Tokie kaip ikiukai, taupos, saulutes ir etc. man visai nepatinka...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Spaudos kavinė
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė JohnNaujausias SSC newsletter'is, yra ir lietuvisku naujienu, kurias parase vienas zurnalistas is Lietuvos http://www.skyscrapercity.info/newsletter/ssc_newsletter_200409.pdf
Beje, dėl Hanerio tai nesuprantu ko jie nori. Sako, kad keliami nelogiški reikalavimai kaip mažaūgė statyba ir mažas užstatymo plotas, o juk teritorija prie Trinapolio bažnyčios ir Verkių parko. Žodžiu, apetitas kyla bevalgantMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Yra ir article apie Ryga:
"Article written by Mantaz
This biggest city of the Baltics, Riga with
a population of 750,000 and a capital
of Latvia has recently launched many
impressive high-rise projects and is going
to overtake its baltic neighbours by amount
of high-rise cranes in the nearest future."
Mantaz, jau irgi isitikines, kad Ryga aplenks Vilniu . John'as lieka vienas, kuris tuo netiki (?) .
Comment
-
"konkreciu statybu skaiciumi ir ateities projektu skaiciumi (kuriuos mes zinome) Vilnius akivaizdziai ir totaliai pirmauja netgi kartu sudejus Ryga ir Talina"
Nu nezinau, man paskaicius Riga city development thread atrodo, kad Rygoje bus daugiau projektu (bent jau stambiu), nors ten kai kurie tik siaip kazkokios uzuominos, o ne realus planai. Turbut ne taip ir "totaliai" pirmauja, jeigu man taip atrodo ir jeigu Mantaz raso: "is going to overtake its baltic neighbours by amount of high-rise cranes in the nearest future". Be to man kazkodel atrodo, kad ten projektai visi stambesni nei Vilniuje. Paimkim, kad ir "VP market" du 30 aukscius - Vilniuje kolkas nieko panasaus nenusimato.
Comment
-
Kauno centre turintis stovėti "Akropolis" kol kas dar nepradėtas projektuoti – "VP Market" dar turės gauti ne vieną Kauno miesto tarybos, kitų institucijų leidimą.
Comment
-
[quote="ANDRIUS"]Tai kaip is tikruju reikalai su Akropolio statybom Kaune? Nejau A. Karalius (ir turbut nemazai kitu) laimi pries VP Market? Beje, gal kas zino, ar pamatysime dar kada "Statybu Pilota"?
Comment
Comment