Parašė dondc
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Miestų palyginimai, diskusijos apie miestų užstatymo tipus, aukštingumą, įvaizdį
Collapse
X
-
Parašė abruo Rodyti pranešimą
Dabar net šitos galimybės nebeliko, mokyklos kiemas aptvertas.
Comment
-
Tiesą sakant, nežinau, kaip ten yra, bet pro automobilių aikštelę įeiti kaip kad anksčiau, nebeliko galimybės, nes yra tik automatiniai vartai automobiliams. Paprastų vartelių nėra. Gal būna atrakinti vartai prie S. Nėries paminklo arba galima praeiti pro mokyklos vidų, nežinau.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė ifl Rodyti pranešimąFeeling welcome:
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą
Rusiškas pavyzdys yra vientisa iš pastatų sudaryta masyvi siena kuri apsupą tam tikrą teritorija. Nehiperbolozuodamas galiu pasakyt, kad vienas iš baisiausių pastatų kurį esu matęs. Jeigu manai, kad coffee innas ir keli medžiai ten kažką gelbetų viskas tvarkoj. Aš taip nemanau.
Ar tikrai jau taip blogai?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Gražus renderis, bet welcome nebent automobiliui, kuris ten apačioje dešinėje į garažą įvažinėja, žmogui būti ten vietos nelabai yra.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė ifl Rodyti pranešimą
Comment
-
Ta pati vieta, kitaip nufotografuota:
- 7 patinka
Comment
-
Parašė ifl Rodyti pranešimąAr tikrai jau taip blogai?
Šiaip psichologiškai įdomu būti ten, kur matydamas kažką įdomaus už kampo (pastato dalis), kitame gale skvero ar pan. nori prieiti ir pažiūrėti iš arčiau. Čia kai esi įrėmintas tarp kažkokių ekranų plynėje, kurioje viskas apžvelgiama iš vieno taško, nori kuo greičiau iš čia dingt ir neatsisukti.
Comment
-
Gražus apsodintas želdiniais įvažiavimas į požeminį garažą, nieko daugiau welcome. Žmonėms šiaip natūraliai nelabai patinka būti tamsiose, klaustrofobiškose erdvėse.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
"Blogai" yra per švelniai pasakyta
- 1 patinka
Comment
-
Ta pati vieta, kitaip nufotografuota:
- 1 patinka
Comment
-
Man blogai yra suburbija. Šitie pastatai jums kelia psichologinį diskomfortą, o man eismo kamščiai kelia road rage. Renkuosi diskomfortą.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Jei sėdi kamščiuose gyvendamas suburbijoje - nemoki gyvent suburbijoje O anam pastate vargu ar įmanoma išmokt gyvent.
- 1 patinka
Comment
-
Suburberiai sukuria kamščius man net negyvenant ten, nekalbant jau apie tai, kas būtų, jei ten tektų gyvent ir važinėt į centrą.
Comment
-
Jei nepatinka kamščiai reiškia reikia kraustytis gyventi į kaimą.
- 3 patinka
Comment
-
Suburberiai sukuria kamščius man net negyvenant ten, nekalbant jau apie tai, kas būtų, jei ten tektų gyvent ir važinėt į centrą.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Aha, o karoliniškių, šeškinių ir centriuko gyventojai nekuria
- 3 patinka
Comment
-
Parašė ifl Rodyti pranešimąNe, reiktų statyt daugiaaukščius ir draust suburbanitams įvažinėti į miestą nuosavais automobiliais.
Comment
Comment