Hmm.. nėra šitam forume pavydo smile'o? nes dabar labai praverstų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dangoraižių kvartalas Klaipėdoje!
Collapse
X
-
Parašė RokasNa tai gal reiktu pradet galvot pavadinima Gandraliskems, nes siaip per ilgas pavadinimas, o ir pries inastransus reiktu pasigirt , o jiems kazkaip manau per sunkiai eis skaityt pavadinima Tikriausiai Vilniaus NCC reiktu pervadint i NCC II , o Gandraliskes i NCC
Comment
-
Parašė EddParašė RokasNa tai gal reiktu pradet galvot pavadinima Gandraliskems, nes siaip per ilgas pavadinimas, o ir pries inastransus reiktu pasigirt , o jiems kazkaip manau per sunkiai eis skaityt pavadinima Tikriausiai Vilniaus NCC reiktu pervadint i NCC II , o Gandraliskes i NCC
Na aisku, kad as tik juokavau
Comment
-
@Rokai: Tai as suprantu,. kad tu juokavai. As irgi juokavau. Nes tokie dalykai kaip kazkas vs kazkas dazniausiai tiek ssc forume tiek ir situ atveju nebuna rimti .
Gal kas galit pasiulyti kokiu nors ftp, ar vietos pvz. kad ir tam paciam serveryje, kuriame yra sitas forumas, nes to filmuko taip ir nesulauksim .
Comment
-
As tai kazkaip visiskai netikiu sio projekto idile Na nebent uz 10 metu.O kada ruosiasi viska pabaigt ar bent pradet?Nezinau,man is renderiu atrodo,kad nebus daug veiksmo ir gyvybes,siauras gatviu tinklas,be to man rodos tie bokstai irgi nebus tokie,kaip visada musu architektai pagadins reikala..(siandien pesimistiskai nusiteikes)O nezinot tu komibloku aplinkui busima kvartala nesiruosia nugriaut,ar bent rekonstruot?
Comment
-
Parašė buozgalvisAs tai kazkaip visiskai netikiu sio projekto idile Na nebent uz 10 metu.O kada ruosiasi viska pabaigt ar bent pradet?Nezinau,man is renderiu atrodo,kad nebus daug veiksmo ir gyvybes,siauras gatviu tinklas,be to man rodos tie bokstai irgi nebus tokie,kaip visada musu architektai pagadins reikala..(siandien pesimistiskai nusiteikes)O nezinot tu komibloku aplinkui busima kvartala nesiruosia nugriaut,ar bent rekonstruot?
Statyba prasideda jau geguzes menesi. O visas statybas zada pabaikt po 5-7 metu
Comment
Comment