paradoksas toje vietoj, kur iskils gandraliskes dabar yra cigonu kvartalas ten nereitei gali pamatyt, kaip cigonai arkli pasikinko ir dw i trasa
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dangoraižių kvartalas Klaipėdoje!
Collapse
X
-
"Lietuvos Ryto" priede "Bustas" yra straipsnis apie Gandraliskes. Tas 36 aukstu pastatas bus daugiabutis. Ten taip pat parasyta: "Jei pavyks įgyvendinti sumanymus, 36 aukštų pastatas bus aukščiausias Lietuvoje". Cia jie matyt turi omeny aukstu skaiciu, o ne auksti metrais, nes pagal realu auksti metrais ET turetu buti aukstesnis (nors tiksliai nezinau). Is viso investuos 250 mln. litu. Kas mano manymu yra mazoka. I NCC Vilniuje jau daug daugiau investuota.
Beje, buozgalvis sake, kad cia nerealus projektas. Mano manymu jis visiskai realus. Visame projekte bus apie 2000 butu (tikslus skaicius neaiskus). Tai visai realu per 5-7 metus (palyginimui pvz. Vilniuje per vienus metus pastatoma 2600 butu (siais metais tiek pastatys)).
Beje, pirmasias ikurtuves zadama svesti kitamet .
Tai tiek info.
Edit: Na va Johna's jau idejo straipsni i Spaudos kavine
Comment
-
Parašė zarazaParašė MantazParašė zarazatai kur tas filmukas kur taip gausiai buvo isreklamuotas?
Beje turiu kazkoki klaipedos vizijos filmuka, bet ten apie tas gandraliskes ne zodzio
O šiaip turiu žinių, kad filmuko nusiuntimas į šį serverį aktyviai organizuojamas (ar ne? )Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazParašė zarazaParašė MantazParašė zarazatai kur tas filmukas kur taip gausiai buvo isreklamuotas?
Beje turiu kazkoki klaipedos vizijos filmuka, bet ten apie tas gandraliskes ne zodzio
O šiaip turiu žinių, kad filmuko nusiuntimas į šį serverį aktyviai organizuojamas (ar ne? )
organizuojamas.. artimiausiu laiku jis turetu pasiroditi
Comment
-
ogo
Ispudingas "clusteris".
Is tiesu gerai atrodo. Galbut patrauke tai, kad tiek daug potencialios naujos statybos vienoje vietoje. Stebesime kaip vis tai vystysis toliau. : )
Comment
-
Parašė EddParašė JohnReiktu tai perkelt i Vilniu :velnias:
Beje kada bus idetas filmukas?%)
Comment
-
Parašė JohnParašė win2k3Parašė Dr. InsertStatyba prasideda jau geguzes menesi. O visas statybas zada pabaikt po 5-7 metu%)
Comment
Comment