Parašė Fulgur
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lidl plėtra Lietuvoje
Collapse
X
-
Pagrindiniai LIDL sklypų kriterijai yra (1) aplinkinės teritorijos gyventojų tankumas + gatvių pravažumas + eismo tankumas ir (2) galimybė ten statyti prekybos centrą (leidimai, pakankamo dydžio sklypas ir t.t.). Rask Antakalnyje ar Žirmūnuose >8000 m2 (blogiausiu atveju >6000m2) sklypą ir aš tau padėsiu tarpininkauti jį parduodant Lidlui.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
Kur bus Lidl? Kokia Maksima?
Kurą visi veža iš Baltarusijos kas neveža yra Revin vietinis degalinių tinklas.
Taigi Maximų čia tikrai jau pakanka. Na o Lidlas lygtais buvo kažkur forume jau minėta galėtų atsirasti šalia šios trečiosios naujausios Maximos.
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąJegermeister, ne tik galėtų, bet ir atsiras. Čia: https://goo.gl/maps/znyD3P15afA2
https://www.google.lt/maps/place/54%....4122349?hl=en
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąVilniuje dabar yra 10 Lidl. 3 metų bėgyje bus dar ≈10 (inside info). Taip kad būk ramus Fulgur, bus LIDL ir Pilaitėj ir N. Vilnioj
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąPilaitėje turtingi žmonės. Neis jiė į Lidl. Neprestižas. Jei tampa neturtingi - išsikrausto
Čia kaip VVT, važiuoja, bet kokie mašinų kamščiai iš Pilaitės. Nes niekas Karosoje sėdėti nenori, jei tik teises turi.
Vilniuje visi Lidl prie sovietmečio daugiabučių. Rasų Lidl tai prie carinių net.
Pašilaičiuose+Perkūnkiemyje gyvena panašiai kaip Pilaitėje, ir čia galima rasti 2 LIDLus ir dar kiti 2 arti,
o tu čia apie tai, kad Pilaitėje 1 LIDLui nebus srauto...
nebent tu Pilaitę laikai tik individualių namų kvartaląprojektavimo paslaugos:
www.rokmas.lt
- 3 patinka
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąPagrindiniai LIDL sklypų kriterijai yra (1) aplinkinės teritorijos gyventojų tankumas + gatvių pravažumas + eismo tankumas ir (2) galimybė ten statyti prekybos centrą (leidimai, pakankamo dydžio sklypas ir t.t.). Rask Antakalnyje ar Žirmūnuose >8000 m2 (blogiausiu atveju >6000m2) sklypą ir aš tau padėsiu tarpininkauti jį parduodant Lidlui.
Aš neturiu sklypų, man tarpininkavimo nereik.
Beje, Antakalnyje nuo krizės (2008):- 3 naujos Maksimos (gėlių turgelio, Nemenčinės pl, Klinikų)
- 2 naujos Iki (kinostudija, Saulėtekis)
- 1 atnaujinta Rimi (Klinikų)
- 1 atnaujinta Maxima (Šilo, Nemenčinės pl)
- 2 atnaujintos Iki (Šilo, Eglutė)
- 1 uždaryta Rimi
- 1 uždaryta Maxima (Nemenčinės pl)
Dabar pamastykite ar visų jų sąvininkai tos įmonės? Ir ar jos nuomoja "mylimam" tinklui ar daugiausiai mokančiam?
Atnaujintų parduotuvių dals nuo visų parodo, kad Antakalnis PC tinklams rūpi ir jie stengiasi išlaikyti lojalumą. Lidl nosies net nekišo, nors pinigų turi lagaminais.
Abu jūsų teiginiai paneigti. Sėkmės.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė rokasmas Rodyti pranešimą
kai sugrįši į realybę dar pasiskaityk savo šitą postą,
Pašilaičiuose+Perkūnkiemyje gyvena panašiai kaip Pilaitėje, ir čia galima rasti 2 LIDLus ir dar kiti 2 arti,
o tu čia apie tai, kad Pilaitėje 1 LIDLui nebus srauto...
nebent tu Pilaitę laikai tik individualių namų kvartalą
Pašilaičiuose butai krito į rankas, dirbu gamykloje - gaunu, o Pilaitėje reikėjo užsidirbti (imti paskolą). Visai skirtingi žmonės gyvena.
Kaip mane pataisė, su Levis kišenėse Iphone'ais pilaitiškiai neis į Lidl.
Comment
-
Pašilaičiai yra sovietinis rajonas. Nelyginkit su Nepriklausomybės grynuoliu - Pilaite. Ir nesvarbu, kad išplanavimas sovietinis.
Pašilaičiuose butai krito į rankas, dirbu gamykloje - gaunu, o Pilaitėje reikėjo užsidirbti (imti paskolą). Visai skirtingi žmonės gyvena.
Kaip mane pataisė, su Levis kišenėse Iphone'ais pilaitiškiai neis į Lidl.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąToks jausmas, kad iš kažkokio kosminio laivo išlipo ir realybę mato gan keistai. Beje, koks tavo kosminis vardas?
PS
Aš jūsų neįžeidinėju.
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąJei pilaitiškiai gerai eitų į Lidl, jis ten stovėtų. Nemanote?
PS Aš jūsų neįžeidinėju.
p.s. sorry, tiesiog patrolinau.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Fulgur, tavo komentaruose labai nedaug logikos. Lidl parduotuviu skaicius Vilniuje dvigubes lyginant su dabar esanciu. Savaime aisku kad Lidl dar nestovi visur kur stoves. Pilaite vienas is tu rajonu kur Lidl bus. Jeigu, netiki, siulau sukirst lazybu. Pradedam nuo 1000 EUR. Nori lazintis? Jeigu ne, gana mums blevyzgavot. Lidl Pilaiteje yra planuojamas, nebent iskils labai nenumatytu pakeitimu.
Comment
-
Parašė москвичка Rodyti pranešimąFulgur, kur tie teiginiai paneigti? Nes jokios logikos tame komentare neradau. Parodyk tu man 6000+ m2 sklypa Antakalnyje ir as ji parduosiu (tarpininkaujant) Lidl'ui.
O jūs vėl tą patį klausimą.
Jei parduotuvė migruoja, Lidl gali tiek į seną vietą eiti, tiek į naują permušdama kainą.
PS
Del Žirmūnų jau tylit
biški faktai neabeatitinka jūsų teiginių ane
Parašė москвичка Rodyti pranešimą
Pagrindiniai LIDL sklypų kriterijai yra (1) aplinkinės teritorijos gyventojų tankumas + gatvių pravažumas + eismo tankumas ir (2) galimybė ten statyti prekybos centrą (leidimai, pakankamo dydžio sklypas ir t.t.). Rask Antakalnyje ar Žirmūnuose >8000 m2 (blogiausiu atveju >6000m2) sklypą ir aš tau padėsiu tarpininkauti jį parduodant Lidlui.
Comment
-
Pašilaičiai yra sovietinis rajonas. Nelyginkit su Nepriklausomybės grynuoliu - Pilaite. Ir nesvarbu, kad išplanavimas sovietinis.
Kaip mane pataisė, su Levis kišenėse Iphone'ais pilaitiškiai neis į Lidl.
S. Neries g. LIDL apsuptas Perkunkiemio - sovietiniais namais, kuriuos žmonė gavo be paskolų,
Žmogus paėmęs paskolą vos ne iki pensijos Lietuvoje yra turtingas, kuriam automatiškai nelygis eiti į LIDL,
nebeturiu komentarų, diskusija betikslė.
projektavimo paslaugos:
www.rokmas.lt
- 1 patinka
Comment
Comment