu tau.Gal kartais turi Klaipedos vizijos filmuka jis yra gan senokas bet wistiek idomu butu paziureti kas laukia mano gimtojo miesto%)
Comment
-
Parašė win2k3Parašė Montezauras_klpParašė MantazParašė Montezauras_klp
Aciu tau.Gal kartais turi Klaipedos vizijos filmuka jis yra gan senokas bet wistiek idomu butu paziureti kas laukia mano gimtojo miesto"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Parašė MantazTen šiaip nelabai realiai būtų, nes parodyta, kad kupolas užimtų 100% žiedo teritorijos, stovėjimo aikštelėms ten vietos neatsirastų, ko gero
Jo pilnai tau pritariu!!!Nes tas ziedas nera jau toks didelis is jo tik zole betonines plyteles bei "sowietiniai" zibintai ir kiek girdejau parodu rumu ten nebus nes ji iswis jau zadejo uzkasti bet atsuzwelge i miesto gywentojus ir sake kazka su juo darys bet ka...? B-)"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Nu radau siokiu tokiu ziniu apie gandraliskes net nzn jus girdejote tai ar ne bet wistiek paskaitykite
Po šešerių metų pertraukos teisėsaugininkai susizgribo, esą Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijai buvo neteisėtai išnuomotas žemės sklypas Klaipėdoje. Nors verslininkai per tą laikotarpį jau pradėjo investuoti į gyvenamojo rajono statybą, Specialiųjų tyrimų tarnyba sustabdė tolesnius investuotojų veiksmus ir negirdi jų priekaištų dėl patiriamų nuostolių. Anot Antano Boso, Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacijos (VLPFK) valdybos pirmininko, Klaipėdos Gandrališkių kvartalo projektas į 9 ha teritoriją gali pritraukti iki 400 mln. litų investicijų. Šiandien šio mikrorajono teritorijoje kartu su statybos darbų UAB "Plienas" jau investuota per 4 mln. litų - triskart daugiau nei kainuoja pats sklypas. Planuojama, kad šioje teritorijoje, kuri jau dabar vadinama miestu mieste, per artimiausius 6 - 7 metus įsikurtų apie 6.000 žmonių. Čia ketinama statyti ir aukščiausią Baltijos valstybėse 36 aukštų gyvenamąjį namą. VŽ
Tačiau gyvenamojo būsto dangoraižis gali ir nepasistiebti: Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) įtaria, kad nuomos sutartis dėl daugiau nei 1,3 mln. litų vertės sklypo buvo sudaryta neteisėtai, o STT tyrėjų įtarimus dėl galimų pažeidimų sudarant šias sutartis savo oficialiose išvadose patvirtino Nacionalinė žemės tarnyba bei Seimo Antikorupcijos komisija. Dėl pradėto STT tyrimo viso projekto įgyvendinimas yra stabdomas. Skaičiuojama, kad dėl šios kliūties VLPFK bei statybų vykdytojas "Plienas" kas mėnesį patirs apie 300.000 litų nuostolių. Gediminas Bartkevičius, "Plieno" generalinis direktorius, teigia, kad šiame sklype patvirtintas jau trečiasis detalusis planas, ir mano, kad tokie teisėsaugininkų tyrimai turi būti atliekami tam skirtu metu, o ne investavus. Tuo tarpu STT atstovė Elena Martinonienė siūlo laukti tyrimo pabaigos, o tuomet prokuratūra svarstys, ar pateikti ieškinį. VŽ"Klaipėda - Laisvu stiliumi"
Comment
-
Blet, nu nx, uzpiso.... Dibilai... Tipo mes pagalvosim, jei sugalvosim, kad norim kelti byla - iskelsim... Na, o jei ne, tai visada galim pratesti investicijas... Bet Lietuva konkreciai babuinu salis.. Pamirstu ta sklypa, kiek jis ten tevertas 1.3mln.ir leistu normaliai investuoti 400mln.lt. Koki prestiza tai duotu Klaipedos miestui! Tegul valstybe pasako ko nori, tipo geriau galetu Klaipedoj dar ka nors sutvarkyti, kads priklauso savivaldybei ir px ta sklypa...
Siais metais STT jau varo vezy... lopai bl nx x x%)
Comment
-
Parašė win2k3Blet, nu nx, uzpiso.... Dibilai... Tipo mes pagalvosim, jei sugalvosim, kad norim kelti byla - iskelsim... Na, o jei ne, tai visada galim pratesti investicijas... Bet Lietuva konkreciai babuinu salis.. Pamirstu ta sklypa, kiek jis ten tevertas 1.3mln.ir leistu normaliai investuoti 400mln.lt. Koki prestiza tai duotu Klaipedos miestui! Tegul valstybe pasako ko nori, tipo geriau galetu Klaipedoj dar ka nors sutvarkyti, kads priklauso savivaldybei ir px ta sklypa...
Siais metais STT jau varo vezy... lopai bl nx x xMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazParašė win2k3Blet, nu nx, uzpiso.... Dibilai... Tipo mes pagalvosim, jei sugalvosim, kad norim kelti byla - iskelsim... Na, o jei ne, tai visada galim pratesti investicijas... Bet Lietuva konkreciai babuinu salis.. Pamirstu ta sklypa, kiek jis ten tevertas 1.3mln.ir leistu normaliai investuoti 400mln.lt. Koki prestiza tai duotu Klaipedos miestui! Tegul valstybe pasako ko nori, tipo geriau galetu Klaipedoj dar ka nors sutvarkyti, kads priklauso savivaldybei ir px ta sklypa...
Siais metais STT jau varo vezy... lopai bl nx x x%)
Comment
-
Parašė win2k3Parašė MantazParašė win2k3Blet, nu nx, uzpiso.... Dibilai... Tipo mes pagalvosim, jei sugalvosim, kad norim kelti byla - iskelsim... Na, o jei ne, tai visada galim pratesti investicijas... Bet Lietuva konkreciai babuinu salis.. Pamirstu ta sklypa, kiek jis ten tevertas 1.3mln.ir leistu normaliai investuoti 400mln.lt. Koki prestiza tai duotu Klaipedos miestui! Tegul valstybe pasako ko nori, tipo geriau galetu Klaipedoj dar ka nors sutvarkyti, kads priklauso savivaldybei ir px ta sklypa...
Siais metais STT jau varo vezy... lopai bl nx x xMano galerija Flickr'yje
Comment
Comment